- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmaas
őstag
Nocsak vegre eszhez tertek es bovitheto lesz a memoria?
-
wertigo1984
őstag
Akkor itt nemcsak 5 megapixelig lesz a reszletvesztes nelkuli nagyitas lehetoseg, hanem akar 30 megapixelig?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Wa2x_
veterán
Inkább a fehér vagy a fekete.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
walko
tag
Akkor most mégsem 909?
-
Blyan
félisten
Andante már megint szereti az írói szabadságot.
A cikk forrásában nem is szerepel a bővíthetőség, az Engadget cikk forrása meg egyenesen azt állítja, hogy nem bővíthető.
32GB of internal storage, no SD
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
h3lios
addikt
És még a Samura mondják, hogy ugyan úgy néz ki az összes telefonjuk.
Ezt szemből, 10-ből 9 ember összetéveszti a 920-al.B-tag: H3lios#2825
-
Воланд
titán
hol a piros?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
HuMarc
veterán
De ez legalább egyedi.
Samsung dizájn = szappantartó (S3-tól felfele) / iPhone-dizájn.
@woland_y2k (#9): Itt a piros
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Feketében eszméletlen jól nézhet ki .
kengyel
-
dreamdancer
őstag
Mondjuk a felhő-korban azért a júzerek nagy részének elégnek kellene lenni a 32 GB-nak is. Persze teli lehet rakni minden szarral a 32 GB-t is, de ez igaz a +32 GB-ra is.
Nem a lényeg a fontos.
-
Воланд
titán
válasz dreamdancer #12 üzenetére
az a 32 csak 29.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Quasi_modo
nagyúr
-
peestee83
aktív tag
Na, ez a sárga nagyon nem tetszik Fekete (fehér) okés, szeretnék android fronton is látni hasonló gépeket (nem feltétlen 41 MP-el). Bár egy droidos Nokiát - akár ezt is szívesen megnézném
@dreamdancer: a felhő tény, hogy jó dolog, de amíg az adatforgalmakat ilyen áron adják - a jó drága - addig nem sok mindenről van beszélni szerintem. Használom én is, de egy kis fel-le töltés, és elszáll az adatforgalom. Hát még ilyen képméreteknél
Cor ne edito
-
HuMarc
veterán
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
Hát, ez sajnálatos A cián a király.
-
-
sz.balazs.95
veterán
eleinte én is tartottam a sárgától, de ami azt illeti egészen megszoktam, sőt, meg is kedveltem.
mondjuk élőben szerintem a sárga Lumia 920 sokkal szebb, mint képeken!ennél mondjuk így is mindenképpen szebb:
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
HuMarc
veterán
válasz sz.balazs.95 #22 üzenetére
Fúj, mi ez?
-
BiP
nagyúr
32Giga szerintem is elég. Ott a Skydrive, oda fel lehet tolni mindent, időnként meg csak jut wifihez az ember, és akkor nincs adatforgalmi díj sem. (vagy sz.gép/laptopra kábelen, akkor Skydrive sem kell).
A 820 8gigája, na az a kevés.Egyébként nagyon szép sárgában is, és képek alapján feketében még durvább lehet.
[ Szerkesztve ]
-
danikollar
őstag
Nem szép ez a sárga!
-
BiP
nagyúr
válasz danikollar #28 üzenetére
A fotók mindig csalnak, nem jól adják vissza. Igaziból szép az.
(no persze szubjektív is) -
Ádám16
addikt
A sárga sem rossz, de a fehérnek és a ciánnak fognak szerintem igazán jól fognak állni a fekete gombok, és a kamerát körülvevő fekete történet. Lehetne már csütörtök...
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Mindenképp az a legszebb (szvsz), de fotózás szempontjából nem biztos, hogy az a nyerő. Nem tudom mennyire zavar(hat) be a fehér szín a kamera körül.
(#32) woland_y2k: Azt tudom, de kb. egy centire már nem (felül), na mindegy is, majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Cyberpunk
félisten
Nem feltűnő.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
AS
félisten
Sárgában Lumnia 920 is nagyon szép.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
leviske
veterán
1020? Miért nem inkább X20, vagy 9000? Na mind1, Ők tudják.
-
El Gringo
senior tag
na egy 4k-s videófelvételt még csapjanak hozzá, aztán mindenki erről fog beszélni, nesze neked ingyen marketing
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
BiP
nagyúr
válasz Quasi_modo #36 üzenetére
X mint 10.
(volt már ilyen a történelemben, pl. az Ati videokártyáknál a 9800-asokat az X800-as követte. Igaz, ott a PCI-Expressre áttérrésre is utal az X)[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Kb. kezdőárról tudunk már valamit?Hülye kérdés, 200k környékén.Ugyanitt Nokia Pureview 808 eladó
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
aktív tag
várós.
én azért fenntartással kezelem a dolgokat, s4-nél is minden le volt leplezve hetekkel előtte, aztán jött a meglepetés ...reméljük itt azért pozitívak lesznek a dolgok és a kameráról fog szólni minden .D
-
El Gringo
senior tag
válasz El Gringo #37 üzenetére
még mielőtt valaki azt hiszi nekem kell... Biztos nem
De viszont a marketing értéke a Nokiának sokat jelentene, sőt, szerintem a Microsoft is támogatná egy kevéssel. Nyakamat tenném rá, hogy egy pöppet megugrana a felsőkategóriás winphone8 felhasználók száma
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
MATEO6600
őstag
Most akkor 909 vagy 1020? Még mindig nem dőlt el?
-
DeathBat666
aktív tag
Imádom ezt aa Nokia design t.
[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Ejj, akkor ez most megint a mSD bővíthetőség hiányában fog elsikkadni nálam?
Hiába van 32GB beépített, (lehetne akár 128GB is) nem az a lényeg hanem hogy ha kell ki tudom venni az SD kártyát a készülékház megbontása nélkül és a képeket, videókat appok telepítőit tudom oda-vissza másolgatni a számítógépről a memóriakártyára....
Ezüstben (szálcsiszolt aluban) nincs? Én inkább arra lennék vevő nem ezekre a ropogós műanyagokra.Tomcat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest