- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz jooker82 #202 üzenetére
Majd megkérdezem a LG-től, hogy mennyibe kerül a Titán hátlap. Most akartam venni egy hátlapot, de kiderült, hogy tok.
Gondoltam, hogy megveszem függetlenül, de a Telenornál olcsóbb meg a +1 év garancia. Igaz függetlenül hamarább lenne frissítés, a T-Mobilos LG L5 II-n még mindig 10b-216-30 van.
A Telenornál csak az a gond, hogy jogi kavarással, azt mondják, hogy rájuk nem vonatkozik az elállás joga."A megrendelésre, a kiszállításra, a szerződéskötésre a Telenor ÁSZF-je, az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a 2003. évi C. törvény (Eht.), valamint a további releváns jogszabályok rendelkezései az irányadóak. Telenor külön tájékoztatja a Megrendelőt, hogy az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik a megrendelésre, mivel a megrendeléssel Megrendelő keresi meg a Telenort, és a Telenor a Megrendelőt Megrendelő kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel, továbbá tájékoztatja arról is, hogy a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet sem alkalmazandó tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.'"
Egy perben szerintem ez nem állna meg, de a franc sem akar bíróságra járni. Remélhetőleg nem lesz pixelhibás a telefon.Előfizetést nem akarok, még majdnem egy évem van az Okostarifámból, meglévő kártyás előfizetésre venném. Amúgy is interneten keresztül telefonálnék, a család már a T-Mobile-nál van.
[ Szerkesztve ]
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Milyen tokot érdemes venni ehhez?
Volna olyan ami oldalra nyilik?
Vagy valami ötlet amitől minden karctól megtudom óvni. -
jooker82
nagyúr
itt találgatsz.. de ha zsebben hordod,akkor nem érdemes mellé tenni más tárgyat semmit. én tok nélkül hordom igy és semmi baja...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Zoley3
tag
Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Méghozzá...van egy ilyen LG Optimus L7 II-m és kóddal ki van függetlenítve,egy esetleges hard reset után megmarad a függetlenítés a gépben?
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Nemtom:D
csendes tag
Sziasztok most ez és az s advance között vacilálok timelyiket választanátok? mindenkinek elöre is köszi
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy pár napja egy Lg Optimus L7 ii típusú telefonom.
Abban kérném a segítségeteket,hogy a wifivel szeretnék a routeremre csatlakozni,de nem sikerül.
Kiírja,hogy SSID-et írjam be.Valaki segítene ebben nekem?
Üdv: feri 1
-
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!
Tetszik ez a teló,ezért szeretném kérdezni akinek van,hogy érdemes e megvenni?
Elég gyors, videólejátszás megy,hangos e,beszélgetési minőség milyen?Köszi! -
Rosep
senior tag
Erre talán lesz, vagy már van is 4.2?
-
Ponty
csendes tag
3 napja vettem meg az Optimust. Samusng Galaxy S Advance és ez között vaciláltam. Sajna lehet rossz választás volt.
Előző telóm egy galaxy ace volt. Iszonyat lassú volt. Borzasztó lagok, fagyások, fekete képernyő. Hiába volt full térerő nem tudtak hívni mintha ki lennék kapcsolva. Ezt a hibát több ace tulajtól is hallottam. Mondanom sem kell, hogy az LG egy álom ehez képest.
Az elsődleges szempont az volt, hogy legyen egy erős hardware a telóban viszonylag nagy kijelzővel és jó aksi időkkel. Ne laggoljon ne szaggasson. Ezt maradéktalanul meg is kaptam! Szuper gyors a telefon. Bőven elég szerintem a 768Mb ram és a dual 1 ghz. Gyönyörűen fut rajta a JB.
Rengeteget netezek vele sokáig bírja az aksi, elég nagy a 4.3-as kijelző. Hasít rajta az opera mini. Egyébként ajánlom a minit mindenkinek messze a leggyorsabb böngésző!Sajnos viszont egy nagy adag csalódást is kaptam. Teljesen egyetértek leranta véleményével.
Ezt az túlmelegedés elleni fényerő csökkentést hogy képzelte az LG? Botrányos!!! Nem is kell kint lennem a napon vagy nagyon meleg helységben. Otthon este a lakásban is ha már egy pár appot futtatok simán melegszik a teló és lehúzza a fényerőt vagy 81 v. 61%-ra. Mondjuk ilyenkor bőven elég ennyi is nade szabadtéren már korántsem. Az a vicc, hogy utána nem is rakja vissza ha már lehült hanem nekem kell kézzel visszahúzni. Nyáron szabdtéren a 100% fényerőt el lehet felejteni. Esélytelen. GPS-ként autóban még nem próbáltam de gondolom ahogy leranta írta ugyan ez lesz a helyzet.
A másik ordas hiba az FM rádió! Egyszerűn szar! Időnként lehalkul, torzít, recseg. Olyan a hangminőség mintha túl lenne vezérelve. Próbáltam a város (Szeged) több pontján több féle fülessel de sehol nem működik rendesen. Szomorú hiba ez is mert használnám a radiot is! Próbáltam keresni valami alternatív fm tuner appot de vagy csak fizetős volt vagy nem futott a telón.
Jó lenne nagyon az optimus l7 ii de ez a 2 hiba elég elszomorító.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Kár, hogy napfénynél nem annyira jó, ráadásul itt azt írják, hogy csak a Samsung Galaxy S2 Plus rosszabb nála. Én azért akartam venni, L7 II-t, mert az LG L5 II-m természetes színeit szeretem, de most megnéztem az S Advance-t és az LG L5 II-t egyszerre, érdekes módon az S Advance jobban tettszik. Valahogy élesebb, kontrasztosabb a képe.
Telefont nem webshopban vetted?
4. §15 (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.[ Szerkesztve ]
-
-
col
addikt
Nem, más telefon 'simán' kikapcsol, vagy tönkremegy
Azért az ilyen extrém hőmérséklet az nem mindennapos, és hogy lenne megoldva a hűtés mégis? Ráadásul fekete anyag, ami "szívja" magába a meleget. A laptopom is szenved, mint minden technikai eszköz most...[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Popi93
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem meg az Optimus L7 II, annyi kérdésem lenne, hogy az első töltés idő kb mennyi legyen? Valamint honan tom pontosan ,h mikor töltött fel 100% -ra a teló? me feldobtam töltőre , kb félről kezdte el tölteni, és kb 40 perc alatt felis ment a töltésjelző a maxra ,de nemhiszem ,h 30-40 perc alatt felis töltötte vonla 100%-ra.
Esetleg középen a fizikai gomb körüli piros fény várhatóan más színben fog világítani, ha feltöltött teljesen?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
col
addikt
Felesleges kikapcsolni és pláne 16 órát tölteni. Úgyis automatika van benne. Kikapcsol a töltés, ha 100%-on van. Nyugodtan vedd le, ha 100%. És nekem max 2 óra alatt feltölt. Ráadásul ezek az aksik már intelligensek, nincs memória effekt sem, úgyhogy a "rátöltés" sem okoz gondot, ha mondjuk 80%-nál teszed fel, vagy veszed le. Szóval csak semmi faxni
... nem is lehet csontig lemeríteni, kikapcsol, védekezik. Ez már nem Ni-Mh, amit meríteni, kisütni kell
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Popi93
csendes tag
HalI!
Mivel ez az első okostelefonom, ezért lenne 1-2 "noob"-nak tűnő kérdésem,
először is milyen alkalmazásokat lenne érdemes rárakni? (gondolok én itt böngészőkre, vagy jobb GPS navigációra stb) valamint ezeket honan tudnám rá letölteni?
A másik problémám, hogy bekapcsolom a wifit, sikerül is találnom hálózatot, csatlakozom rá, az információ szerint a sebesség kedvező lenne, de akármit próbálnék megnyitni mindenre azt írja h nem jeleníthető meg stb, google-t próbáltam elindítani, youtubot, de semmi nem akar rajta összejönni a nettel kapcsolatban :/ Próbáltam felmenni a "Play áruházra" elvileg onnan tudnék letölteni dolgokat hozzá, de ottis kér egy google-s fiókot, megadom a jelszót/ e-mail címet kiírja h a csatlakozás eltarthat pár percig,.. nos én addig megnéztem egy filmet , gondoltam az a pár perc elég lessz neki ,és mikor újra ránéztem még mindig csatlakozni próbált.Talán a wifi-vel lehet gond vagy az alkalmazásokkal? (minden gyári rajta semmit nem szedtem még le hozzá)
Válaszokat előre is köszönöm !
-
DaTika
tag
Ha nincs mobilinterneted, vagy csak kis adatcsomag van hozzá, célszerű lehet egy offline navi, ha navigációra is szeretnéd használni. Ha chatelős típus vagy, akkor a barátaid által használt csevegő androidos megfelelőjét még javasolnám, ha az nem éppen a GTalk. Gondolok itt Skypera, Steamre, Viberre és a többi kismillió társára (bár ezekhez sem árt a mobilnet).
-
Rosep
senior tag
Vettem egy ilyen telót. Minden nagyon szép és jó, csak azt hiányolom, hogy nem lehet a középső fizikai gombot hívás fogadásra használni...
A 20D firmwaret érdemes feltenni? Ez még nem a 4.2.x ugye? -
Rosep
senior tag
Sokaknak hiányzik a híváslista közvetlen elérése, de nem akarnak felrakni külön telefonkönyv progit. Azoknak itt a legegyszerűbb megoldás: [link].
[ Szerkesztve ]
-
Muncut
csendes tag
Milyen gyakran szokott fagyni?
-
Muncut
csendes tag
Én? Ha rám gondolsz, Akkor Igen, elvileg szerda délután fogják hozni. Már nagyon várom!
-
Muncut
csendes tag
Hát ma reggel tudtam megrendelni és a szerda délelőtt volt a legközelebbi időpont amit választani lehetett, de az nem volt jó így lett szerda délután.Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, és fog-e tetszeni.
Szerk.:Tudtok ajánlani valami jó, olcsó tokot hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Zoley3
tag
Sztem nem rossz kis teló,persze nem egy atomerőmű,de nekem speciel simán elég
Nekem 2 fajta tok is van hozzá,minőségben sztem bőven jók
Tok1 és Tok 2
Az s-line tok abból jobb hogy a széle recézett így jobb a fogása..de viszont engem zavar ezen a tokon,hogy a gombokat a tok elfedi (amolyan álgomb van a gombok felett) és ezáltal nehezebb benyomni pl a képernyő zár gombot amit sürűn használ az ember :/ Ezért jobb a TPU tok mert azon szabadon vannak a gombok...amúgy jó passzentosak a tokok,szóval nem fog lötyögni benne a telómás: Fagyást eddig még tapasztaltam...kisebb szaggatások voltak,mikor sok alkalmazás futott egyszerre (mivel túlterhelte e memóriát) de ezt orvosoltam,azzal hogy ami nem kell az delelte..
Szóval nem rossz kis gép[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Muncut
csendes tag
Én inkább valami belecsúsztathatóra gondoltam, de ezek is nagyon tetszenek, még gondolkozom rajtuk.
Akkor ha már felmerült megkérdezem melyik jobb hozzá, amilyent az előttem válaszoló mutatott vagy inkább valami belecsúsztatható vagy hasonló.Védje a karcolástól a zsebben vagy egyébként és persze jól nézzen ki.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
bandras0226
aktív tag
Üdv!
A V10E-t fel lehet rakni T-mobilosra? Ha igen akkor hogyan?"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest