- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
duplaa
tag
Szuper, köszi.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha felrakom az új verziót, kitakarítja a mostani rendszer által szemetelt dolgokat a telefonról? Jó lenne, ha nem maradna benne felesleges hülyeség.
[ Szerkesztve ]
Éder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!
-
Vica0712
tag
Na most már az én SIM kártyám is új és minden működik. A Telenoros hölgynek is ilyen telefonja van és nem győzött csodálkozni, hogy jééé már van kitkat, meg hogy milyen jó, azta.
Nekem a gmail-ben jelent meg egy kis probléma, amikor egy emailt továbbítani szeretnék és kijelölöm a nevet fekete csík jelenik meg a név helyén pár másodpercre. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj. Az sms-eknél vettem észre, hogy a témákat lehet váltogatni.[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
Öröm látni, hogy megélénkült a fórum a frissítéstől
A root-tal kapcsolatban ugye elhangzott hogy a frissítéshez nem kell, viszont aki már KK-en van, annak egyelőre várnia kell a root-ra, mert gyakorlatilag még csak eszméletlen nyakatekert mód van rá, ahhoz még nekem se van kedvem...
A SIM probléma azért is érdekes, mert az enyém is túl van már a 2. évén bőven, de semmi baj nincs amióta az új szoft fentvan.//Telenor
Akinek hiányzik az átlátszó értesítési sáv, annak ugyancsak várnia kell, mert a rendszer build.prop fájljában kell egy sort módosítani hozzá - az meg ugyebár root igényes. Az átlátszóságot egyébként alapból csak az 1 GB RAM-mal vagy annál többel rendelkező masinák kapják(lásd az L9 II), de mindenki bekapcsolhatja aki hozzáfér a build.prop-hoz. (Ez egy low-memory korlátozás, ami a grafikus memória használatának redukálására született.)[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
orc88
őstag
válasz shifty! #1409 üzenetére
L9 II-t és F6-ot ezzel lehet rootolni KitKat alatt: https://towelroot.com/
Nem teljes root mert minden restart után eltűnik a root. Viszont ez valamilyen szempontból jó: a hidden menüben nem jelzi, hogy volt már rootolva, amibe beleköthetnének a szervízben
Egyébként van teljes megoldás is"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
törölt tag
Amiket NEM enged áthelyezni MicroSD kártyára:
- SwiftKey
- Swype+Dragon
- Twitter
- Google +Amik enged:
- Instagram
-
törölt tag
Nekem is szépen frissült a rendszer 4.4-re ☺
Változott a billentyűzet is,korántsem olyan fapados. Valaki említette a GPS egygombos bekapcsolási gomb hiányát,ott van az csak más a neve ☺," hely " kapcsolóval váltották. -
ikaros13
aktív tag
Tegnap végre sikerült nekem is feltenni.
Köszi a telepítési leírást, és az eddigi tapasztalatokat!
Tetszenek az újítások, de egy picit lassabbnak érzem.
Illetve, nem is ez a jó szó... inkább ... nem is tudom... túl smooth...
De majd délután lereszelem, újra rakok mindent, aztán meglátjuk.Végre megint tudok használni egy pár appot, amit még az OT-995-ön CM alatt megszoktam!
lateralitási kvóciensem: -100
-
törölt tag
Telepítés előtt 360MB körüli volt a helyfoglalás a telepített alkalmazásoknál. Frissítés után ez most 520MB. Ez így oké,másnak is növekedett ez a szám?
Nem találom a fejlesztői beállításokat a menüben,kihagyták vagy csak vaksi vagyok? Nekem a GPS- t nem engedi SD- n használni,különösebben nem zavar,mert van hely "bőven".
Én nem mondanám lassúnak a rendszer válaszidelyét,inkább néha akadozónak érzem. Lehet mégis csak egy teljesen tiszta újra telepítés lenne jó. -
törölt tag
válasz razorka777 #1417 üzenetére
Ohh,köszönöm!
És a qslide menüt lehet szerkeszteni? Appokat törölni hozzáadni? -
törölt tag
válasz razorka777 #1419 üzenetére
Csak a sorrendet tudom változtatni. A tapicskolós módszer egyenlőre nem jött össze. Melyik verziószámot kell megérinteni? Vagy csak szivatsz?
-
duplaa
tag
válasz shifty! #1328 üzenetére
A leírásban szereplő első linkre (Ahhoz, hogy a gyári szoftvert telepíthessük, mindenképp szükség lesz magára a szoftverre, amit INNEN tölthetünk le) kattintva, azt írja ki, hogy Ártalmas program lehet az oldalon, szóval vírusosnak jelzi.
Ez a link lenne a 4.4.2 verzió linkje?Éder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!
-
törölt tag
Nem, ott a link nem lett frissítve. Itt a topicban volt belinkelve, pont abban a hozzászólásban amelyikre válaszoltál.
(#1423) Vica0712 : Egy böngésző a Chrome ugrik rá:
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz #77081088 #1414 üzenetére
Valamit nem olvastál el figyelmesen
Nem hiányoltam a GPS hiányát, hanem én is pont ezt írtam le, hogy megváltozott és a helybeállításoknál van 3 opció, amivel tudod ki- és bekapcsolni a GPS-t. És szükség szerint, automatikusan be is kapcsol, ha olyan program indul, amihez kell GPS és engedélyezted is az 1. opció választásával a használatát...Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
törölt tag
Az LG beépített alkalmazás frissítőjével kapcsolatban:
Nem minden van úgy mint ahogyan az elsőre látszódna
A képből az jönne le, hogy négy alkalmazás frissíthető. Tehát telepítve van, másik négy alkalmazás meg telepíthető lenne, de nincs.
Akkor az előzmény: még májusban, helymegtakaírás szempontjából, illetve praktikussági okokból, a gyári LG alkalmazások közül, a QuickTranslator-t, és a Szótárat töröltem. A Polaris Viewer 4 helyett - mely LG alkalmazás erősen korlátozott, szerkeszteni nem igen lehet vele - nekem ott a megvásárolt, Androidra talán a legjobb irodai alkalmazás OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) - bár azt inkább csak Nexus 7-en használom -, így azt is eltávolítottam. A Zene alkalmazás amit, a helyén hagytam.
Szóval elsőnek az jön le, hogy ezek telepítve vannak. Ami azért érdekelt, hogy a 4.4.2-vel tényleg visszakerültek e és mégis úgy volt majdnem 1 GB helyem Az igazság az, hogy nem, nem kerültek teljes mértékben vissza, csupán pár száz KB méretű részük van a rendszerben, ha a frissítésre kattintanék, az lenne az a hiba - részemről -, amit megbánnék. Kivéve persze a zene applikációt
-
duplaa
tag
válasz #41133696 #1424 üzenetére
Tudom, azt a linket töltöttem le, ami itt van a fórumos hozzászólásban, inkább csak azért jegyeztem meg ezt, hogy a segédlet írója tudja javítani.
De akkor a fórumos link és a leírásban szereplő link ugyanazt szeretné letölteni, ugye?
-
törölt tag
Azt írtad hogy "nincs már külön GPS ki-bekapcsoló gomb" ,a helymeghatározási menüben kell állítani. Erre írtam azt hogy tulajdonképp csak nevet külsőt változtattak,mert az általad is leírt beállítások után elég csak fent a gyors menüben egyszer rábökni a hely kapcsolóra,és aktiválódik.
Nekem kicsit gyorsabban merül az akksi, 2.5-3 óra net után 50%-ra csökkent, 100%-ról,pedig reggel vettem le a töltőröl.
Erről vélemény?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha a bejegyzésben szereplő link fölé viszed az egeret és megnézed az url-t,hogy mire mutat, meg ugyanezt a 1328-as hozzászólásban látható linkkel is megcsinálod, egyből látszik, hogy eltérő a két url.
(#1429) Vica0712: Nem tapasztaltam, de használom a GMAIL, csupán olvasni szoktam a telefonon a leveleket meg törölni.
-
törölt tag
Nem a fájl sem ugyanaz. Az első linken, a magyar oldalon még mindig ezek vannak kint:
124 TMH/T-MOBILE(HUNGARY) V10D LGP710 730.91 MiB 155 Online
125 HUN/HUNGARY V10E LGP710 594.3 MiB 229 Online
126 TMH/T-MOBILE(HUNGARY) V10F LGP710 769.47 MiB 42 Online
127 HUN/HUNGARY V10G LGP710 612.52 MiB 251 Online
128 TMH/T-MOBILE(HUNGARY) V10G LGP710 769.46 MiB 36 Online
129 TMH/T-MOBILE(HUNGARY) V10G LGP710 769.46 MiB 135 Online
130 HUN/HUNGARY V10H LGP710 618.55 MiB 92 Online
131 HUN/HUNGARY V10I LGP710 618.64 MiB 85 Online
132 HUN/HUNGARY V10J LGP710 618.64 MiB 249Az itteni 1328-as hsz-ben pedig ez van: V20A_00.KDZ Kb 700 MB
-
duplaa
tag
válasz #41133696 #1438 üzenetére
Így már értem. Csak nem volt világos, hogy a leírásban a Jelly Bean linkje van. Akkor ezt csak azért kell letölteni, hogy meglegyen, ha véletlenül mégsem működne a KitKat? És akkor ezt kell letölteni: 132 HUN/HUNGARY V10J LGP710 618.64 MiB 249? A telefonom független, ha ez számít valamit.
A Software Update programba akkor a V20A_00.KDZ fájlt kell betallózni, ugye?
Akkor az oldal tutira nem vírusos?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyelőre, ameddig a Google le nem veszi a figyelmeztetést, ha teljesen biztosra akarsz menni, ne töltsd le a JB-s linkről. Amúgy is felesleges lenne. Ha valami miatt nem megy fel, akkor marad a régi. Egyébként függetlennél mindig az ABC-ben legutóbbi betűnek megfelelő verziót érdemes telepíteni.
Az a link, amin meg a 4.4.2 KitKat van, meg a Google Chrome esetében sem akad fent szerintem (nem néztem, Windows Internet Explorer 11 alól töltöttem le). Szóval letöltöd a V20A_00.KDZ-t és igen, azt tallózod be. Ha felment a KitKat, utána még érdemes EZT megcsinálni Windows rendszeren.
-
shifty!
senior tag
Köszönöm az észrevételt, amint lesz alkalmam foglalkozni vele, bővíteni és javítani fogom a cikket.
Aksi problémára tudom ajánlani - talán már korábban is megtettem - Greenify-t, az újabb verziók már root nélkül is mennek. Egyszerű beállítása után azokat a háttérben futó alkalmazásokat, amiket nem használunk, egy kezdőlapra kihelyezhető 1x1-es widgettel le tudjuk hibernálni, ha úgy érezzük hogy megroggyant a telefon sebessége.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
törölt tag
-
ZEN1TH
őstag
Néhány észrevétel a KitKat-tel kapcsolatban.
- nem érzem túlzottan, hogy gyorsabb lenne mint a JB
- a gyári böngésző sajna mintha romlott volna, közel sem olyan smooth a görgetés mint JB alatt
- az értesítési LED nem jelez messenger üzeneteket (JB-n gond nélkül villogott zölden ha üzi jött)
- reméltem hogy végre nem fogja bezárogatni a böngészőt némi idő eltelte után, ám sajna ez maradt ugyan úgy
- SIM kártyát nekem is cseréltetnem kellett, mert eldobálta a hálózatot plusz phone force stopMás. Videózással kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a fektetett felvétel esetén miért nem mindegy milyen orientációban történik a rögzítés? Szóval ha úgy rögzítek, hogy a hangerő gombokkal ékesített oldal van felül akkor a videó bizony fejjel lefelé kerül rögzítésre. Nem kéne ezt felismernie? Ugye a kezelőfelület elfordul...
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
törölt tag
-
törölt tag
Újabb alkalmazások amiket enged áthelyezni az SD kártyára:
- OfficeSuite 7 PRO
- MX Player - PRO
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest