- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz Luck Dragon #397 üzenetére
Ott láttalak, igen, ott ajánlottad csak nem személy szerint nekem
Mindegy, a lényeg, hogy a Xiaomi mi band 2 -t "kinyírta" a feleségem telója (p9 lite 2017). Működik, időt mutat, számol, semmi nem csatlakozik hozzá, egyik itthon lévő telefon sem ( honor 8, nexus 5). Viszont bejött neki ez a karkötő dolog (idő, lépés, értesítések), így minél olcsóbban vennék egy olyat ami kompatibilis a telefonjával.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
left177
csendes tag
válasz Luck Dragon #392 üzenetére
Hát én is megrekedtem az 1.2.13 firmware-en. Pedig megnyertem 31én egy telefon újrahúzást is. Mert olyan szerencsés fiú vagyok! Szóval a nulláról kezdve se lépett tovább ez a nyüves perec.
-
-
left177
csendes tag
válasz Luck Dragon #405 üzenetére
Most frissült 1.2.21es firmware-re a perecem remélem neked is megjött rá!
-
scyllarus
veterán
Én egyszer használtam csak, de emlékeim szerint zizegett, amíg le nem lőttem.
Alapból is, meg elsőre szundiztattam, másodszor is.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Igen, nekem is megérkezett! Köszönöm.
Az ébresztés ahogyan scyllarus fórum társ is írta. Addig zizzen amíg az érintő padiját nem nyomod hosszas-hosszan. Ilyenkor a kijelzőn, mármint a perecen egy kis óra ugrál, majd mikor hosszan érinted akkor az óra megáll és át húzza egy vonallal.Ui: Most esik le ,hogy csak négy napot csúsztunk Juliuska perecéhez képest a frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #409 üzenetére
Szia!
Intelligens ébresztés van benne? -
-
törölt tag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
left177
csendes tag
válasz Luck Dragon #409 üzenetére
Igen, az a perec saját ébresztője lesz. Az nekem is működik ahogy írtad. De nekem az a verzió kéne ami a telefon saját óráját használja. A riasztásoknál fel van véve az óra is. Beállítom a tlefon óráját ébresztésre és a perec is jelez, de csak egyet. Ki is írja hogy riasztás. Eddig ezzel a fonkcióval nem rezzent egyet sem. Úgy gondoltam addig.rezeg majd míg ki nem kapcsolom a telefonon az ébresztést. De ezekszerint nem így működik
-
-
left177
csendes tag
válasz Luck Dragon #415 üzenetére
Köszi azért. Kipróbáltam mi d a kétféle ébresztést. Ha a telefon ébreszt csak egyet zizeg a perec. Ha a perec ébreszt akkor nem jelez a telefon. Ez van..
-
mm89
őstag
válasz Luck Dragon #402 üzenetére
Sima band 2 alatt a band a2 -t érted?
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
törölt tag
Még egy kérdésem lenne, hogy 3 party programok esetében (Outlook, Slack stb...) is jelzi az értesítéseket?
Előre is köszi.
-
-
törölt tag
Az alvás az embereknek (és a legtöbb emlősnek) a természetes pihenőállapota; ez az a stádium, amikor a szervezet úgymond megújítja önmagát – növekszik a sejtosztódás mértéke, és csökken a természetes sejthalálé. Ezért fontos, hogy annyit aludjunk, amennyit csak lehet, hisz ez az egészségünk megőrzésének elengedhetetlen feltétele. Ám amilyen egyszerűnek tűnik ez a folyamat, olyannyira összetett és bonyolult. Az alvás fázisokra osztható, szám szerint öt darabra:
NREM (non-rapid-eye-movement, azaz gyors szemmozgás nélküli) fázis: tulajdonképpen egy átmenet az éber és az alvó állapot között, az izomaktivitás csökken, és az agyhullámok aktivitása is lassul
NREM fázis: könnyed alvási periódus, melynek során a szívritmus és a testhőmérséklet csökken, a szemmozgás pedig abbamarad
NREM fázis: nagyon lassú agyhullámok jellemzik, a vérnyomás csökken, a légzés lassul
NREM fázis: a legmélyebb alvási fázis, az agy csak nagyon lassú hullámokat állít elő. Szemmozgás nincs, de gyengén kimutatható izommunka még van
REM (rapid-eye-movement, azaz gyors szemmozgásos) fázis: az álmok fázisa, erős agyi aktivitás és az izzoműködés részleges bénulása jellemzi.A legérdekesebb a dologban az, hogy az alvási fázisok sorrendje minden esetben szigorúan kötött, és 1-2-3-4-3-2-1-5 sorrendet vesz fel. Azaz teljesen mindegy, hogy 12 órát alszunk, vagy csupán 5 percet – az elalvás – ébredés intervallumán ez a kötött sorrend ugyanúgy, különbségek nélkül zajlik le. Legkönnyebben a REM, tehát az utolsó állapotban ébredünk fel, míg legnehezebben a 4. NREM-ben, utána pedig nagyjából sorrendben a 3-2-1-es fázisokban.
Magyarra lefordítva, ha mi éppen a 4. szakaszban vagyunk, és megszólal az ébresztőóra, akkor pillanatok alatt az agy átesik a 3-2-1-5-ös lépcsőkön (melyeken alapból sokkal lassabban kerülne át), és csak utána ébredünk fel valójában. Ez egy stresszhatásként éri az idegrendszerünket, ezért is vagyunk “kómásak”, és ezért tudunk másodpercek alatt visszaaludni – ami ugye nem szerencsés, ha időpontra kell mennünk valahova.
(Forrás: http://napidroid.hu/nehezen-ebredsz-valaszd-a-smart-alarm-ot/)
Az a mi szerencsénk, hogy a REM fázisban a fizikai mozgásunk (forgolódás és hasonlók) teljes egészében megszűnik, míg az 1-2-3-4-es stádiumokban mérhető aktivitást mutatnak az izmaink. Ezen az elven működik az intelligens ébresztés. Az aktivitás mérő valós időben a giroszenzor segítségével érzékeli a mozgásunkat, így nagyjából pontos kalkulációt tud végezni arról, hogy mikor is kerülünk bele az ébredésünk előtti utolsó harminc percben a mozgolódás nélküli REM állapotba, amiben a legkönnyebben tudunk felébredni.
-
-
scyllarus
veterán
válasz Luck Dragon #424 üzenetére
Mert kértem. Ha már úgyis itt lógok állandóan, van mindkét oprendszerem és perecem is, a többi topicom elég kihalt, akkor miért ne.Legalább csinálok egy összefoglalót, úgy látom, vannak ismétlődő kérdések.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #387 üzenetére
Még egy kérdésem lenne:
A kerékpár és úszás mód milyen?Előre is köszi.
-
ZolkoW
őstag
válasz #14841344 #423 üzenetére
köszi,ez részletesebb is volt,mint amit igényeltem - tehát itt végre választ kaptam a kérdésre,amire másik topicokban nem,miszerint mégis van olyan karperec, ami tudja...miután a Mi Bandekből rég kivették (nem tudom, valamelyik újabb tudja-e,de szerintem nem.) szóval köszi, ez tényleg hasznos, évekkel ezelőtt ezért a funkcióért vettem meg az első Band-et.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
scyllarus
veterán
válasz #14841344 #427 üzenetére
Az úszás mód fapados, a kerékpárt nem használom, arra majd más válaszol.
Remélem, később fejlesztik az úszás részét is, igazából csak az Egészségben kellene implementálniuk, az adatokat szerintem küldené a perec.
Csak időtartamot és elégetett kalóriát mutat, ami édeskevés, legalább a tempószámot, hosszok számát elvárná az ember, ha már direkt úszáshoz tervezték.
Abban bízom, hogy ez az első fecske, idővel hozzáfejlesztik az appot.[ Szerkesztve ]
-
Alex_x
csendes tag
Üdv!
Samsung S8 telefonnal használom a karperecet, egyelőre teljes megelégedéssel. Egyetlen kérdésem lenne, nekem nem sikerült megtalálnom. Nektek szinkroinzál valami Huawei fiókba a Health app? Ha nyomok egy resetet a telefonon, akkor megmaradnak a korábbi edzés adataim? Regisztráltam valamilyen fiókot, de ott semmilyen adat nem látszik, illetve a telefonon inaktív ennek a fióknak a szinkronizálása és nem is lehet változtatni rajta.
Köszi előre is. -
left177
csendes tag
válasz #14841344 #427 üzenetére
A bringás funkciót tegnap próbáltam. Gps szépen mutatja térképen a megtett utat. Távot is mér meg sebességet is. Pulzusodat is monitorozza. Szép grafikonokat készít az értékekből amit mér.Két furcsaságot találtam. Az egyik a sebesség értéke amit km/h-ban ad meg. Van átlag meg max sebesség is. Hááát nekem a maxnál 10 egész valamennyit ír. Nekem ez őőő.. kicsit kevésnek tűnik így első blikre. A másik furcsaság meg a gps mintha kikapcsolt volna mikor egyszer fél vagy egy percre megálltam. Bár ez lehet azért is mert nagyon le volt merülve már a perec és magától kikapcsolt. Én kézzel csak kilóméterekkel később kapcsoltam ki a perecen ezt a bringás funkciót.
-
kzse83
csendes tag
Mediamarkt
Kicsit túlárazták nem?[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz scyllarus #425 üzenetére
Jobb lenne a "milyen okoskarkötőt vegyek?" topikba egy téma összefoglaló, mert ez csak egy típus és idővel elavul majd (a topikkal együtt).
Én is gondolkodtam rajta, de még a saját topikommal is el vagyok maradva.Más: A sebesség érték -pl. futás után- amit a wear-ben kiír, az egy átlag? Vagy real-time is képes mutatni valahol? Erre még nem jöttem rá.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Ronyman
aktív tag
Nekem az istennek sem akar frissülni az új firmware.... lehet vissza kellene állítanom a gyári beállításokat?
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #438 üzenetére
Amúgy ahogy néztem 24e körül van az ára idehaza.
IPON ár diagramját megnézve utóbbi időben csak emelkedett az ára.
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #440 üzenetére
MM esetében általában minden drágább egy picivel.
-
-
ClayMore
aktív tag
Futás közben elég könnyen elveszti a jelet a GPS. Ezt más is tapasztalta? Sík terepen. Nem is épületek között...
Futás közben be lehet azt állítani szerintetek, hogy csak nyomvatartott gombbal szüntesse be a sessiont?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
shamfight
újonc
Sziasztok !
Tegnap vettem kézhez , 10perc GPS kocogást próbáltam ki vele belvárosban házak között...jelet nem eresztette
Alvást szépen rögzítette (XIomi nem volt képes arra hogy napközbeni szundít érzékelje...)
Köszönöm mindenkinek itt a fórumon akik megerősítettek abban hogy ezt a kütyüt válasszam. -
-
shamfight
újonc
ja.. és frissített rögtön bekapcsoláskor 1.2.21 re..ez a legfrissebb nektek is ?
-
-
shamfight
újonc
válasz Luck Dragon #448 üzenetére
Köszönöm 2x
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest