- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
scyllarus
veterán
Igazából az segítene eldönteni, ha számolnád. Nyilván nem egész nap , de csinálni egy 500-1000 lépéses tesztet, az max 5-10 perc, és megnézni, melyik mennyit mutat.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
Az a biztos, amit előttem is írtak, én megcsináltam nyáron - talán írtam is itt a topikban -, hogy sétáltam és számoltam a lépéseket, kellően pontos volt a Band 2 Pro.
Nem kell sok ezer lépést számolnod, néhány száznál már látható, ha mérvadó eltérés van és az arányosan kivetíthető több ezer lépés tekintetében.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mcsm88
senior tag
Én két nagyobb próbát is tettem.
Egyiknél a bevásárló központba mentem gyalog. Kb 2 km-t. Mind a karperec, mind a telefon (redmi note 5) alig tért el az általam számolt lépésektől (kb 5 % lépés különbség, ami elég pontos).
A másik a bevásárlás közben, ahol kb 1000 lépés volt számolva. Itt már volt eltérés, egyik feljebb, másik lejjebb mért kb 15%-al (arra már nem emlékszem melyik melyik volt).
A két teszt között az volt a különbség, hogy az odaúton egyenletes "normál" lépések voltak, míg bevásárlás közben jobbra-balra, előre-hátra lépések, forgások, meg egyebek is voltak, amitől mind az én, mind a telefon, mind a karperec számolása kissé pontatlan lehet.
Amúgy az egész napos mozgás alatt inkább a második mozgástipus a jellemző, de 15% játék belefér.
-
axlfsi
veterán
... és milyen igazad volt! A két csukló között, lépésszám mérés tekintetében sajnos nagy különbség van. Hogy melyik a releváns, egyelőre nem tudom, nem volt időm a teszteléssel szarozni, de az egy nap csere után egyértelműen látszik, hogy nem a készülékekkel van a baj;
Ugyebár, a Gear mért szignifikánsan kevesebbet. A csuklócserével ez megváltozott:
-
axlfsi
veterán
dicsak, most ugy csinaltok, mintha Ti csak a pontos idot olvasnatok le a perecrol es semmit masra nem hasznalnatok!
-
mcsm88
senior tag
válasz Black_Raven #1965 üzenetére
Olyat nehogy vegyél! Nemhogy leárnyékolja a gondolataidat, hanem felerősíti és továbbítja a laposföld felett állomásozó reptiliánok űrhajójára. 😃
-
mcsm88
senior tag
válasz Black_Raven #1968 üzenetére
Jól néz ki.
-
bandigyerek
senior tag
-
bandigyerek
senior tag
válasz Black_Raven #1971 üzenetére
filléres cucc...
-
Busikaa
újonc
Sziasztok!, Nekem olyan kérdésem lenne (nem igazán értek a kütyükhöz), hogy férjemnek vennék Huawei Band 2 pro aktivitásmérőt, érdekelne, hogy ez kompatibilis a Samsung 8 telefonjával.?? Előre is köszi
-
scyllarus
veterán
válasz Busikaa #1973 üzenetére
Samsung 8? S8, A8, J8?
Egyébként igen, biztos hogy kompatibilis lesz. A szóba jöhető telókon biztos 4.4-nél újabb android van."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Búcsúzom a topiktól. Lecseréltem a perecet. Nektek további jó használatot és sok üzemidőt kivánok!
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
legenda
válasz Black_Raven #1976 üzenetére
Szia,
Milyenre váltottál?
Többször elcsábultam már én is, de végül nem szántam rá magam, annyira nem fontos a váltás, amire használom, arra jó a Band 2 Pro is, külsőben kell majd csak változatosság, mert idővel minden unalmas lesz, de találtam ki most mást, amire jócskán költhetek. (Veszek inkább egy jó szoftvervezérlőt, az keresi is majd a pénzt, igaz, a kinézett Huawei Watch GT árának a sokszorosa kell rá.)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
NPeete
tag
Mostanában, hogy rászoktam a futópados futásra, elkezdtem használni az Indoor Run opciót - viszont a perec elég pontatlanul méri a távolságot. Lehet valahogy igazítani rajta szerintetek (pl hatással lehet rá ha átírom hogy milyen magas vagyok -ha egyáltalán lehet olyat)?
-
legenda
válasz Black_Raven #1979 üzenetére
Attól a típustól engem is a gyenge üzemidő tántorított el, megszoktam, hogy a Band 2 Pro-t van, hogy csak minden második héten töltöm.
Kibírnám persze, ha hetente mondjuk kétszer is kellene tölteni, de az már nem jó egy okosóránál, ha szinte minden nap töltőre kell nyomni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Black_Raven
veterán
A helyzet az, hogy mindegyik okosóra ennyit eszik. Előtte kicsit körbe szaglásztam, de másnapra szinte az összes tipus lemerül. Eredetileg Samut akartam, hát ott sem jobb a helyzet, csak még drágább. Aminek jó az üzemideje az a Hu Watch GT, de az elég messze áll az órától, karkötőnek meg túl drága Szóval akksit kéne már feltalálni rendeset aztán jöhet az óra.
-
gyvince
senior tag
válasz Black_Raven #1979 üzenetére
Csere band pro 2 re???
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Black_Raven
veterán
válasz gyvince #1983 üzenetére
Az enyém is meg van még(perec),Tegnap délelőtt 10-kor vettem le a töltőről az órát, azóta használom, (éjjel is fent voltam)és most van 47%-on, szóval nem tragikus a helyzet.(Watch2) De ha a perecben is négymagos proci lenne, Oreo-val és egy telefon tudásával, akkor az sem ketyegne 2-3 hétig. Szóval erősen nem egy kategória.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Megjött a band 2 és nagyon jó! Szerencsére angol nyelvű úgy is, hogy a teló magyar, tehát nem kínait kaptam.. nem merül, a truesleep elég jó.
Azt meg lehet valahogy szüntetni, h a Samsung S7 kijelezze a lépésszámot?! Folyton ott az ertesitési sávon meg az Always on displayen is.. ha bezárom a health-t, akkor meg az az info van folyamatosan, h a háttérben fut, és ezt se lehet kitörölni.
A 10k lépést mindig rezgéssel jelzi, ezt ki lehet kapcsolni?! Nem találtam ilyen menüpontot..
-
legenda
Szia,
Az Egészség alkalmazáson belül lehet módosítani:
Én (Te ) -> Beállítások -> Értesítések kezelése
A cél alapesetben 10.000 lépés, annak elérésekor pedig rezgéssel (is) jelez, módosíthatod magasabb értékre, amit ha nem érsz el, akkor nem fog rezegni.
Én Note9-cel használom, bár ezen 8.1 van, de ha bezárom, akkor valóban bezáródik, meg betehető az alkalmazáskezelő azon szekciójába, hogy ha manuálisan elfelejtem bezárni, akkor automatikusan tegye a rendszer alvóba és ne futhasson a háttérben.
Más gyártónál és bizonyos 8.0 verziónál volt az említett értesítési gond, ott ha az értesítés lassan elhúzásra került oldalra, akkor megjelent a kapcsolódó opció és kikapcsolható volt az értesítés, vagy ha úgy sem működött a dolog, akkor a Play Áruházban van rá külön alkalmazás: Hide "running in the background" Notification[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Buccer
tag
Sziasztok!
A gps miatt néztem ki a Huawei Band 2 Pro-t. Van ebben az árkategóriában más, ahol van gps? Nem vagyok képben ezekkel a cuccokkal.
Aki használ ilyet, mennyire jó agps rész? Minden erős jel kell hozzá. Ismerős garmin órája egy sima lemez fedésű csarnokban még fog gps jelet, ahova focizni járunk.Pécs City
-
NPeete
tag
Egész elfogadható a GPS (nálam inkább lefele csal, de jellemzően a nagy házak miatt, valamint azért viszonylag lassan talál elsőre jelet, viszont a végén egész pontosnak tűnik a rajzolat), de nem sok mindent tudsz kezdeni az adatokkal, nem lehet kiexportálni semmilyen formátumba, csak Huawei Health-en keresztül láthatod - számomra ez egy rohadt idegesítő dolog.
-
haiduo82
aktív tag
Szerintem is egész jó a GPS vétel - miután már megtalálta a jelet, mert azzal azért elmegy egy-két-három perc. A távot tényleg jól méri, én korábban direkt összehasonlítottam a Suunto Quest órám által mértekkel és alig-alig van eltérés.
Benti körülmények között nem teszteltem.
És az tényleg rohadt idegesítő, hogy semmilyen "normális" helyre (pl. Strava) nem exportálhatók a rögzített edzés adatai Nem is értem, hogy ezt miért nem teszik lehetővé legalább valamilyen frissítés keretében.
"Együtt vagyunk senkik"
-
Kroni1
veterán
A GPS amugy mikor aktív? Csak akkor ha elinditok mondjuk egy outdoor futást?
-
NPeete
tag
Más: olyat lehet esetleg beállítani, hogy edzés alatt bizonyos pulzus felett rezegjen? Gondolom nem, de hátha mégis
-
Black_Raven
veterán
Én lejjebb vettem 156ra a gyári értéket, de még sosem szólt, mert a közelében sem volt a pulzusom. Igaz az ágyon fekvéstől inkább lefelé megy. futni meg nincs időm(kedvem)mást meg nézni szeretek. De a lustaság fél egészség! ja vagy nem így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest