- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz78
tag
Meghekkeltem a gps-t az alufolias verzioval. Jobb is lett, de közelsem jó. Ma repülő üzemmódban kapcsoltam be a gps-t és azonnak tökéletesen ment. Többször is próbáltam.
-
dome133
csendes újonc
válasz Pityesz78 #1403 üzenetére
Hmmm. Egy ideje nekem is elkezdett normálisan működni a gps, de csak kint. Bent 0 műhold fix de az nem baj szerintem
Esetleg próbáld meg azt, hogy újrateszed a telót lehetőleg lollipopot majd utána frissíted. Vigyázz, hogy semmi olyan alkalmazás ne legyen az sd kártyán ami használ gpst különben addig amíg újra nem teszed a rendszert nem fog működni. Nekem bevált. Remélem segítettemDe ha repülő üzemmódban műkődik rendesen akkor valamelyik másik antenna szerintem bezavar neki
[ Szerkesztve ]
-
dome133
csendes újonc
válasz norbika85 #1402 üzenetére
Végül csak sikerült megoldanom!
Ezt a megoldást több linken is teszteltem
Pl.: Hux/hungary_autosimlock v20b: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW67GJK752OXABC6950E0FE/H440n20b_00_1025.kdz
Ebben a linkben a kiemelt részt írd át erre: tool.xcdn.gdms.lge.com
Így ezt a linket kapod: http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW67GJK752OXABC6950E0FE/H440n20b_00_1025.kdz
Sajnos v10i alatt egyetlen működő linket se találtam.
Ja és google chrome-mal töltsd le és az adblock legyen kikapcsolva.
Ha így se működik akkor szólj, hogy melyiket töltsem le és azt feltöltöm driveba.[ Szerkesztve ]
-
David696969
csendes tag
Valaki tudna segiteni rootolni akarnám a telot lg h440n android 6.0 van rajta próbáltam kingroot szinte összes verziójával
-
Moki2
aktív tag
válasz David696969 #1407 üzenetére
6-os androidot tudtommal zárt bootloaderrel nem lehet rootolni.Ha kell a root vissza kell térned az 5-ösre.
-
Bucy
aktív tag
Elromlott a töltőm, de érdekesen, 11%-ig tölt, akár egész éjjel, tovább sehova.
Más töltőkkel, géppel feltöltődik a teló. -
David696969
csendes tag
Valaki v10h rom? Europe open vagy hungary autusimlock?
-
Moki2
aktív tag
válasz David696969 #1412 üzenetére
Mázlid van annó elraktam az összes rom-ot , parancsolj egy H440n10i_00_1124.kdz:
[link]
De ez nem autosimlock , hanem normál hun.
Autosimlock :[link][ Szerkesztve ]
-
Urguru
tag
válasz TheVeracLord #1398 üzenetére
Szia.
Azóta jobb , vagy rosszabb lett?
Frissíteni akarom de így is jó ha nem ront csak akkor megcsinálni.
Üdv
-
zsoltip
őstag
Sziasztok. Adott egy Telenor függő LG Spirit 4G LTE készülék. Hogyan tudom az automatikusan induló alkalmazásokat beállítani? CCleaner kijelzi, hogy melyik app indulhat automatikusan és melyiknek vannak háttérfolyamatai, de beállítást a CCleaner sem tesz lehetővé...
Másik rejtély számomra pedig az, hogy az alkalmazásokat, amit csak engedett, áthelyeztem külső (microSD) tárhelyre. De az adott app frissítés után ismét a belső tárhelyre kerül... Van mód arra, hogy beállításam az appok alapértelmezett telepítési helyének a külső tárhelyet?
Köszönettel várom az ötleteket. -
DonMenyet
tag
Gondolkozom a Spirit frissítésén. Még korábban szólt, hogy elérhető a V20a. Mik a tapasztalatok? Az okosabb jogosultságkezelés vonzó lehet, hogy ha egy app hozzá akar férni valamihez, akkor rákérdez előtte (édesanyám használja a telefont). Tudom a régi appoknál ez nem segítség, de azoknál is kikapcsolhatók bizonyos engedélyek utólag.
Viszont a telefon jelenleg most aránylag stabil, ami nagyon fontos, hogy a frissítés után se legyenek vele problémák. Szerintetek megéri? A v20a a legutolsó, vagy csak azért nem látom még a b,c,d stb-t, mert azokat csak a 6.0 telepítése után fogom látni?
Köszönöm a segítséget! -
SzikraHuszár
csendes tag
válasz DonMenyet #1416 üzenetére
Nekem 20b van.
A működése stabil, tudja azt (ADB-n beállítva), hogy az SD kártya (vagy egy része annak) belső tárhelyként legyen használva. Az akku fogyasztás sem lett rosszabb szerintem.
Egy nagy hibája van: nem lehet rootolni (ezért gondolkodtam rajta, hogy visszategyem az előzőt, csak lustaság+előnyök győztek).Akinek mágneses szenzor (iránytű) gondjai lennének:
Újratelepítés, gyári adatok helyreállítása nem fog menni. Kipróbáltam. Hónapokig járkáltam rossz szenzorral (a GPS-es hajcihő után már eléggé feladós kedvemben voltam), mire adtam neki egy utolsó esélyt: a laptopom hangszórói előtt (mert eléggé erős mágnesek, hogy hasson valamit a mikro-mechanikus szenzorra, de reménykedtem, hogy nem annyira, hogy meg is sértse) megforgattam a tengelyei körül úgy, hogy a szenzor (kb a kameránál van) minél közelebb legyen a hangszóróhoz. Láss csodát, azóta az iránytűm is működik .
A művelet sikerülhet egyéb kis mágnesekkel, de hűtőmágnessel nem. -
olivera88
veterán
Most vettem csak észre h tavaly Oktoberben jelent meg új szoftver verzió, V20b verzió. Valami változást tapaszt valaki akinek már fent van? Az A verzió is jól működött nálam.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
DonMenyet
tag
válasz SzikraHuszár #1417 üzenetére
SzikraHuszár, olivera88: köszi a válaszokat!
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Valaki akinek megvan a h420 -ra a lollipop és a marsmallow kdz fájl az megtudná velem osztani? Valahogy rendrakás közben sikerült elkevernem a gépemről és az oldalról még mindig nem tudom leszedni.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
dome133
csendes újonc
válasz Bambuszpro #1420 üzenetére
Lollipop: tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FWE4PNS132I1A8QF8A8DMF5/H42010E_00.kdz
Marshmallow: tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW2E2QA652RDA058FA5BPLF/H42020D_00_0714.kdzHa ezek a linkek nem működnek, akkor szólj, hogy töltsem fel Drive-ba
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Sikerült egy leírást találnom a 6.0-ás droid rootolásra de csak a h420-as készülékre. Van root+custom recoverym és működő xposedem is.Itt megtalálod a videót. Oroszul van és h422-őt ír a címben de nálam működött. Előre figyelmeztetek mindenkit ,hogy csak saját felelősségre vágj bele! Nem vállalok semmilyen felelősséget! A szükséges fájlokat feltöltöttem ide egy csomagban. Ide beszúrok néhány képet is. A másik kezelőfelületet azt innen szedtem le. A videó leírásában ott van a letöltési link. Recoveryből flasheltem fel. Root után mellékhatásként annyi jelentkezik ,hogy a bekapcsolás közben egy ideig megjelenik a sárga kép.
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
Geni86
csendes tag
Sziasztok! Adott egy telefon ami leesett és pókhálósra tört a kjelző. Működik rendesen, érzékel minden érintést, csak hát esztétikailag... Mit cserélnek ilyenkor, a komplett kijelzőt? Milyen költségekre lehet számítani?
-
dome133
csendes újonc
XDA-n végre az embereknek sikerült rootolni az lg spirit H440N-t
1) Töltsd le a v10f kdz-t innen: https://mega.nz/#!EIABEbrR!2Cfr6H26_aDDO_U5OERvHAPv0npzeP3Q3CInXQpsyGM
2) Töltsd le a patchelt aboot fájlt innen: https://yadi.sk/d/1Dw4_bod3EgUMU
3) Rootold a telefont (például kingoroottal)
4) Kapcsold be az usb hibakeresést majd csatlakoztasd a telefont a géphez és másold a patchelt aboot fájlt az sd kártya gyökérkönyvtárába majd lépj az adb könyvtárába és nyiss meg egy cmd-t és írd be:
- "adb devices" ha látja az eszközt akkor jó úton haladsz
- "adb shell"
- "su" majd engedélyezd a telefonon az adb root hozzáférését
- "dd if=/sdcard/aboot_v10f.bin of=dev/block/mmcblk0p5"
5) Indítsd ójra a telefont
6) Töltsd le a TWRP-t innen: https://forum.xda-developers.com/lg-spirit/development/recovery-unofficial-twrp-lg-spirit-h440n-t3564488
Másold a TWRP-t az sd kártyára aztán töltsd le a flashify-t és flasheld a TWRP-t
7) FONTOS még nem vagy kész. Flashelés után írd be ezt a cmd-be
adb shell
su
cd /cache/recovery/
echo "--show_text" >> command
chmod 644 command
reboot recoveryEzután letöltöd ezt: https://drive.google.com/file/d/0B2yRgOWuE8rJTEZLOUhTS0tvZ3M/view
És ezt: https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip?retrieve_file=1
Aztán:
adb shell
reboot recovery(mert a gombkombinációval reseteli az eszközt)
Flasheled a zip fájlt amit letöltöttél majd flasheled a supersu-t
Aztán kész is[ Szerkesztve ]
-
SzikraHuszár
csendes tag
válasz dome133 #1425 üzenetére
"- "dd if=/sdcard/aboot_v10f.bin of=dev/block/mmcblk0p5""
Ez nálam így működik: "dd if=/sdcard/aboot_v10f.bin of=/dev/block/mmcblk0p5"Fel tudom flashelni a recovery-t, azzal a 6.0-ás ROM ot is, működik, viszont az SU után bootloba kerül.
Akkor is, ha egyszerre telepítem őket. Még megpróbálom majd egy friss verzióval, de az itteni nem működik.Megoldásom a bootlopra:
-A recovery mód nem javítja meg, kipróbáltam azért. A probléma, hogy nem lép be a menübe, lefut egy script (gyári visszaállítás) és ennyi.1)Telefon kikapcs, akku ki, akku vissza. A Hangerő FEL gomb nyomva tartása mellett USB be. Addig kell nyomva tartani a FEL gombot, amíg be nem lép download módba.
2) LG Flash Tool 2014 -gyel felflashelni a kívánt ROM ot. Amúgy ezzel kell a 10f verziójút is felflashelni.Változott a recovery telepítése is:
A romot letölteni az Offical TWRP appal lehet (ez is Google Play-os). Elvileg lehetne ezzel flashelni is, de... nem. Nálam mindig hibát írt ki. De a Flashify megbirkózik vele.Valakinek még tapasztalata ezzel? Sikerült a root?
-
dome133
csendes újonc
válasz SzikraHuszár #1426 üzenetére
Nekem pedig működött.
A gombkombinációval nekem is reseteli az eszközt. Ezért írtam, hogy adb reboot recovery csak ugye ez bootloop után nem működik. Nekem valamiért nem bootloopolt, Nekem úgy volt, hogy bejött az lg logo majd újraindult majd megint bejött az lg logo utána pedig a bootanimáció.
Official TWRP appal meg azért nem tudod flashelni, mert nincs rá official twrp. -
SzikraHuszár
csendes tag
Lehet, hogy az eltérő recovery verzió miatt van így? Ahogy elnéztem, pont kikaptam egy frissítést .
Le lehet tölteni valahonnan pontosan azt, ami nálad ketyeg? -
dome133
csendes újonc
válasz SzikraHuszár #1428 üzenetére
Persze
https://drive.google.com/file/d/0B4VJbV8vBFHadllaM2EyY3hVMk0/ -
SzikraHuszár
csendes tag
válasz dome133 #1429 üzenetére
Ja, közben sikerült, már tegnap. Az új SU-t töltöttem le hozzá, ennyi.
Írtam ide egy részletes útmutatót a rootoláshoz, de a küldésre kattintva elveszett az egész, végül is csak 1 óra munka volt, szóval annyira nem haragudtam meg a session kezelésre és magamra :Đ
De azért köszi!Tippek:
-van a rootban egy cust mappa, azt nyugodtan lehet törölni és akkor az LG bootloader, hangok, appok lesznek.
-a rendszerfile-ok módosítását total commanderrel ne is próbáljátok, hiába átmásolja, az csak látszat, a fájlok nem lesznek olvashatóak. Nekem ezzel ment: root explorerMiután legyalultam jó pár beépített gyári appot, a tisztább szárazabb érzés mellé érzésre a kisebb akkuhasználat is bejött. Egy problémám, hogy csak bebootolt telefonról lehet indítani a recovery-t, így pedig ha beüt a baj, nem igazán veszi az ember hasznát. Milyen módszerek vannak indítani a recovery-t, ha a készülék pl bootlooba kerül? Mert kikapcsolt állapotban ugye a Hangerő LE + Power gomb nyomvatartása, egy pillanatra felengedése a logó megjelenésekor majd nyomni megint a recoveryig nem működik. Vagyis behozza a gyárit, aztán yes->yes és jön a TWRP, csakhogy rögtön a factory reset-tel, aztán se puszi, se pá, újraindul.
-
dome133
csendes újonc
válasz SzikraHuszár #1430 üzenetére
Ehhez a telóhoz az első twrp build az nem csinál resetet ha rámész a yesre viszont azzal meg sehogy se tudod resetelni az eszközt.
Amúgy nem a recoveryvel van a gond, mert az teszi a dolgát. A bootloadert kéne valahogy moddolni, hogy ne küldjön factory reset parancsot. -
zs198
aktív tag
Sziasztok! Lg Spirit telóm eldobálja a GPS jelet. Sajnos van,hogy meg sem találja. Volt telefonos szervízben(Dr. Mobil) és azt mondták,hogy az antennának és semmi másnak nincs baja... A legfrissebb Android van rajta. Valakinek valami ötlet?
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv. -Zsolt-
-
7Sony7
addikt
üdv. több telómon is használtam már a colornote alkalmazást, de itt nem találom, hogy lehet kitenni a widgetet. nincs a helyén, a többi widget között. használja valaki?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
dome133
csendes újonc
Nem bonyolult, de mivel vannak a fórumon tippek a gps javítására, ezért inkább először próbáld ki azokat, DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE.
Ne tedd vissza az 5-ös droidot, ha nem a 6-os droiddal van a probléma. Én azért tettem vissza, mert a többi tipp nekem nem működött, de mindenkinek más az ami beválik. Legelsőnek szerintem próbáld meg azt, hogy a gps antenna(telefonnak leveszed a hátlapját és ott a bal felső sarokban van) körül jobban rácsavarod a csavarokat. Szerintem ez a legegyszerűbb.[ Szerkesztve ]
-
dome133
csendes újonc
Igen csak a pattintós részt kell leszedni. Mivel nem működik, ezért marad az alufóliás módszer (vagy rosszabb). Nézd vissza a fórumon az üzeneteket, mert ott leírják, hogy, hogy kell. Vigyázz, mert ez már GARANCIA VESZTÉSSEL JÁR!
Ui.: Bocsi, hogy későn válaszoltam[ Szerkesztve ]
-
SzikraHuszár
csendes tag
Az antenna feletti műanyag réteget óvatosan lekaparhatod, majd forrasztóónnal be lehet futtatni az antennát.
Ha ez sem segít, az alaplapon a csatlakozó alatt van még egy rugós csatlakozó, ami nem csatlakozik a hátlapon sehová, azt kiforraszthatod, majd annak helyére 1-2 száll vékony rézvezetéket be. A vezeték másik végét átdugod a hátlapon (ahol a vezető fólia keresztül megy rajta, lehet, hogy egy lyukat kell oda varázsolni).
Ráteszed a hátlapot, majd feszesre húzod a vezeték szálat/szálakat, hogy bent ne legyenek össze-vissza.
Aztán ráforrasztod az antennára, minél közelebb ahhoz, ahol "bement" a hátlap alá. Rövid szakasz legyen és minél jobban feküdjön rá a panelre.
Nálam ez segített. -
zs198
aktív tag
válasz SzikraHuszár #1449 üzenetére
Hűű.
Na ennek nem tudom, hogy nekimerjek-e állni
De azért köszi.
Alszom rá egyet!Üdv. -Zsolt-
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest