- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz #30662400 #1900 üzenetére
Nem
Viszont a Honor Band 4 olcsóbb, és sokkal többet tud úszás közben (köridő, hossz, felismeri az úszásnemeket, tempószám)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Nekem arra kéne, hogy monitorozza éjjel az alvásomat és reggel ne egy pontos időpontban, hanem esetleg tól-ig megadott időben, lehetőleg a REM fázis végén ébresszen. A Mi Band topikban ajánlották ezt a tipust ami állítólag tud ilyesmit. Ezzel van valakinek tapasztalata?! Mennyire monitoroz értékelhetően? Kell hozzá valami app, vagy ezt a saját programjával tudja?! Gondolom a rezgős ébresztést tudja, ez lenne a másik fontos, hogy a többi családtagomat ne ébresszem fel..
Egy Samsung S8 telóhoz venném azt mondjátok, hogy megfelelne az igényeimnek.
-
Kroni1
veterán
Gearbest-en érdemes lehet megvenni? Most elég akciósnak tűnik ott 36$-ért!
Ebből van olyan verzió ami csak kínai és nem lehet átállítani angolra? Valami ilyenbe nem szeretnék belefutni.
-
legenda
Szia,
A Huawei Egészség alkalmazás kell hozzá.
Az alvást alapesetben is elég jól monitorozza, mély, könnyed és ébrenlét, amit két grafikonon is kielemez, de ha attól is részletesebb kell, akkor bekapcsolható a Huawei TruSleep.
Beállítható intelligens ébresztés, 5, 10 20 és 30 perces eltéréssel.
Rezgéssel ébreszt.
Ha hivatalos hazai viszonteladótól veszed, akkor alapesetben is garantáltan angol, függetlenül attól, hogy a párosított készülék milyen nyelvre van beállítva, de ha nem megfelelő régióst küldenek külföldről, akkor alapesetben kínaiul "szólal" meg és csak akkor lesz angol, ha a párosított okostelefon angolra van állítva, de ha például magyarra, akkor kínai nyelven fog kommunikálni a Band 2 Pro.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kroni1
veterán
Köszi az infót! Végignyálaztam a topikot, a tiédhez hasonló jó véleményt olvastam csak az intelligens ébresztésről, szóval rápróbálok egy ilyenre mindenképp!
Azt is olvastam, hogy angolra át kell állítani, de ezek szerint ha visszaállítom a telót magyarra akkor a band visszaáll kínaira?! Ejj, pedig kb. 10k-ért tudnék most rendelni kínából, ahogy látom az félárban lenne a hazaihoz képest! Tudom a piktogram is segit, majd meglátom, ha nagyon nem jön be max lecserélem egy itthoni boltból származóra!
-
legenda
Igen, ha nem megfelelő régiós, akkor sajnos abban a pillanatban visszaáll kínaira, ahogy a telefont magyarra állítod.
A minap láttam a hardveraprón bontatlan, garanciás Band 2 Pro-t korrekt áron, nézz rá, hátha megfelelő számodra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
axlfsi
veterán
Kb. egy év után most lecsaptam egy Samsung Gear S3-ra... egyelőre ismerkedünk, illetve, nyilván nem is egy kategória a kettő (óra, karperec), de azt már most látom, hogy a Huawei Band Pro 2 alvásmérése (a Huawei TrueSleep®) sokkal jobban tetszik, részletesebben mér...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Black_Raven #1909 üzenetére
Mate 10 Pro-val használom. Minden fasza meg egy ékszer, tényleg gyönyörű és ha okosóra, én még így, két év után sem tudnék mást venni a kategóriájában, illetve több ismerős / havernak is van, sokaknak már a kezdetek óta és az, hogy nem cserélték le másra, mit sem bizonyítja, hogy bevállt nekik / nincs jobb.
S4 egyáltalán nem éri meg, szóval akkor maradt az S3 Frontier.De azt meg kell szokni, hogy az akkuidő ám nem annyi, mint egy karperecé és egyelőre nekem az alvásmonitoring nem tetszik annyira(!), mint a Band-nél- Jó, mert mér valamit, itt is van különböző alvási ciklus megkülönböztetés (habár nem fogalmaz sehol sem úgy, hogy REM (nem merik annak titulálni(?), hanem csak "Motionless" és "Restless").
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
vaguny
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Band 2 Pro karperecem. Szeretném kérdezni, hogy aki használja és értesítésekre is, tapasztalt-e olyat, hogy a kijelzőn megjelenő szöveg első néhàny karaktere fényesebb mint a többi. Tudom, hogy furán hangzik, de tényleg olyan mintha nagyobb fényerővel világítana a szövegsor eleje/néhány karaktere mint a többi.
Ettől eltekintve tetszik amit eddig megéltem a pánttal, de ha ez nem normális dolog, akkor lehet inkább kicseréltetném.
Köszi előre is! -
Kroni1
veterán
Megrendeltem a fekete színűt GB-ről, már nagyon várom! Nekem leginkább csak arra kell, hogy az intelligens ébresztéssel rezegve keltsen, és néha a futásaimról átmenteném az infót de ez nem is olyan fontos.. Az hogy lehet állítani rajta 30 vagy kevesebb percet az mit jelent pontosan? Ha mondjuk beállítom hogy 6kor kelek, akkor ő a fázistól függően 5.30 és 6.00 között fog kelteni?
Lehet, hogy napközben is viselni fogom, ahogy olvastam szinte nem is érezni hogy rajtam van. Hülye kérdés: Be lehet úgy állítani, hogy mondjuk este az ébresztőt a telóról leszinkronizálja, de napközben a Bluetooth kapcsolat automatikusan kikapcsol és nem szinkronizálja se a hívásokat se az egyéb értesítéseket? Vagy ez csak manuális szétkapcsolással lehetséges? Nekem nincs rá szükség, h folyamatosan jelezgessen..
-
Napi érdekesség. Nagyobb inaktívitás után mikor újra szeretném használnia a perecet , akkor van hogy a lépés számláló egy jól ideig, ami lehet húsz perc is, nem mutat semmit.
Majd gondol egyet és a semmiből beírja az elmúlt megtett lépést.Ez mitől lehet?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mcsm88
senior tag
Igen, ha 6 órás ébresztésnek adsz fél órát, akkor figyeli az alvási fázisod és fél hat, hat között akkor ébreszt, amikor nem a leg mélyebben alszol. 6-kor mindenképp.
Ha nem akarod, hogy értesítések jöjjenek, akkor vagy kapcsolj ki minden értesítést (hívást így is jelzi), vagy kapcsold be a ne zavarjanak funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Amióta a Mate 10 Pro-t lecseréltem Note9-re, gondolkodtam én is az S3-on, de annak a jóval gyengébb akkumulátoros üzemideje is gondolkodóba ejtett, Huawei Watch GT lesz inkább a vége, ha lecserélem majd a Band 2 Pro-t, mert annak hasonlóan nagyon jó az üzemideje.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Igen tudom hogy max 3 nap? és tölteni kell. Huawei watch GT-n is gondolkodom, de a Frontierhez képest, nem tud semmit, és csak 10k a különbség. Amúgy nem lenne semmi bajom a Band2pro-val, de ez a harmat gyenge rezgést nem birom tolerálni. Vagy ha karkötő, akkor Honor band 4.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
legenda
Olyan vagyok, hogy szeretem és igénylem a változatosságot, bármennyire is tetszik és bejön valami, időként cserélnem kell másmilyenre - lehetőség szerint a gyártók között is ugrálok, ha adott megfelelő utód -, mert megunom, ezért nézegetem a Band 2 Pro utódját is.
Szerettem a Mate 10 Pro-t is, 10 hónapig használtam, ami nálam már soknak számít - igaz, közben cseréltem az egykártyást kétkártyásra és akkor színben is eltérő lett, bár utóbbi nem direkt, de mint kiderült később, jót tett -, Samsungom meg viszonylag régen volt, de csak a Note9 lett olyan, hogy minden elvárásomnak megfelel végre, be is jött nagyon, örömmel használom.
Lesz majd ismét Huawei telefonom később, de most kell néhány hónap, amit más felületen töltök el.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vaguny
tag
Elnézést, nem szeretnék türelmetlennek tűnni, és nem is akkora nagy dolog...csak tényleg lehet inkább cserélném 3 napon belül a karperecet, ha a hozzászólásomban szereplő dolog egyedi.
Annyival pontosítanék, hogy akkor érzékelem a leírtakat, amikor az értesítést követően a szöveget lapozom: az első betűk fényesebbek, mint a maradék....Megnézné nekem a sajátján valaki?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
+ kali Pont ez a kérdés jutott eszembe nekem is
Én is rengeteget gondolkodtam a Band 2 Pro utódján S3 Frontier és Watch GT között agyalva, végül az döntött hogy lusta vagyok gyakran tölteni, plusz a P20 Pro mellett így házon belül maradok.
3 hét után megvolt az első fagyásom vele, a lépésszámláló nem ment, restart után beakadt a boot, de hosszú gombnyomásos reset felélesztette, azóta megint boldogság van, de azért na, érződik hogy ez közelebb van a firmware-hez mint az OS-hez -
legenda
Szia,
Nem tűnt fel ilyen jelenség, bár csak most néztem meg direkt és közvetlenül az ébredés után, nem az igazi még a látásom, ezért megnézem majd később is.
axlfsi: A feleségem nem lenne túl gazdaságos lecserélni, maradnak a műszaki cuccok.
-
scyllarus
veterán
Nekem nem rémlik ilyesmi.
Most nem tudom megnézni, mert elszakadt a szíja, és nincs nálam
Valaki ránézne a következő értesítéskor?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
vaguny
tag
Köszi!
A második, harmadik képeden a kijelzőn szereplő szöveg az enyémen úgy jelenne meg, hogy az első két-három karakter nagyobb fényerővel világítana, mint a továbbiak. Fotózni jól nem tudom, de a Te képeiden úgy látom teljesen egyforma erősségű a karakterek fényereje.Köszönöm mindenkinek, aki foglalkozott a kérdésemmel.
Szerintem akkor megpróbálom kicseréltetni.
Bár kezdek besokalni...ez már a második Huawei termék lesz az elmúlt 1-2 hetes időszakot tekintve, amit cseréltetnem kell... -
Jank
tag
Május óta tegnap volt a harmadik eset , hogy a Huawei észrevétlenül kikapcsolódott és leesett a kezemről.
A nyáron egy mezőn esett le. A bluetooth kapcsolódás segítségével a bejárt útvonalon visszamentem és 2 óra alatt megtaláltam. Aznap rendeltem Kínából egy csatos pántot ami meg is érkezett. Nem cseréltem le mert biztosan csak figyelmetlen voltam. Azután leesett az autóban , na azt már csak véletlen találtam meg három nappal később. Akkor is halogattam a cserét. Ma két nap után találtam meg a lakásomban. A csatlakozás miatt láttam, hogy valahol a közelemben lehet, de láthatatlan köppeny alatt. Mindent próbáltam. Éjszaka korom sötétben akartam indítani a pulzus mérést, hogy a zöld fényt majd meglátom. Sikertelen volt . Nem tudtam feléleszteni. Végül 2 percenként ébresztőre állítottam és fület hegyezve 10 perc alatt megtaláltam. Biztosan a radiátor szabályzó állítása közben csúszott le a kezemről.... és a kis hamis megkapaszkodott a fal és a radiátor között.
Most cserélem a szíjat, mert ez elég problémás így. -
legenda
válasz bandigyerek #1936 üzenetére
Nekem szerencsére ki sem kapcsolódik, pedig korábban írta is más is, hogy idővel kilazul, ezért számoltam is azzal, de ez nem akar, hála az égnek - pedig az nagyobb kezdőlökés lehetne például a Watch GT irányába...
-
legenda
válasz bandigyerek #1938 üzenetére
Akkor lehet, hogy a szíjak sem egyformák, vagy nem tudom, mi az ok, mert az enyémen teljesen jól, elég erősen zár.
-
Jank
tag
Biztos vastag erős csuklóm van...
Na most essen le -
scyllarus
veterán
A kezdettől fogva hajlamos a kikapcsolódásra nálam is.
Magától soha, de pl. egy pulóver vagy kabát felvételekor könnyen kinyílik."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
válasz Black_Raven #1944 üzenetére
Azóta egy frissítés volt és nem lett jobb.
Amikor a telefont kikapcsolom, akkor a bekapcsolás után trükközni kell a bluetooth kapcsolat megtartásával az Egészség alkalmazásban - az óra felületére kell lépni -, hogy annak a bezárása után is megmaradjon.scyllarus: Nekem is beakad néha a dzseki ujjába...stb., de nem kapcsolódik ki, elég erősen tart.
-
legenda
válasz Black_Raven #1946 üzenetére
Köszi, de letöltöttem korábban, amikor az előző verziónál jelentkezett a probléma, viszont úgy döntöttem végül, hogy nem foglalkozom vele, annyit nem ér az egész, olyan sűrűn nem bontom a kapcsolatot, hogy ne bírjam ki.
Csak megcsinálják valamikor adott tekintetben is olyan jóra az alkalmazást, mint volt az a kettővel korábbi verziónál és előtte.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MadKet
tag
Szia,
Esetleg egy linket dobsz ha még megvan hogy honnan rendelted a szíjat? Sajnos nekem nem csak leesett, de konkrétan az egyik csavarnál kiszakadt igy teljesen használhatatlan. Előtte jópárszor el is hagytam én is. kerestem valami itthoni forrást de nem találtam sehol, pedig nincs kedvem várni heteket Kínából aztán végül lehet meg se jön.
-
scyllarus
veterán
Nekem most egy hét különbséggel kiszakadt mind a két oldalon a csavarnál.
Szíjvadászatban vagyok, érdekelne minden jó lehetőség."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest