- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz #41133696 #1052 üzenetére
Na ez, és az ilyenek miatt kellene kötelezni a gyártókat, hogy a kiadott készülékeket legalább fél évig szoftveresen frissítsék. És akkor mondjuk nem lenne akkora felesleges tumultus az okostelefon-piacon, amit pl. a Samsung előteremt azzal hogy egy készüléknek vagy 5 alfaját legyártja, minimális és -szerintem- tök felesleges módosításokkal.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
ikaros13
aktív tag
de messze még az évvége...
lateralitási kvóciensem: -100
-
notafa3
tag
Nagyon ne örüljetek. Fölsorolom mit hozott eddig a 4.4 frissítés minden készülékre, beleértve a Nexus-okat is.
1. Akkumulátor üzemidő csökkenés
2. Bugok
3. Akkumulátor üzemidő csökkenés
4. Bugok
5. Bugok
6. Bugok
7. Akkumulátor üzemidő csökkenésNem a 4.4-et szarozom le, egyszerűen a gyártók képtelenek egy frissítést jól optimalizálni. Kiadják a 4.4-et és előjön rengetek hiba. Szerencsés esetben kiadnak gyorsan még egy frissítést, amivel eltűnnek a nagyobb hibák, de megmarad egy csomó olyan kis hiba, amitől a felhasználók őrülnek meg. És több frissítés nincs ezután. Végeredmény: az LG frissített, te meg rájössz, hogy androidra még mindig a CM a legjobb megoldás.
amazeing icons
wow
very kitkat
no more update
so nice
such bug
many freezes
wow
[ Szerkesztve ]
-
ikaros13
aktív tag
válasz notafa3 #1062 üzenetére
én optimista vagyok, és abból indulok ki, hogy az LG erre a telóra nagyon jól összerakta a droidot.
egyébként megnéztem a brazil LG FB oldalát, és az egyik kommentben ők a P714-ről beszélnek. Nem tudom az miben különbözik a 710-estől, meg hogy a frisstési hír minden variánsra vonatkozik-e.lateralitási kvóciensem: -100
-
draco31
veterán
L5 II-esem van, érdemes váltani erre? Az L5 II-vel csak a lassú GPS zavar, mással elégedett vagyok. Amennyire tudom, itt ez nem áll fent. Egyébként ugyanaz a kettő, csak mindenből kicsit több van benne ha úgy nézzük.
Akku hogy bírja?
Melyik az utolsó Android verzió rá?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki ajánlani egy értelmes oldalt,ahol lehet válogatni ehhez a telóhoz háttérképeket?Köszi!
-
shifty!
senior tag
válasz draco31 #1064 üzenetére
A lassú GPS-t gps.conf fájlokkal lehet javitani, amúgy ha váltanál, kellemes lenne az L7 II. Aksi remek, nekem 2 napokat elmegy lazán közepes használattal, de ha egész nap nyúzom is marad benne szufla estére. Legfrissebb android 4.1.2, de kapjuk év végéig a KitKat-et.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
veterán
válasz csaba17 #1071 üzenetére
Mert nincs. Alkalmazások a belső memóba kerülnek. Pont. Ha erre nem elég 1,7GB, az már egyéni szociális probléma. Erre azt mondja a gyártó, hogy "Kedves Uram, Önnek biztosan telefonra van szüksége?" :-)
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Az már más kérdés, hogy a gyártó által megjelölt (kiírt) 4GB kőkemény átverés, és fogyasztóvédelmi kérdéseket feszeget - minden gyártónál. A 4GB az 1,7-2,2 , a 8GB pedig általában 4-6. Simán hülyére vesznek, nem tartom kizártnak, hogy emiatt visszakérhető lenne a kifizetett pénz, hiszen Te azért vetted meg, mert neked azt kommunikálták, hogy az általad letölteni kívánt 3GB rá fog férni. Hát nem fog.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
törölt tag
válasz csaba17 #1071 üzenetére
Én sem találok ilyen opciót,viszont nem sok adatot töltök le,ezért nem is érdekel,ha lejött átmásolom sd-re,telefonról meg törlöm és kész.
Korábban kérdeztem hogy milyen böngészőt érdemes használni a gyári helyett. Kipróbáltam az opera minit ami nem is lenne rossz,csak sajnos van egy két oldal amit rendszeresen látogatok mint pl a hardverapró is,és azt hibásan jeleníti meg,ílletve nem tudok benne rendesen kommentet írni.
A chrome-t használja valaki,vélmény róla? Esetleg más alternatíva? A gyári böngésző tetszett,megszoktam már,csak nem tudom miért mostanában eléggé be-belassul fagyogat. -
Espla
aktív tag
Másnál is van olyan, hogy telefonálásnál kimaradnak szavak, szótagok?
Előző telefonomnál is ez volt.
Lehet szolgáltatóval van a gond? (Telenor) Vagy a telefon hibás megint? De ezt hogyan deríthetném ki? -
veterán
Ha szavak-szótagok maradnak ki, az leginkább rádiófrekvenciás-zavar lehet. Pl mert Trafóház van melletted, vagy Te és az adótorony között nagyfeszültségű légvezeték megy, ilyesmik.
-
veterán
A családban egyszerre kapott telefont anya és csemete. Előbbi egy Alcatel Idol Minit (OT-6012X), utóbbi egy L7-II-t. 2 hét után épp ma cseréltek, mert az LG-n sok-sok játék nem megy, ami a Minin simán fut. Én tényleg nem gondoltam, de a 2x1,3GHz + 512MB RAM simán hazavágja a 2x1GHz +768 RAM-ot. Látványos a különbség. Az Alcatel feltöltősben 30e volt, 6 hónapig havi 1 GB net-tel, az LG 40 e volt, net nélkül. Nekem sokkal jobban tetszik az LG, Anyának jobban bejön a lapos kis Mini. Olcsóbb és erősebb.
Ki hitte volna ?[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Nem átverés, csak senki sem fogja fel, hogy az android is foglal helyet. A teljes ROM méret sosem hazudik, nekem 8GB tárhelyből van 2Gb rendszerhez tartozó cuccoknak, 2GB alkalmazásoknak, 4GB szabadon használható. Régen nem írták ki a teljes méretet, mivel ott nem is tudtad megtalálni a telefonon, teljesen rejtve van, de itt nem.
#1079 Ez a telefon is tudna gyorsabb lenni, csak nagyon teletömték a rendszert. Kipucolva elég szépen be tud gyorsulni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balathruin #1080 üzenetére
Mondjuk az lenne az etikus, ha minden telefonnál feltüntetnék, hogy névlegesen x GB a hely, ami valóságban eleve kevesebb formázott kapacitásként, plusz még ennyi lejön a rendszer számára.
-
veterán
A probléma az, hogy nagyon gyakran "felhasználói memória" , vagy ehhez hasonló teljesen megtévesztő (szándékosan megtévesztő) megfogalmazást használnak.
-
veterán
válasz draco31 #1082 üzenetére
Ott egy kicsit más a helyzet.
A gyártó azt írja rá, hogy hány milliárd Byte tárolására alkalmas az eszköz, és azt (kis kerekítéssel) meg is kapod, és valóban használhatod. Ők azzal mossák kezeiket, hogy nem tehetnek arról hogy a felhasználói oldal (telefon, számítógép) a kettes számrendszer használata miatt 1024-gyel oszt, nem pedig 1000-rel. A 40 gigás vinyó is ezért 37-38 , a 160-as pedig 148. De a 160 milliárd Byte valóban rendelkezésre áll. Itt a telefonoknál -nem csak ennél az LG-nél- 4GB és az 1,78 között elég markáns a különbségCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
törölt tag
válasz draco31 #1082 üzenetére
A telefonnál más a helyzet -ahogyan cs.zs. is mondta -, mint egy szimpla adattárolónál, ahol ugye nem feltétlen van rajta OS.
Tessék, itt a 32 GB-os Corsair Pendrive alapnak:
Ha nem lenne rajta semmilyen személyes adatom, akkor a 1024/1000-es váltás miatt 29,8 GB lenne üresen rajta elérhető. A telefonoknál, táblagépeknél viszont odaírják, hogy mennyi formázatlanul, és kapsz egy olyan eszközt amin akár több mint 50%-a ( Az L7 II erre pont jó példa), nem használható, nem érhető el. Lehet, hogy majd a KitKat érkezésével ez még tovább csökken.
-
veterán
válasz #41133696 #1085 üzenetére
van olyan microSD-m, amit úgy reklámoztak, hogy "extra huge capacity, real 32GB"
33,5 milliárd Byte, de nettóban még az is csak 31 meg egy kicsi
szétszopatnak minketCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Elektrosokk
addikt
srácok. ma a kezemben tartottam a telefont a metrón, és amikor ránéztem recovery-ben volt. próbáltom restore-t és telepíteni másik romot is. a folyamat végbemegy, de csak recovery módba bootol vissza a készülék. mi lehet a gond ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Elektrosokk
addikt
CWM Warning No File_Contexts
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
törölt tag
Bizony
Viszont itt egy friss csemege, nekem legalábbis azért az, mert még tavaly sűrűn nézegettem a Y300-at, de mindig lebeszéltem róla magam: Huawei Ascend Y330 - az örökség része.
2014 nyarán 512 MB RAM, ha ezt vesszük a mi 768 MB-unk egészen tűrhető
-
-
veterán
válasz #41133696 #1089 üzenetére
A 768 MB RAM nálam jó pont, de nem mindenkinél garantálja a sikert, lásd a 1079-es hozzászólásomat.
Most második napja van Anyánál az L7-II , és nem jön be neki. Vágyja vissza az Alcatel Idol Minit.
Pörgősebb, gyorsabb, optimalizáltabb (720p videó), pedig csak 512 ram van benne, kisebb (laposabb), szebb (Neki, ez ugye szubjektív) és mindezeken felül még olcsóbb is volt 10 ezerrel.
Anya azt mondja, ha hétvégén nem barátkozik meg vele, eladjuk (és kell egy Idol Mini) .[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ntomi0730
senior tag
Értelek, csak mint érdekességet írtam le. Amúgy tényleg nagyon jó, Én tartaléknak vettem az S4 mellé, de néha beleteszem a kártyám, mert annyira jó használni... . Talán nem köveznek meg itt, hogy nem az LG-vel kapcsolatban írtam, Elnézést ezért a kis off-ért
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #41133696 #1090 üzenetére
Ez se maradjon ki, kis túlzással az L7-II duplája
De még mielőtt bárki is azt hinné hogy itt ellenkampányolok, nem így van. Személy szerint nekem nagyon bejön az L7-II, a szögletességével nekem sokkal szebb mint a gömbölyített sarkú Mini. Mindkettő 4,3" IPS, netezéshez az L7-II 15:9 arányú kijelzője jobb, mint a soványabb 16:9-es, és a fényképezője is fényévekkel jobb mint az Idol Minié. Sajna csak 720x480-ban vesz videót, amit már 3 évvel ezelőtt egy 1 magos Xperia Mini is lepipált, és ez nagyon gáz (Idol Mini 720p).
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz Elektrosokk #1088 üzenetére
erre senkinek nincs ötlete ? hogy telepítsem így újra a rendszert ?
-
veterán
válasz Elektrosokk #1097 üzenetére
Hidd el segítenék ha tudnék, de én világ életemben gyári verziót használtam. Fényképezéshez, zenehallgatáshoz minek rootolnám (assetom miaz)
Szerintem Ő a Te embered, keresd fel. Én nem beszélem azt a nyelvet ami most Neked kell, de Ő igen.
-
törölt tag
LG Optimus L7 II P710 Android 4.1.2 AnTuTu 4x: 7274 Pont
Szóval így nem olyan rossz. A négy+egy magos N7-esem eredménye hozzászólásban és képben:
ASUS Nexus 7 Android 4.4.4 AnTuTu 4x: 12728 pont
-
veterán
válasz #41133696 #1099 üzenetére
Nekem nincs vele bajom, nekem szimpatikus a készülék, a 2460-as akkura kíváncsi leszek, ha már nem lesz általános fingatás tárgya. Ezzel a felbontással, hardverrel illene jól teljesítenie.
Egyedül a 720x480 videó miatt nézek rá ferde szemmel, ez a felbontás ma 40 ezerért kritikán aluli.Anya az előbb idejött (ismerkedik a telefonnal), és bevallotta, hogy netezni, keresgélni tényleg jobb rajta mint az Idol Minin. : ))) A végén még megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest