- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz78
tag
sziasztok, kaptam ma egy ilyen telót és tetszik Van pár kérdésem, kár, hogy nincs az a tipikus 1. hsz. az alapdolgokkal
Jó ez a rom meg nincs úgy telipakolva de nekem még mindig sok, hogyan lehetne törölni a gyári dolgokat?
Rootolni?
Link2SD-nek van értelme?
Főzött rom?
Mi ez a SmartWorld? Kell az?Annyira kigyomlálnám
Dobozba kaptam 2 fólia is van a telón, töltő meg füles. Használati nem jár hozzá?
köszi
-
Pityesz78
tag
válasz szami777 #661 üzenetére
kinek mi... engem ezek totál hidegen hagynak Sokkal jobban érdekel, hogy ha ki van pipálva a használja alapértelmezettként, akkor miért kérdez rá megint?
Meg a root jog, mert ez a sok futó google-s sz@arság engem bosszant
Baromi nagy kérdés, hogy ha az embernek 2 darab google fiókja van (az élet így hozta) egy a telefonkönyvnek egy a naptárnak stb akkor ezeket miért nem képes szinkronizálni? Helyesebben az egyik fiókhoz tartozó naptár szinkronizálás benne sincs a lehetőségek között. Ez kb a 9. andros telóm és ilyet még nem láttam -
Pityesz78
tag
válasz olivera88 #691 üzenetére
Így már ok, köszi!
Más: minden nap reggel jön egy google email, h "Bejelentkezési kísérlet megakadályozása!
Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (xyz@gmail.com) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek.
Részletek:
2015. november 15., vasárnap 8:14 (közép-európai téli idő)
Magyarország*Nyomatékosan javasoljuk, hogy biztonságos alkalmazást használjon – például a Gmailt – fiókja eléréséhez. A Google minden egyes alkalmazása megfelel ezeknek a biztonsági normáknak. Azonban ha kevésbé biztonságos alkalmazást használ, akkor fiókja sebezhetővé válhat. További információ
A Google leállította ezt a bejelentkezési kísérletet, de azért nézze át a legutóbb használt eszközeit:"
nem nagyon értem, mert a Spiriten már minden ok a google fiókkal kapcsolatban, de akkor mi váltja ki a paráját?
-
Pityesz78
tag
-
Pityesz78
tag
http://foldibazis.com/?attachment_id=442
6 képet töltöttem fel és közben aggódom is
az órát figyeld, az első 3 bekapcsolás után a kocsiban. Eléggé ugrált, volt, hogy egy két kanyar után majd teljes jelvesztés volt. (kormányon a teló)
Aztán pánik... újraindít (kb egy hete volt restart utoljára) aztán a másik 3 képen látható értékek, menet közben. Ezek már stabilnak tűnnek, de nincs zöldben egyik sem.
(Nagyon nem használtam még gps-t rajta, amikor igen akkor nem volt panasz, de ha ez ilyen előjövős betegség akkor tényleg kezdek aggódni)
-
Pityesz78
tag
válasz Bambuszpro #721 üzenetére
hehe én is arról váltottam, de nekem ott volt gondom a gps-sel amit a rom kárára írtak
-
Pityesz78
tag
Használ valaki Nillkin Sparkle flip tokot? Az jó az?
hehe de gyors voltam, rendeltem is egyet 2200Ft ért kínából, remélem nem lesz ótvar gagyi
http://www.ebay.co.uk/itm/301782195147?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=600596572379&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
[ Szerkesztve ]
-
Pityesz78
tag
Nagyon furcsálom, hogy az ébresztője nem játsza végig a kiválasztott nótát. Ilyet még nem tapasztaltam soha.
A másik meg, hogy az alkalmazástárban néhány alkalmazás ikon android ikonra váltott. Nova launcherem van (volt és lesz) de nekem úgy rémlik, hogy másik telón sokkal jobban testre lehetett szabni, pl az aksi jelzőt is. -
Pityesz78
tag
Húú most nagyon kivagyok...
A teló gyári kamerája, már többszörösen kikúrt velem, de ma végképp elvetette a sulykot.
Amikor restartolom megjavul egy darabig, de aztán megint szarul vesz fel és az benne az extragáz, hogy látszólag elkészíti a képet, csak amikor meg akarom nézni veszem észre a bakit. (gyerkőc sulis karácsonyi képeinek annyi )
Lehet-e összefüggés a Nillkin tokkal és használatával? Nem rajta fotóztam, de gyanús, hogy az új tok óta csinálja ezt. Amúgy nagyon jó a tok csak ajánlani tudnám ha nem lenne ez a kompatibilitásprobléma szerűség vele. (persze csak ebay-ről)
A GPS-em is szarakodik néha sajnos.
Na meg ez is érdekes:
miért is nem jeleníti meg azt a pár ikont?
Valakinek hasonlók?
Megoldások?
köszi![ Szerkesztve ]
-
Pityesz78
tag
Ezek biztosan beállítási kérdések de Én nem jöttem rá merre vannak.
1. az ébresztő a beállított számot nem játsza le végig csak kb fél percet.
2. rohadt nehezen tudom csk felkoppintani a telefont
3. gzorsmenüből a repülőüzemmódnál és a sync-nál még felugrik egy ablak amit én nem akarok
köszi a megoldásokat
-
Pityesz78
tag
válasz robogos10 #952 üzenetére
Gyári launchered van? Vagy valami app amit mindíg felteszel?
Más:nekem most xart be a gps de szerintem nem fogom gariztatni, hogy pár hónap múlva megint berosáljon, inkább veszek egy bluecucos gpst ahogyan fent is tette valaki. Vagy volt akinek hosszútávon jó minőségű megoldást nyújtott a panel csere?
-
Pityesz78
tag
Megint előjött az a probléma ami a kártya formázása után kis időre elfelejthettem, mégpedig, hogy a látszólag elkészült képekből csak hibáf fájlok lesznek amik olvashatatlanok. Nagyon-nagyon idegesítő, amikor csinálsz egy halom megismételhetetlen képet és csak később jössz rá, h mégsem
Valakinek hasonló probléma?
Esetleg a megoldó képlet? -
Pityesz78
tag
Nekem a videokkal van gondom, mégpedig, h amikor le akarom játszani a felvételt a telón az mindíg leveszi a képernyő fényerejét a lejátszás idejére. Továbbá a pc-re téve akadozik a lejátszás.
A GPS minden erőfeszítésem ellenére sem működik
Az ébresztő valamiért nem játsza végig a beállított számot, pedig régebben lenyomta majd ismételte amíg le nem nyomtam. Ez is elég kellemetlen!
-
Pityesz78
tag
Nekem annyira nem nagy szám ez az új rendszer.
A GPS-t már majdnem lehet használni, feléled ugyan, de mégsem nem lehet, mert mindig leáll.
A rendszer gyorsabb lett ugyan, de az appok belül lassultak, már ami a FB lite-t, időképet, stb-t illeti.
Ami nekem viszont nagyon negatív, 100%-os töltöttségnél repülőüzemmódban reggelre a telefon 69%-ot mutatott!!! Ez a frissítés előtt kb 99% volt. -
Pityesz78
tag
Megcsináltam végre, már nagyon behülyült a rom.
LG Backupot csináltam előtte, vissza is rakta az alkalmazások jó részét de nem mindet, a fizetős alkalmazásaim közül a PowerAmp-ot licenc nem jött vissza újra meg kell vannam? Playben sem látszik, h valaha megvettem volna.Továbbá az összes program datám eltűnt, sms-ek wifibeállítások, jegyzeteim, emailek, minden rohadtúl morcos vagyok most.
Van esély a visszaállításra? Mit ronthattam el?
[ Szerkesztve ]
-
Pityesz78
tag
válasz Bambuszpro #1258 üzenetére
Szerencsés vagy, nálam is javult a 6.0 óta, kb annyit, h talál jelet, meg nagyjából belövi hol vagyok, de navigálásra alkalmatlan sajnos.
-
Pityesz78
tag
válasz Bambuszpro #1318 üzenetére
irígykedem, nekem nincs változás, nem talál a locker se semmit
-
Pityesz78
tag
Hozzáértőktől kérdezem, ez a kütyü megoldhatja a gps problémát? Ha nem akkor mit keressek? Számomra rendkívül aggasztó a használhatatlansága a gps-nek, ezért sem ajánlom senkinek ezt a telefont.
http://www.ebay.co.uk/itm/Smart-Bluetooth-Tracer-GPS-Locator-Tag-Alarm-Wallet-Key-Dog-Bag-Tracker-Finder-/301963994711?var=&hash=item464e74e657:m:mznkrZEJC0mH_gDpDAPvTWQ
-
Pityesz78
tag
válasz SzikraHuszár #1351 üzenetére
Nem tudnátok ezt a műveletsort befotózni ide? Az alufóliásat és a forrasztásosat is. Vagy legalább a végeredményt? Nagy segítség volna sokunknak szerintem!
-
Pityesz78
tag
válasz SzikraHuszár #1354 üzenetére
Profi meló, köszönjük, bár nekem ez továbbra is magas Esetleg az alufóliásat megpróbálnám ha arról is lenne egy ilyesmi leírás...
-
Pityesz78
tag
válasz SzikraHuszár #1357 üzenetére
Ez a hsz. megmentette a telefonom, ez volt az utolsó esélye és bejött!
Nagyon köszi a leírást!!!
Vicc, hogy egy filléres dolog a megoldás és kb 5 perc barkács.
-
Pityesz78
tag
válasz SzikraHuszár #1368 üzenetére
A megoldásra írtam, h 5 perc, nyilván az út sokkal hosszabb.
Fóliás megoldás bejött.
Még1X 1000 köszi!
-
Pityesz78
tag
Root engem is érdekelne már. Ha van megoldás osszátok légyszi!
-
Pityesz78
tag
Meghekkeltem a gps-t az alufolias verzioval. Jobb is lett, de közelsem jó. Ma repülő üzemmódban kapcsoltam be a gps-t és azonnak tökéletesen ment. Többször is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest