- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
válasz #77081088 #601 üzenetére
Hát én csak az igo primo-t használtam eddig (ha jól emlékszem az megy net nélkül),mert nem igazán használom a telót gps-re,mert van autós már régóta
[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
Azt hogy tudom megoldani, hogy a gyors beállítások sávra kirakjak egy olyan WiFi ikont is, amely a WiFi-k közötti váltó panelt jeleníti meg?
Ezzel csak ki illetve be tudom kapcsolni a WiFi-t
Váltani azonban itt tudok, a T-Home-os Speedport HGW itthoni WiFi, és a T-Mobile-os Huawei 5776 Hotspot között, ezt azonban több lépcsős folyamat részeként tudom csak elérni
Nexus 7-nél nincs ilyen gond, rábökök a WiFi ikonra és egyből a megfelelő panelt hozza be.
[ Szerkesztve ]
-
J.J. András
őstag
lehet ezzel az LG L7 II készülékkel telefonbeszélgetést rögzíteni ?
vagy van olyan Android-os progi, ami ezt tudja ?üdv
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
BOBAKILL
őstag
válasz J.J. András #608 üzenetére
Szerintem írd le papírra. Vicc volt.
Az nem tiltott dolog amúgy? Szerintem nem találsz rá programot.. -
törölt tag
válasz J.J. András #608 üzenetére
Ilyen funkciót utoljára a Motorola Timeport-nál láttam (2001-es darab).
-
fecuska96
csendes tag
Sziasztok.
Újra én, most olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy zenéknél amelyik zenénél nem volt eddig album kép..oda most berakott egy screenshootos képet.
A képet eltávolítottam de az albumképként megmaradt.Hogy tudnám eltüntetni? Elég gázul nézz ki, ha valakinek oda adom nézi a zenéket és egy mocskos képernyőfelvétel van album képként.
Köszi előre is.
Üdv. Fecuss
-
konkolyz
tag
válasz #41133696 #615 üzenetére
Csak tippelek, valószínűleg attól is függ hogy a beépített, kapcsolódó wifi modulok mennyire " szeretik" egymást. Mindenképpen érdemes többször lefuttatni a tesztet, és átlagolt eredmény alapján összehasonlítani. Gyanítom, hogy a Nexus minőségibb alkatrész(ek)ből van összerakva, mégiscsak referencia készülék.
-
Zoley3
tag
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a feleségemnek egy ilyen L7 II-es telefont. Nagyon tetszett is neki, de ma reggelre támadt egy kis gond:
- a telefon jobb felső sarkában az idő nem frissül. A telefon közepén megy az óra
- nem lehet SMS-t küldeni és fogadni
- csatlakozott a saját WIFI hálózatra, de nem kért semmilyen kódot, pedig jelszóval védett a hálózat!!
Tudtok segíteni? Eddig ilyennel sosem volt gond, bármilyen telefont vettünk. Please!!!Öreg fater megoldja!!!!
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Családba lett véve egy ilyen lg optimus l7 II telefon.
Volt már pár androidos telefon a kezembe és eddig mindegyik tudta azt, hogy beállítottam neki a wifi-t jelszóval meg mindennel és ha kiért a wifis hatókörből, akkor átváltott mobilnetre.
Ezt eddig ez a teló is tudja, csakhogy azok a telefonok, visszaálltak a wifire mobilnetről, mikor újra hatókörbe kerültek, ez a telefon nem áll vissza, egyszer elhagyta a körzetet onnantól csak mobilnet és csak manuálisan lehet újra csatlakozni.Nektek működik rendesen? Mit kéne rajta állítanom?
-
Gery15
addikt
Van frissebb Fmod?
HyperX
-
Tomi0703
addikt
válasz Feribacsi555 #621 üzenetére
Nekem rendesen működik.
-
Tomi0703
addikt
válasz Feribacsi555 #625 üzenetére
Semmit nem állítottam. Esetleg frissítsd le, ha nem a legfrissebb szoft. van rajta.
-
törölt tag
A gyári LG féle Accuweather alkalmazásnál nem lehet valahogy kirakni státuszsorra?
Ugyanis nem lenne rossz, és nem akarnám lecserélni, pedig lenne mire, mert még ilyeneket is vásároltam a Google Play-en mint:
AccuWeather Platinum (fizetős)
Ingyenesből meg van:
Jelenleg ezek mindegyike Nexus 7-en van, az ingyenesek, meg csak a többi az N7-en található fiókon.
-
törölt tag
Nexus 7 -re jött Google Térkép frissítés, LG L7 II-re viszont nem
-
amphenol
csendes tag
válasz J.J. András #623 üzenetére
Play : call record :-) .... , sokféle van , de készülj fel : root nélkül a készülék a vonali felvételt nem támogatja , csak a mikrofonost ... azok között van egész jó , egész rossz ...
-
törölt tag
Ha a CM helyett, vagy a gyári megoldás mellett, szeretne egy jó memória karbantartót:
-
cudar07
senior tag
sziasztok
mi a legutolsó frissítés a telóhoz?
és mi várható esetleg még
4,2 vagy 4.4? esetleg -
jooker82
nagyúr
Üdv
A knock on-t nem tudjátok kiszedni belőle root explorerrel?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
törölt tag
Sziasztok!
Lehet már tudni valamit,hogy a készülékre lesz 4.3 vagy 4.4 kit kat?
-
kopepe
aktív tag
A hátlapba az NFC chip van kivezetve?
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát nálam be van kapcsolva, de amikor itthon vagyok állandóan töltőn van, amikor meg nem akkor sem merül 70% alá általában. Sőt olyan 80 fölött szokott lenni, mire haza érek (pár órás időintervallum, de közben a WiFi be van kapcsolva, ugyanis Netes rádiót hallgatok, vagy éppen telefonálok rajta).
-
törölt tag
válasz Tomi0703 #644 üzenetére
Hát nekem sem... most ha csak az L7 II utódját nézzük: kapott +256 MB RAM-ot, amit már eleve a topic alanyánál is indokolt lett volna. Valamivel gyorsabb, de még mindig két magos processzort. A kijelző felbontása nem változott 480 x 800, az akkumulátora meg kisebb lesz 2460 mAh helyett csak 2100. Viszont Android 4.4 KitKat-el jön, ami kérdés, hogy az L7 II megkapja e majd. Elhagyják az Optimus jelzőt, és új számozást vezetnek be.
Ami jó a dologban, hogy legalább nincs bennem az az érzés, hogy na most kellett volna venni, megérte volna erre várni pár hónapot
[ Szerkesztve ]
-
Martina26
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja esetleg valaki,hogyha töltöm a telefont miért nincs térerő?
Ha leveszem a töltőről azonnal felugrik full térerőre. -
Martina26
csendes tag
válasz jooker82 #649 üzenetére
4.1.2. P71010h-216-30 Hívni sem lehet.De közben rájöttem mi volt a gond.Teljesen véletlenül.A böngészőm kezdőlapját valamelyik alkalmazás megváltoztatta.Pontosan nem tudom mire,valami shearch....akármire.Gondoltam visszaállítom google-ra.Ahogy ezt megcsináltam visszajött a térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest