- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz Bözsi néni #100 üzenetére
Papírforma szerint az Ace4, a kissebb felbontás miatt, meg hát elég jól sikerült rá a sw is, menüben bóklászással, lapozgatással nem lehet megakasztani.
no fate but what we make
-
blueMerle
veterán
Mit értesz "gyorsaság" alatt? Hogy a menüben ide-oda huzogatva a lapokat melyik gyorsabb? Ha ez fontos, akkor Ace 4
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Bözsi néni #103 üzenetére
Ennyire mélyen nem ismerem a két készüléket, de abból kiindulva, hogy az Ace 4 kijelzője kisebb felbontású, valószínűleg az lesz a gyorsabb.
Xiaomi 13T
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bollokcs80 #6 üzenetére
Én meg a szoftver bővíthetőségénél adott 7 pontot nem tudom értelmezni (megint), hiszen Androidról beszélünk, szinte korlátlan a kínálat a testreszabhatóság és a launcherek terén..
-
atosan
veterán
-
inbox5100
csendes tag
Chrome böngészőtől újraindul a telefonom, a beépített böngésző meg sokszor nem reagál semmire, Bluetooth láthatóság nem állítható. Tapasztalt valaki hasonlót? Quick Circle tok még mindig nincs a Telenor-nál.
-
Mandarindara
csendes tag
Valaki vett már rá valamilyen tokot? Nagyon elcsúnyítja a telefont? Illetve milyet vennétek rá, ha a Quick Circle kiesik(nem igazán jön be)?
-
Buszos
aktív tag
Lehet valahogy csökkenteni az "ikonok" méretét? Vettem az asszonynak egy Spiritet, és furcsák ezek a marha nagy ikonok.
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
Attisska
újonc
Üdvözletem mindenkinek!
Egy hete vettem a feleségemnek egy ilyen készüléket, a lányomnak pedig egy ace 4 et.
Az eddigi tapasztalatom, ami kevés, mivel torkig vagyok a telefon mókolással az utóbbi időben sokat vacakoltam a lányomtól örökölt huawei y300 csodával. Megoldódott végül használható lett miután csak szűz androidot tettem fel gapps nélkül. Szóval ezeket nem nagyon telepítgettem rábíztam a lányokra.
De visszatérve a Spiritre:
a HD kijelző nekem nagyon tetszik, de nagyon gyenge a fényereje A samsung fényerősebb jóval.
a gps és glonass miatt vettük meg, sokat használjuk vezetés közben, de kicsi fényerő miatt nem igazán jól látható napos időben. (igazán nem jól látható pontosabban)
Ami csak az egyik baj, a másik az hogy rendszeres időközönként elveszti a gps jelet, akát a puszta közepén is.
Ezt ma leteszteltem.
Nem tudom mi lehet a baj jó lenne ha valaki adna ötletet.
A play-ről letöltött offline magyar navigáció is és egy másik alkalmazás is elveszti a gps jelet.
Szerintetek ez garanciás történet vagy majd egy gyári szoftverfrissítés megoldja? Ha lesz...
Máskülönben csak annyi a szubjetív tapasztalatom, hogy sok számomra fölösleges program van gyárilag fönn.
A sebességét a huaweihez tudom mérni attól fényévekkel jobb.
De minha az ace 4 optimalizáltabb lenne.A "miért nem tesznek ezt vagy azt a mérnökök a telefonba" című kérdésekehez annyit szólnék hozzá:
Itt véleményem szerint nem arról van szó hogy nem tudnák megalkotni a tökéletes telefont, hanem arról hogy ösztökélni kell az embereket arra hogy rendszeresen cseréljék le azt.
Csak csöpögtetni szabad a technikai újításokat, fenntartva az érdeklődést, és persze pozicionálni a termékeket a megfelelő ársávba.
A marketingesek megalkották a szabályokat,pl a középkategóriába milyen kompromisszumokat kell beletenni. pl ace 4 közelségérzékelő hiánya, kevés memória......stbBocsánat a hosszú bejegyzésért és az offért.
-
Bözsi néni
csendes tag
Attisska. Megköszönném ha még a továbbiakban megosztanál velünk pár tapasztalatot a két telóval kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Attisska
újonc
válasz Bözsi néni #114 üzenetére
Ma az első hívásnál nem kapcsolt be a kijelző.
Valamelyik gombbal lehetett felvenni. -
vv5204
senior tag
Lenne egy kérdésem a telefonnal kapcsolatban, amire az eddigi hsz-eket
végigolvasva még nem derült fény. Tud-e a telefon sztereó hangot rögzíteni?
Ugye a készüléknek két mikrofonja van, egy az alján, a másik a tetején,
tehát elméletileg lehetséges. A videó felvételt már hallottam, hogy monóban rögzíti.
Ha valaki lenne oly kedves és letesztelné egy olyan hangfelvevő droidos
app-al, ahol be lehet állítani a menüben a sztereó felvételt, azt megköszönném!
Én az Xperia Sola-mon az ingyenes ASR - Hang & Beszédfelvevő(kiadó NLL)
alkalmazást használom. Itt annyit jegyeznék, ha netán más is evvel teszteli
akkor a mikrofon beállításoknál ne a "camera mic" legyen bejelölve és a felvétel
közbe a füles ne legyen bedugva. -
Bözsi néni
csendes tag
Mely gyári alkalmazások törölhetők a telóról?
-
wocsok
tag
válasz Bözsi néni #117 üzenetére
Egyik sem root nélkül
-
dancergabor
tag
0-ról 100-ra?
-
gigawatt38
csendes tag
-
Moki2
aktív tag
Megmondaná valaki milyen verziójú google play service van a telefonon ,mert újra kéne raknom .
-
MODERÁTOR
válasz Lattila88 #122 üzenetére
"google play service" vagyis Google Play-szolgáltatások
Ezt kérdi.Xiaomi 13T
-
Lattila88
csendes tag
válasz Viktor0610 #123 üzenetére
Google Play-Szolgáltatások
verzió: 7.3.29(1866531-436)
Telenor függő -
dokee78
félisten
Van valami bosszantó bugja?
-
skeach
újonc
Van.
Egy hónapja vettem meg, rögtön azzal indított, hogy ötpercenként újraindult, ez főleg akkor volt vicces, amikor éjszaka tette, és így reggel nem ébresztett az órám. Végül a gyári Chrome törlésével ez megoldódott, azóta nem indul újra.
A négymagos proci és a giga ram ellenére néha szörnyen akadozik, 3-4 másodperc, amíg behozza a gyári billentyűzetet, a programok közötti váltás sem sima (lumiárol váltottam, ott egy jóval gyengébb hardver tükörsima élményt adott...)
Ötből négyszer nem hallanak jól a vonal másik felén, néha akadozik, néha elmegy a hang, néha pedig kattogás van - ez persze lehet a hálózat hibája is.
A helymeghatározás botrányos, a gps egyáltalán nem működik, sem a térképen, sem iGO-ban, sem a Nike Runningban, sehol. A wifi vagy adatkapcsolat alapján nagyjából be tudja lőni, de ennyi. Háromféle gps programmal is próbáltam mérni, megtalálja a műholdakat, de nulla jelet kap. Holnap beviszem a szervízbe, remélem tudnak vele valamit csinálni. -
blakey
titán
Akkor ott az adott klszülékkel van a gond. 3 hete van nálam egy ilyen, alig gyengébb egy 2GB-os Redmi Note 4G-nél. GPS-t 3 másodperc alatt talál, soha nem indult újra és nálam csak az LG UI akadozik, néha, minden más okés. Nálam egyelőre jól teljesít.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
moha77
csendes tag
Hali,
Most szeretnék egy Spiritet venni, olvasgatom az előttem szólókat, asszem a tárhely és az akadás nem olyan hatalmas probléma - legalább szerintem a mostani L7-hez képest tuti gyors lesz (ez képes fél percig tétovázni mielőtt tárcsáz).
Nyomkodtam egy teszt darabot Teleonrnál (itt szeretnék venni egyet) és egy dolog szemet szúrt: az alsó vezérlő gombok és a felső állapotsáv háttere piros volt, ami nagyon ronda. Sajnos a beállításokban nem lehet átállítani, ott csak fekete vagy fehér van, de egyik sem hatja meg.
Kérdésem: vajon minden Telenoros darabban ilyen? Ha igen, meg lehet-e szabadulni tőle könnyen (i.e.: rootolás után pár config file mókolásával), vagy teljes szoftvercsere kell hozzá? Gőzöm nincs, miért csinálnak ilyet a Telenornál... -
blakey
titán
Energiatakarékos mód esetén piros, kikapcsolható. A ROM része, nem a Telenor tette bele.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
inbox5100
csendes tag
Szombathelyi Telenor-hoz megérkezett a gyári Quick Circle tok. 8000 Ft-ot nem ér! Nem fekszik rá az előlapra, lötyög az egész. Megpróbáltam zsebre tenni tokkal együtt és a tok oldala elrepedt. Kár, mert a YouTube videókon jól néz ki. A Quick Circle alkalmazások működtek, a képernyő feloldás is rendben volt (Swipe feloldás esetén), de mivel az összhatás nem tetszett és a telefont biztosan nem védi a karcolódásoktól, otthagytam.
[ Szerkesztve ]
-
kondibagi
csendes tag
Lassan egy hónapja használom a készüléket.
Néhány negatívum:
Gyenge a képernyő fényereje... (erős napsütésben gyakorlatilag nem láthatóak a tartalmak)
A gyári launcher lassú... (Novara való váltással 2perc alatt megoldódott)
Ha mindenképp tele akarod rakni gigás játékokkal akkor a tárhely nem lesz elég, ugyanis az SD-re telepítés kamu..
Ezek ellenére szerethető telefon, stílusos, teljesen megfelel a mindennapi használatra. Megéri az árát. Egy ideig még használni fogom. -
dokee78
félisten
Real Racing 3 alap beállításokon,hogy fut?
-
blakey
titán
Kipróbáltam, semmi gondom nem volt, egyszer sem akadt meg, de csak 20 percet nyúztam.
-
Darkcomet
tag
válasz kondibagi #134 üzenetére
Magát az appokat korrektül át lehet rakni sd-re. A járulékos dolgokat nem. Tehát mondjuk egy game futtató állományát át lehet rakni, az adatokat nem. De még egyszer leírom, ez nem gamer telefon. Aki ilyenekkel akár játszani, az vegyen komolyabb készüléket. Ez a telo a mindennapi hasznalatban teljesít faszán az árához képest. Ott viszont pöcc-röff csinál mindent. Ez olyan, mint ha mondjuk 140 ropis pc.-n, amik kiváló böngészésre, skypera, levelezésre, film nézésre, zenehallgatásra, szövegeszerkesztésre, stb. szeretnél a legújabb fullos jatekokkal játszani. Nem fog sikerülni, mert nem az a kategória. Ez a telefon egy felső közép mobil. Ennyit is tud, nincs értelme másra megerőszakolni.
-
Mandarindara
csendes tag
Btw, valaki tud hozzá valami jó launchert? A Nova-t próbálta, nem jött be, túl egyszerű vagy mittomén Az alap ui tetszik amúgy, csak néha beakad, meg az újratöltések zavarnak egy pöppet.
-
dokee78
félisten
válasz Mandarindara #140 üzenetére
Pedig a Nova jó.
-
moha77
csendes tag
Most ez egy hülye kérdés, de még nem volt dolgom Lolipop-pal: ha a jobb oldali gomb az alkalmazáslistát hozza elő, hogy tudom előhozni a context menüt? Van egy régebbi, még 2.1-es Androidra készült appom, amit megszoktam és oda erősen kell. Hosszan megnyomva előjön a menü?
-
blakey
titán
Nyomd hosszan a négyzetet és meglátod mi történik.
-
blakey
titán
válasz #65675776 #144 üzenetére
Szerintem nem kevertek őssze semmit, eddig is így működött, legalábbis én így használtam, igaz 2.1-et nagyon régen használtam.
-
törölt tag
ICS-ben is még a home gomb hozta fel a futó appok listáját. Miért kellett átteni a context menü gombra? És miért kellett megcserélni a context menü és a vissza gombot ICS után? Aztán miért kellett absztrakt, nem magától értetődő piktogramokra cserélni a korábbi, teljesen értelmeseket?
-
blakey
titán
válasz #65675776 #146 üzenetére
A gombok sorrendjét meg lehet változtatni. Ha még nem tűnt volna fel. A dizájn egy olyan műfaj amit nem kell árteni elég ha tetszik és pl. nekem tetszik, semmi bajom vele, de ez is változtatható. ICS-t is régen használtam.
-
Magnat
veterán
válasz #65675776 #146 üzenetére
A gombokon én is csodálkoztam egyébként, el nem tudom képzelni ki az a kretén, akinek egy házikó helyett logikusabb a home művelethez egy négyzet, vagy a vissza művelethez egy kis visszafelé kunkorodó nyíl helyett a háromszög.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
wocsok
tag
Jött frissítés a telóra, bár sok változást nem látok...
V10e
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.