- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Szeretném frissíteni az LG P500-telomat,de nem tudom.
Az updater LGE900-nak látja,de a pc suite P500-nak.Mit kell csinálnom?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
atti1848
senior tag
Most töltöttem le a PC Suite 4.3-st és ismeri a telot,sőt már szinkronizáltam is,de nem talál frissítést a telohoz.
A telon be van kapcsolva a hibaelháritás mód,ha ez jelent valamit.Nem tudom mit csináljak és a videokon nagyon teteszett a 2.3-as.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
dandroid95
aktív tag
Hali
Nem tudom mi a franc van az atorrent pro 1.3.3 apkval..multkor irtam hogy egy torrent klienst akartam telepiteni,de nem telepult,aztan behalt a rendszerem!
Akkor masra fogtam..de ma ujra telepiteni akartam es ugyanaz!Ujra elbasztm az egesz romot
Az erdekes az,hogyha telepitesz egy alkalmazast,de telepites kozben backel kilepsz akkor nem telepul semmi!Tanulva a multkori esetbol,azonnal rootexplorerrel szetneztem,es hiaba kileptem a telepitesebol(mast nem tehettem),telepult a progi,szal megvolt az apk a data/app mappaban az adatok a data/data/xxx mappaban,a dalvik-cache mappaban is!Ezt mind toroltem,de valami maradhatott mert nem tudok hasznalni a telomat!
Remenykedem hogy sikerul valamit csinalnom a backupal..vagy rajonni mit telepitetett meg az a szar!
Multkor nem valaszolt senki..most sem remenykedem,de ha masnak is volt mar ezzel a progival baja akkor szoljon!vagy ki is probalhatjatok..persze mentes utan!Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
dandroid95
aktív tag
válasz dandroid95 #4356 üzenetére
En ezt nem ertem..hogy odalett megint a nessym visszaraktam a gingercrust v1.2-ot elsore telepultO.o
Gondoltam arra hogy nem tamogatja a 2.2es rendszert..de am is baromsag,meg 2.1+kell nekiLg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
atti1848
senior tag
Már mindent próbáltam.
Újra is inditottam,legfrisseb pc suit van rajta.Mást már nem tudok.Egy pár kép,hogy mit is látni mikor csatlakoztatva van:
Többet is olvastam,hogy mások is ezzel sarakodnak,de vajon miért?Ha egyszer P500 akkor az legyen ne E900.
Ha van valami pontos leírás írjatok légyszi.
-
atti1848
senior tag
válasz atti1848 #4361 üzenetére
Azt szeretném kérdezni,hogy ha így próbálnám felrakni a 2.3-at akkor elvész a gari vagy sem?
Mert ha másképp nem akkor hétfőn elviszem szervizbe és csinálják meg ott.
Meg ha itt lejjebb görgetsz ott látni,hogy sok emberke jár úgy mint én,hogy E900-nak ismeri a telot az updater.
[ Szerkesztve ]
-
szabjan
tag
válasz szabjan #4349 üzenetére
Még egy kérdésem lenne srácok...
Láma vagyok droid-ban még. Rendje-módja szerint az LG updater üzente, hogy frissítene a V20f-re.
Kérdésem az lenne, hogy ezután a rendszer a 2.3.3 lesz e?
..illetve, hogy olvastam a 2.3.3 mal kapcsolatban akkumulátor merülési problémákat. Ez orvosolva lett már? Vagy nincs is ilyen gond...a vizesember
-
-
ronaldu98
tag
Sziasztok!
[link]
Erről tud valaki valamit, próbáltátok már? -
szuk_jozsef
tag
Nemreg frissitettem 2.3-ra es imadom igy a telefont A benchmark teszteknel a frissites utan jelentos javulas lathato.Minden szep es jo de az akksi nagyon hamar lemerul mert nem mindig kerul a telo alvo allapotba.Probaltam mar kiloni a feleslegesen futo alkalmazasokat vegyes sikerrel.Tanacstalan vagyok kerlek segitsetek meglehet e oldani kulonfele fozott rom-ok nelkul ezt az idegesito problemat mert mar nem merek elmenni otthonrol ha nincs feltoltve a telo mert kb 10 ora alatt lemerul es az az erdekes hogy nem mindig csinalja ezt
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
3dgiga007
csendes tag
mondok egy nagyon egyszerű dolgot hogyan lehet szinte nevetségesen könnyen feltenni a frissítést a telóra v20g-t
nem kell hozzá semmi más csak a lg pc suit program azt feltelepíted (az újonnan vásárolt p500asomon rajta volt a memóriakártyán )
na szóval feltelepíted
elindítod
de előtte természetesen csatlakoztasd a telót a géphez
utána bal oldalt ott lesz hogy telefon frissítése (ellenőrzése)
katt rá és innentől csak a lépéseket kell követnién is a kdzvel próbálkoztam nem sok sikerrel az lg pc suit a legegyszerűbb és a leggyorsabb
hajráá -
3dgiga007
csendes tag
mennyit baszakodtam a kdz-vel
és az orrom elött volt a megoldás -
3dgiga007
csendes tag
313313 köszönöm amúgy a segítséget de azzal a progival nem tudtam mit kezdeni mert hibát írt ki
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #4374 üzenetére
Szerintem az LGMDP meg a KDZ 2 esetben tégláz:
1., Szarul telepítetted fel a drivereket, vagy nem telepítetted, vagy nem ellenőrizted, hogy a gép lát-e mindent => USER ERROR.
2., Elmegy az áram. -
szabjan
tag
...hát nem könnyítítek meg a döntésemet srácok.
Röpködnek itt a téglák, én meg már nem merem ezen a rohadt LG Update..vagy mi a t...köm programon megnyomni a piros frissítés gombot. Minél tovább olvaslak Titeket, annál inkább nem... pedig írja, hogy v20f -re frissítene csak még mindig félek, hogy a 2.3.3 alatt menni fog-e rendesen a GPS és az akkumulátor idő.....a vizesember
-
dandroid95
aktív tag
válasz szabjan #4376 üzenetére
Nincs mitol parazni!Ha megvannak a driverek akkor nem sok gond lehet!Max ez a szamomra erthetetlen hiba,amikor megall a pc suit a frissitessel..am magyar es v20f?azt kivontak a forgalombol,mar v20g van nektek
Am ha nem kell mindenkepp az a v20fed akkor sztem nyomasd fel lgmdpvel a v20g-t!picur:jogos,
1..sztem minden leirasban fel van tuntetve hogy fontos hogy fel legyenek telepitve a driverek!Figyelmesebben olvassanak a lelkes One userek!
2.hat jah..ezzel szamitani kell(bar nem lehet),szal laptoprol erdemesebb tolni az ilyesmit[ Szerkesztve ]
Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #4377 üzenetére
Szerintem mondjuk egy áramszünet sem rontja el a telot, hogyha olyan ponton történik, hogy nem rontja el az emergency mode-ot. Bár mondjuk azt szerintem csak bootloader flashelése ronthatja el, ami kb 2s, már ha megtörténik.
-
picur220
veterán
Na, tégláztam a telot LGMDP-vel, semmire sem reagál, emergencybe se lép, holnap szerviz... Amúgy dandroid oldalán lévő LGMDP-s v20G volt a szerencsés... gondoltam h az előző v20c-vel kellett volna...
-
picur220
veterán
Akinek volt már szervizben mennyi idő alatt lett kész?
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #4381 üzenetére
Az első burning felénél megállt, aztán timeout, retry, timeout, retry, timeout.... seholsemmi, lehúztam, lgmdp kilép, visszadug, aztán már fel sem ismerte a telot... mondom kikapcs, visszakapcs hátha... erre be se kapcsolt már se normálban se emergencyben... na mindegy, remélem megcsinálják... pedig kajak minden rendben volt, driverek, modemletiltás, stb, minden, és eddig is ment ugyanezen az OS-en, ugyanígy msxml telepítve, lg united mobile driver telepítve, minden faszán ment, erre most baszakszik....
Amúgy csak azért akartam újrahúzni az egészet, mert AGA 1.3.5-ben már vmi nagyon ette az akkut, aztán wipedatáztam, de nem használt, most meg gondoltam újrarakom, nagy gond nem lehet... hát lett... ha megcsinálják áldani fogom az LG-t
[ Szerkesztve ]
-
szabjan
tag
..és mit kóstál egy ilyen 'nagygenerál?
Most már meg végképp nem merem megnyomni a frissítés gombot....
Én nem tudom, hogy ez ebben a században miért kell ekkora gond legyen.
Ez ennél a készüléknél nagyon gyerekcipőnek tűnik nekem...
Van párhuzamosan ezzel a mobillal egy 5800 nokiám. Azt széné modddoltam mert ingyen kaptam. Az Angol orange hálózatáról hozták ide. Magyar lett, független lett, minden rajta van ami szem szájnak ingere. Nagyon megtetszett viszont ez a kis LG gép és az Android. Ezért is akartam nekiugrani ennek a gépnek is. De most már....?
Tudom itt a nagy többség beírta/beírja, hogy simán ment a folyamat, de így már nagyon elmegy az ember kedve tőle.a vizesember
-
zso73
veterán
válasz szabjan #4384 üzenetére
Gariban csinálták nekem. 0Ft volt
Én is megmoddoltam a telefont. Kipróbáltam mindent, de nem érdekel tovább a dolog.
Ami jó kernell, rom, az nem magyar, vagy részlegesen. Bizonyos funkciók nem működnek.
Az App2SD move dolgait nem tűri sok program. Elveszik a telepítés után, nem indul....
A link To SD-hez formázni kell a kártyát, amit a rom frissítés után nem lát..........Visszaraktam a V20G-t, és ennyi. Most a Root szükségességét sem érzem.
Szerinteem, ha valaki felrakja az LG updater progit. Azzal letölti az USB drájvereket. Ezeket feltelepíti, akkor nem lehet baj a frissítésnél.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Tigryss76
tag
válasz szabjan #4384 üzenetére
Sziasztok!
Én is rommá paráztam a dolgot, úgyhogy biztonsági mentés, az sd kártyáról mindent külön lementeni, sms-ek is mégegyszer, stb., aztán nagylevegő ... és szó nélkül megcsinálta.
Nem veszett el semmi adat, csak annyi történt, hogy pár játék ikon amit kipakoltam, azt levette a kezdőképernyőről, de 1 perc volt visszarakni. Cserébe érezhető gyorsulás, és stabilabbnak tűnő rendszer. Bár hozzá kell tennem, nekem február óta egyszer volt, hogy nem reagált az érintőképernyő, amit egy újraindítás megoldott.
Előtte nekem sem ment, mindig megállt valami 14% környékén.
Ám a legújabb PC Suite remekül teszi a dolgát tapasztalataim szerint.
Remélem megnyugtatóak voltak eme sorok.Buta embernél nem tudsz okosabb lenni!
-
dandroid95
aktív tag
válasz picur220 #4382 üzenetére
Jojo de akkor sem kell lehuzni a telot!:/
Am nekem is dobott egy hibat baseband frissitesnel eszre se vettem telo bekapcs,aztan gepen lattam hogy volt egy error!Bar ez messze volt a teglazastol
Am nemtudom..aki most szeretne hasznalni pl az lgmdp-t akkor ajanlom hogy startbol emergency modban kezdje..de en tovabra is azt mondom hogy nincs miert parazni!Szamtalanszor huztam ujra romot mar kdzvel es lgmdpvel is!pc suitl asszem csak 2x de nem volt problem
Sztem felfoghatjuk ezeket az eseteket a ritkan elofordulo balesetekkentLg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
A T-Mobile-nál mekkora memkari jár a telóhoz?
Mennyire vagytok megelégedve a teló teljesítményével, képernyőjével, stb...? -
bubimaci
csendes tag
Valaki tudna segíteni,légyszi.Felraktam a V20g-t,megcsináltam a GPS-fix flashelést,ennek ellenére nem jó a GPS-m.Nagyon gyorsan,pillanatok alatt talál műholdakat,de aztán pár perc után már nem látja őket.Ha újrainditom a GPS-t,akkor ugyanez ismétlődik folyton-folyvást.Mit lehetne kezdeni,valakinek volt-e már hasonló gondja?
Az LG-nél azt mondták vigyem el a helyi szervizbe,majd ott segítenek,ők meg fel akarják küldeni Pestre,ami legalább 1 hét.Nekem viszont napi szinten szükségem van a telefonra. -
dandroid95
aktív tag
válasz bubimaci #4389 üzenetére
Gps fix nelkul is ezt csinalja?Van sokfele verzio xdan a topicjaban probalj mast..vagy probald ugy hogy ha lehetseges kapcsold be a netet,1-2perc alatt sem talalt gps jelet vagy mit a telom 2.3.3-al utcan,meguntam adtam neki netet bent a suliban es vagy 20 masodperc alatt kapott jelet az osztalyba is!Megyjegyzem nem valami papir vastagsagu falak!
[ Szerkesztve ]
Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
zso73
veterán
válasz bubimaci #4389 üzenetére
Az alap V20G-vel mi volt a baj ? Nem látta a műholdakat ? Milyen programmal próbáltad ?
Nekem a Google maps dobálja a műholdakat, de a Rigó nem. Azzal tutin megy a navigálás.Ha tényleg szar, akkor áldozd be a hetet rá.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Mister_1234
tag
Huuhhh srácok, rendesen berezeltem.
Olvasgatom itt a blogot, olvasom hogy járt picur. Épp készültem vissza tenni a v10b-t, LGMDP-vel elis kezdtem... minden király. Kiugrottam gyors inni egy kólát, mire vissza érek rápillantva a monitorra látom hogy nem mozog a csík az LGMDP-n /ekkor megállt bennem a vér/ .. Valami Burning Error-t írt. Nem húztam le, hanem ujra inditottam az LGMDP-t, elkezdett megint flashelni, és végül befejezte..
Szerencsém csak annyin múlott, hogy nem húztam le USB-ről a telót? Vagy mi lehetett a probléma? -
dandroid95
aktív tag
válasz Mister_1234 #4392 üzenetére
WTF ez a burning error?vagyis mintha tobb lenne a napokban..O.o
Nem vagyok paranoias..Lg Optimus One modding: http://goo.gl/80bC4N --- Vodafone Smart Mini modding: http://goo.gl/oUdxiS
-
Mister_1234
tag
válasz dandroid95 #4393 üzenetére
nemtudom, de mostmár óvatosabb leszek... Már nem egyszer toltam vissza ezt a v10b romot, eddig sose volt még probléma vele én meg itt nagy nyugodtan neki kezdek hogy 'ááá, nálam úgy se lesz semmi gond' - a fenét nem.. résen kell lenni
-
picur220
veterán
válasz dandroid95 #4387 üzenetére
Mindegy volt... elment a feléig, behalt, kész, elfelejtette a típusát, szerintem a bootloader is behalt. Én is LGMDP restartot nyomattam elsőre, de aztán már No Phone volt a porton. Látta, hogy van ott valami, csak a típust nem ismerte fel.
Hát nagyon remélem hogy nem mondják azt, hogy "beleolvastunk a NAND-ba, főzött ROMod volt öcsi, takaroggyál..."Nekem ugye telenorhoz kell bevinni, szerintetek adnak cseretelot amíg javítják? Mert így nem lesz telom amin értesíthetnének, hogy mikor van kész. Régebben szokás volt a cseretelo, mostanában meg nem volt egyik telefonom sem szervizben.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Amúgy nekem a bekapcsológomb sem tökéletes, van, hogy a rövid nyomást 2 nyomásnak érzékeli, meg van, hogy hosszúnak, de normálisan nagyon ritkán érzékel...
-
dandroid95
aktív tag
válasz picur220 #4396 üzenetére
Ez nalam is ilyen..szarul raktak bele a gombot,az a tok szeruseg ami rajta van meg csak ratesz egy lapattal!De csak neha idegesit ha csak negyedjere jon elo a powermenu..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest