Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz col #1427 üzenetére

    Az LG beépített alkalmazás frissítőjével kapcsolatban:

    Nem minden van úgy mint ahogyan az elsőre látszódna

    A képből az jönne le, hogy négy alkalmazás frissíthető. Tehát telepítve van, másik négy alkalmazás meg telepíthető lenne, de nincs.

    Akkor az előzmény: még májusban, helymegtakaírás szempontjából, illetve praktikussági okokból, a gyári LG alkalmazások közül, a QuickTranslator-t, és a Szótárat töröltem. A Polaris Viewer 4 helyett - mely LG alkalmazás erősen korlátozott, szerkeszteni nem igen lehet vele - nekem ott a megvásárolt, Androidra talán a legjobb irodai alkalmazás OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) - bár azt inkább csak Nexus 7-en használom -, így azt is eltávolítottam. A Zene alkalmazás amit, a helyén hagytam.

    Szóval elsőnek az jön le, hogy ezek telepítve vannak. Ami azért érdekelt, hogy a 4.4.2-vel tényleg visszakerültek e és mégis úgy volt majdnem 1 GB helyem :D Az igazság az, hogy nem, nem kerültek teljes mértékben vissza, csupán pár száz KB méretű részük van a rendszerben, ha a frissítésre kattintanék, az lenne az a hiba - részemről -, amit megbánnék. Kivéve persze a zene applikációt :)

Új hozzászólás Aktív témák