- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz nylontacsko #1397 üzenetére
Pár nap múlva megmondom, hogy érdemes-e innen ezt megrendelni
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Lili32
csendes újonc
válasz bandigyerek #1400 üzenetére
Szerintem nem jó ra. A honornak mintha íves lenne az alja 2 pronak meg egyenes. De ezt csak kép alapján mondom. Amúgy minden féle fajta órához kismillio szíj van. Csak ehhez nem
-
nylontacsko
senior tag
válasz bandigyerek #1400 üzenetére
Ez nem jó a B2P-ra.
Tapasztalatból mondom.
Tehát: fehér egyelőre sehol"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
janosibaja
őstag
válasz nylontacsko #1404 üzenetére
És ez, szerinted? Honor band 3-at írnak ugyan...
https://www.wish.com/c/5a5199b8613f652bd7de6c45.Bocs, nem tudok normálisan linkelni mobilon
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz nylontacsko #1403 üzenetére
-
nylontacsko
senior tag
válasz janosibaja #1405 üzenetére
Elvileg ez sem jó.
Amit linkeltem korábban az jó.
A dolog érdekessége, hogy még gyári tartozekban sem létezik. Adott színben lehet megrendelni és slussz pássz.
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
janosibaja
őstag
válasz nylontacsko #1407 üzenetére
Köszi! De itt a fórumon valaki írt régebben (nem találom) arról, hogy budapesti Huawei boltban javították/cserélték a szíját.
Ahogy nézem, elég hamar kophat, tönkremehet, kilazulhat. Akkor legalább tudok valahol vásárolni, hogy ne kelljen órástul kidobni?
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok. Megtudnátok mondani mekkora a szilikon hossza mekkora kézre jó?
-
Garfield85
tag
Sziasztok!
Érdemes fóliát tenni a kijelzőre, mennyire karcolódik? -
nylontacsko
senior tag
válasz Garfield85 #1410 üzenetére
1,5 hónapja hordom (gyakorlatilag folyamatosan).
Szerintem felesleges. Nekem nem karcolódott eddig."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
nylontacsko
senior tag
-
andlor81
csendes tag
Sziasztok! Karácsony ott használom ezt a remek percet, meg vagyok elégedve vele szépen teszi a dolgát. Viszont egy hete a kijelző belsején pontosan a kijelző belső üveg felületén megjelentek víz cseppek, pára cseppek. A készülék működik ugyan úgy hibátlanul, de nagyon zavaró, mert alig lehet elolvasni a kijelzőjéről bármit is. Szerintetek ez garanciában orvosolják? Ha igen mi az eljárás ilyenkor online a alzáról vásároltam. Válaszokat előre is köszönöm.
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek,... a sárkányt kell elvenni...
-
Gedeon31
addikt
válasz nylontacsko #1412 üzenetére
Nekem sem vékony a csuklom ,ezért mertem megkérdezni Köszönöm
-
Garfield85
tag
válasz Garfield85 #1410 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
róland
veterán
válasz scyllarus #1354 üzenetére
Az lenne jó, ha lehetne párosítani Endomondo vagy Runtastic alkalmazásokkal. (Nem szeretnék újabb gyártó újabb alkalmazása felé is elköteleződni. De végső esetben az is megoldás ha a gyártói alkalmazás szinkronizál fentiek felé vagy Google Fit, Samsung Health alkalmazásokkal.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
bandigyerek
senior tag
Megjött a pót szíj, vagy minek nevezzem. Tapintásra majdnem olyan lágy, mint a gyári, viszont a patent része iszonyat nehezen jár befelé, kifelé egyaránt. Talán nem fog majd olyan egyszerűen kikapcsolódni, mint az eredeti.
Mielőtt kérdeznétek... Nem, nem szakadt el a gyári, csak vettem egyet tartalékba.
Ha kell fotó, szóljatok, töltök fel róla. -
janosibaja
őstag
válasz bandigyerek #1421 üzenetére
Ha kinézetre éppen olyan, mint a gyári, akkor nem kell fotó, köszi.
Kipróbáltad? Kicsavarod a két kis csavart, és megy is a helyére rendben? Ha csak szorosan jár, az direkt jó😃. Akkor veszek én is!
-
bandigyerek
senior tag
válasz janosibaja #1422 üzenetére
Őszintén? Nem próbáltam ki, hogy hogyan lehet feltenni.
-
janosibaja
őstag
válasz bandigyerek #1423 üzenetére
Hmm.
-
bandigyerek
senior tag
válasz janosibaja #1424 üzenetére
Na! Csak neked: A szíj passzol, mint segg a bilire! A hozzá kapott csavarhúzó játék. Vicc. De szíj az pontos. (az egyik kis csavart el is hagytam...
-
legenda
válasz bandigyerek #1425 üzenetére
Mágnessel sem találod meg?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
janosibaja
őstag
válasz bandigyerek #1425 üzenetére
Köszi! Megrendelve
-
nylontacsko
senior tag
Na szóval...
Fel is dobtam ma reggel ezt az utángyártott szíjat.Anyagát tekintve, talán egy picit merevebb mint a gyári szíj, de a kidolgozása egész tűrhető.
A csomagban található kis csavarhúzó, valóban csak dísznek jó, vagy igazán kis kezű emberek tudják használni. A cseréhez én műszerész csavarhúzót használtam és vissza tettem az eredeti csavarokat, nem a csomagban találhatókat.Illeszkedni, teljesen normálisan illeszkedik, bár abban biztos vagyok, hogy egy rossz "fröccsöntési széria", bizony ronda végeredményt okozhat, mert itt elég egy fél milliméteres eltérés és már el is áll a szíj az eszköztől.
Az összeakasztás is egész normálisnak mondható, simán be- és ki pattan.
A csere nem vett igénybe 1 percnél többet.
Az biztos, hogy ennyi pénzt megér egy ilyen csere szíj, főleg ha más színeket is szeretne az ember.
Mondjuk szerintem az eredeti fekete szíjával a legszebb továbbra is"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
axlfsi
veterán
válasz nylontacsko #1429 üzenetére
Egész gyorsan megjött!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz nylontacsko #1429 üzenetére
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nylontacsko
senior tag
Meglepődtem én is. 06.16-án adtam le a rendelést és tegnap meg is jött.
Az árak valóban érdekesen alakulnak... Itt egy link direktben, hátha olcsóbb
Mindazok mellett érdemes lehet 1-2 napig böngészni, mert akár csak postaköltség áron is bele lehet futni."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
axlfsi
veterán
válasz nylontacsko #1433 üzenetére
Köszi, de ugyanaz az ár!
... esetleg, kíváncis lennék, ha most Te megnézed, a saját accountoddal belépve, milyen árat kínál Neked?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nylontacsko
senior tag
Igazad lesz sajnos. 1.771.-HUF postával. A vicc, hogy igyan annál az eladónál
Lehet érdemes várni 1-2 napot és nézegetni, hátha...
Bár nem egy olyan eszement összegről beszélünk, ha mostanság van szükséged a szíjra"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
axlfsi
veterán
válasz nylontacsko #1435 üzenetére
Ah, varok vele. A vicc az, hogy egyaltalan nincs szuksegem ra de azert jo lenne egy ilyen a fiok melyere
Siman varok vele!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nylontacsko
senior tag
Lehet, hogy azért célszerű (nem túl nagy ráfordítás mellett) rendelni egy szíjat,
mert ha valami történik az eredetivel, akkor nem onnantól kell malmozni, mire megérkezik a megrendelt..."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
axlfsi
veterán
válasz nylontacsko #1438 üzenetére
Jaja, de zsidó vagyok!
Plána, ha azt látom, mint most, hogy ma X, de tegnap X/2 volt az ára és tudom, mert láttam már karón varjút, hogy holnap legalább X/2 lesz ismét˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Juliuska
senior tag
válasz nylontacsko #1440 üzenetére
Sajnos, már nem annyi...
rosszabb a szitu - > infóÉlj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Juliuska
senior tag
válasz Juliuska #1401 üzenetére
Ígértem egy visszajelzést a pótszijról, amit Attila osztott meg velünk (itt), melyet ezúton köszönök neki
1. a rendelt termék tényleg előbb jött meg, olyan 2 héttel,
2. a szíj színre, szagra, formára illeszkedésre ugyanolyan, mint az eredeti (=feketét rendeltem),
3. a méretét, az anyagát és a záróelemét kivéve, mert azok tök másmilyenek
4. a mérete kisebb, az anyaga keményebb, a záróelem pedig olyan nehezen ment át a lyukakon, hogy először azt hittem: félre nyomtam.
Végszó:
Én személy szerint bízom benne, hogy a fentebbi helyről rendelt szíj legalább olyan tartós lesz, mint az eredetije volt.[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
Igazából bármi jó lenne, amiből egy gpx/tcx-et ki lehetne sajtolni, de sajnos nekem eddig nem sikerült, pedig próbálkoztam egy pár dologgal.
A Health-et össze lehet kötni a Google Fittel, még vásárlás előtt kipróbáltam, hogy ott rögzítettem valamit, az átscyncelt fitre, aztán a takeout.google.com-on kikértem az összes fit adatot - abban volt is részletes gpx, amit be tudtam máshova importálni.
Viszont csak az órát használva rögzítésre a fit synccel csak low accuracy gpx megy át, amit nem tudsz sehova se beimportálni (strava/endomondo/runkeeper stb). Rootolt telefonon amúgy turkáltam a Health datajában is, de ott se találtam sajnos semmi használhatót, valószínűleg valamelyik adatbázisában tárolja, azt is titkosítva... -
ferasorion
kezdő
Sziasztok!
Gondolkodom a készülék beszerzésén. Ami érdekelne: mennyire eroteljes az ébresztő funkció? Simán felkelt? Továbbá pontos az alvás monitorozás? Érzékeli ha éjjel kimegyek mosdóba, es egyebek?
-
nylontacsko
senior tag
válasz ferasorion #1446 üzenetére
- Az, hogy mennyire "erőteljes" az bizony relatív. Elvileg szerintem normál körülmények között simán fel lehet kelni.
- Az alvásmonitor teljesen jól működik. Eleinte, rendszeresen ellenőriztem, hogy valós értékeket mutathta-e. Azt nyilván nem tudom, hogy a "mély alvás és az "éber alvás" közt lehet é különbség, de az biztos, ha felkelek azt mutatja.Amit én észrevettem, hogy a "szundikálás" jelentése az nálam nem működik
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
legenda
válasz ferasorion #1446 üzenetére
Szia,
Elég határozott a rezgése.
Még a kevésbé mozgalmas ébrenlétet is rögzíti.nylontacsko: Hétfőn fodrásznál voltam, mozdulatlanul és lecsukott szemekkel bóbiskoltam kicsit a székben, még mondtam is a fodrászcsajnak, hogy nagyon álmos vagyok, erre utána ott figyelt a grafikonon a kis szundi.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ferasorion
kezdő
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nagyon-nagyon meggyőzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest