- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz bandigyerek #1150 üzenetére
Direkt kipróbáltam most, nekem eltűnik.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Looserke #1152 üzenetére
GMaillel próbáltam, nekem eltűnt.
Közben Outlook mailem is jött, szintén zenész.
A teló iPhone SE, IOS 11.4 beta.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
ro3000
tag
Mi az, hogy csak a Health? A Huawei Wear nem kell a működéséhez? Ez nekem új.
-
scyllarus
veterán
A Health legutóbbi frissítése óta nem kell a Wear.
Viszont nekem IOS-en nincs is Health, csak egy bővített funkcionalitású Wear van.
Lehet, ez okozza az eltérést az értesítéskezelésben."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Csak egy érdekesség: ha jön egy mail az Outlookba (Office365), és azt számítógépen olvasom el, akkor ugye a telefonon is olvasottá válik, akkor is leveszi a perecről az értesítést.
Szóval áttételesen is működik, még a telón sem kell megnéznem."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
eladogeppc
veterán
Vissza jöttem Androidra, és egyetlen értesítés nem jön az órára . Csak a hülye chat heads.
Mit kellene tennem, hogy a Messenger menjen ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
scyllarus
veterán
válasz eladogeppc #1163 üzenetére
Mi van feltelepítve a telóra, csak a Health vagy a Wear is?
kali: nekem meg pont az a fontos
[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Most vinném el először az új Band 2-met futni (telefont nem vinném magammal). Ha szeretném, hogy a karperec GPS-e rögzítse a lefutott utat és a pulzusszámot, akkor először el kell indítsam a telefonon az Egészség aplikációban az edzést- futást és csak utána a Band 2-őn a futó programot, vagy elég csak a karperecen elindítani és amikor visszajöttem ő beszinkronizálja magát az Egészség app edzések részére, hogy milyen gyorsan és merre futottam???
Köszi!
-
Liller7
tag
válasz eladogeppc #1166 üzenetére
Szia!Nekem mind a kettő fent van.Mert amikor csak a health volt fent,akkor nem jött meg a Viber,Messenger.....
Galaxy A54+Galaxy Watch 5
-
eladogeppc
veterán
válasz Liller7 #1168 üzenetére
Jól látod.
Ahogy nekem megy:
Huawei Wear felrak, beállít, felcsatol bluetoothon a karperec.
Huawei Health felrak, de nem engedem, hogy ő csatolja fel az eszközt.
Na így jön értesítés, egyébként nem !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Ma megvettem ezt a remek dolgot, viszont nem tudom frissíteni a firmwaret...tehát az egészség appal kapcsolatban van a band 2 pro, és a frissítés menüben azt írja hálózati hiba, amikor rákattintok a frissítésre...reggel óta hibát ír ki. Természetesen netre vagyok kapcsolódva, nincs ilyen gond, csak a frissítés keresésnél jelez hibát...egy régi galaxy note 2-est használok android 4.4.2-vel...ez nem lehet gond ugye?
-
scyllarus
veterán
válasz Andrsaint #1171 üzenetére
Azzal működnie kell. Én a helyedben felraknám a Weart, azzal próbálnám frissíteni, után letörölni, vagy meghagyni, ízlés szerint.
Van egy olyan érzésem, hogy ez az integrált Egészség még nem tökéletesen váltja ki."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Andrsaint
csendes tag
válasz scyllarus #1172 üzenetére
Igen, a Wear-el is próbálkoztam már de ugyanúgy hálózati hibát jelez...esetleg arra gondoltam, hogy telepíteni kellett a huawei mobile services nevű programot is, ez kötelező volt és belépek a beállításokban ennél le van tiltva a szinkronizálás..és nem tudom engedélyezniez lehet hiba, vagy ennek nincs ehhez köze?
-
nmolnar
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, ha a Huawei Band 2 Pro elveszíti a kapcsolatot a a Huawei P20 Pro-mmal (10-15m után kb.), akkor hiába kerülök újra a telefon közelébe, nem csatlakozik újra hozzá.
Csak akkor, ha a telefont feloldom arcfelismeréssel vagy ujjlenyomattal.
Ez mitől lehet?
Valamint jelzi a hívásokat, naptár bejegyzéseket, de a beállítás ellenére az sms-eket nem!
Wear OS nem is megy vele, csak Huawei Wear és Huawei Health.
A Mate 10 Pro-mmal Huawei Watch 2 Sport van összekapcsolva, az tökéletesen működik.
És amit még észrevettem, hogy a bluetooth-nál nem írja ki, hogy Band 2 Pro, ahogy ezt a másik esetben a Watch - Mate esetében igen.
Köszi a válaszokat, segítséget!
Norbi
-
scyllarus
veterán
válasz nmolnar #1175 üzenetére
Szerintem a telefon kapcsolhatja le a BT-t, az energiatakarékosság beállításai között keresgélnék.
Kipróbálnám a Mate 10-zel is a helyedben. A Wear OS nem is fog menni, mert nem óra, nem droid fut rajta.
A push értesítések jelzése be van kapcsolva?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
válasz nmolnar #1175 üzenetére
Szia,
Mennyit vártál, hogy újra csatlakozzon, ha ismét láthatja egymást a két eszköz?
Próbáltál esetleg gyári visszaállítást az Egészség alkalmazásból az okoskarkötőre, majd újra párosítani?
Bár a P20 Pro szoftveres gondja is lehet a probléma forrása.
Nekem többségében csak a hívás és SMS van beállítva értesítésre, de a Mate 10 Pro-val tökéletesen működik a Band 2 Pro minden tekintetben, csak az Egészség alkalmazást használom.
Hatókörön kívüli kapcsolati szakadás után is elég gyorsan visszakapcsolódik, ha ismét láthatják egymást az eszközök, nem kell hozzá feloldani a telefont.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Nos már régen itt a jó idő, de most jön a de, kijelző fényereje nagyon gyenge. Persze mi band kettő mellett egyértelműen jobb.
Vicces mikor árnyékot megtalálva próbál az ember fia kezével egy fényszűrőt készíteni hogy akkor most hol is tartók.December óta kopp-kopp szinte ugyanolyan mint mikor kivettem a dobozból.
Az akkumulátor kapacitása nem csökkent , teszi a dolgát ahogyan eddig is. Avagy technikai szinten rendben van. És azt tartom hogy mai napig szép a formája. Elegáns , nem hivalkodó.De amivel nagyon nem tudok megbarátkozni az a szoftveres háttér munkálatok.
Amióta elkezdtem és ahol most tart az applikáció az messze a legkacifántosabb út volt.Mintha a Windows phone fejlesztési brigádja találná ki hogy mi is lesz.
Mint ha nem tudnák eldönteni hogy merre is tartanának.
Egyik hónapban kettő applikáció, utána át variálják....
Aztán elég csak a Healt, jaj de mégsem mert kell mellé a Wear majd a Huawei szerviz regisztráció applikáció.
Fő poén hogy az automatikus csatlakozás Android One rendszeren szinte lehetetlenség. Ellenben egy Miui os alatt úgy működik ahogyan a nagy könyvben meg van írva. Ki érti ezt?!
Szóval kellene végre egy irány.Összességében nem bántam meg hogy ezt választottam.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scyllarus
veterán
válasz Luck Dragon #1182 üzenetére
Teljesen egyetértek minden szavaddal.
-
-
eladogeppc
veterán
Beruháztam egy P10-es Huawei készülékbe.
Az istennek nem akar a Messenger üzenet átmenni. A Face átmegy, Email átjön, de a Messenger nem.
Mi lehet ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
scyllarus
veterán
válasz eladogeppc #1186 üzenetére
A push értesítések jelzése be van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz eladogeppc #1188 üzenetére
Valaki mintha írt volna ilyesmit, hogy kellett neki a Wear ahhoz,hogy minden üzenettípus értesítése megjöjjön.
Nekem iosen csak Wear van, azzal meg is jön minden, droidon valakinek rá kellene nézni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Wear is kell.
Bár nem is olyan régen írtam picivel feljebb, hogy az alkalmazás felhasználási feltételek nem egyértelműek.
Az összevisszaság jellemzi az egészet.Nálam most úgy van megoldva hogy fent van minden ami régen is kellett.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
legenda
válasz Luck Dragon #1190 üzenetére
A telefon típusától, illetve az azon lévő rendszertől is függ, bizonyos Huawei/Honor telefonoknál nem megy már a Wear, ha alapban adott a megfelelő Egészség.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Liller7
tag
Nekem se jelezte az összes üzenetet,csak a wear telepítése után jött át minden.
Galaxy A54+Galaxy Watch 5
-
legenda
válasz Luck Dragon #1192 üzenetére
Hozzácsapták azokat a hiányosságokat (és részben támogatást a kiegészítők tekintetében), amiket korábban nem tudott csak a Wear.
Visszamenőlegesen néztem utána én is, mert amikor a Huawei Mate 10 Pro mellé vettem a Runtastic okosóra helyett Huawei Band 2 Pro-t, akkor írta az egyik fórumtárs azonos kombóval, hogy már elég az Egészség alkalmazás.
Korábban én is úgy tudtam, hogy kell a Wear a Huawei telefonokra is az Egészség mellé is, ami igaz is volt.
Azóta a feleségemnek is lecserélődött a Runtastic okosóra Huawei-re és a Honor 8 telefonján is elég már az Egészség alkalmazás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Luck Dragon #1195 üzenetére
Azt nem tudom biztosra, mert gyakorlati tapasztalatom csak az említett Huawei és Honor telefonnal van, ilyenek vannak jelenleg a családban és azoknál elég az Egészség.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
viewed
tag
Mate 9-en ha csak az Egészség alkalmazás van fent, akkor nem minden értesítés megy át a Band 2-re. Ha a wear is fent van, akkor már igen, viszont ilyenkor hiába kerül megtekintésre az ami miatt jött az értesítés, az nem tűnik el a perecről. Tehát ahogy nézem, egyik verzió sem 100%-os.
A működésben is akadnak érdekességek. Pl. Napközbeni szundikálást egyáltalán nem rögzíti. -
NemMo
őstag
Sziasztok! Gondolkodok egy ilyen kütyü beszerzésén és arra lennék kiváncsi, hogy az értesítéseknél mennyi infot ad. Pl ha hívnak kiírja, hogy ki hív vagy a messenger üzeneteknél lehet e a karkötőn elolvasni az üzeneteket? Hogy kezeli az ékezetes betűket? Előre is köszönöm a megtisztelő válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs