Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
A tegnapi frissítést, hogy kell felrakni fastboottal?
Telefon USB Debug módban legyen és a következő parancsokat adjam?
fastboot.exe -w
adb\fastboot.exe flash boot boot.img
adb\fastboot.exe reboot
HA még valamit kell csinálni vagy jó tudni írjátok meg azt is.(#18953) joestone: És a többi rendben van amit leírtam?
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
varesz11
tag
válasz Pubszon #18952 üzenetére
nem kell adb. legalábbis én anélkül csináltam. csak simán beteszed a boot.img-t oda ahol a fastboot.exe van (gondolom androidsdk/tools) teló fel gépre fastboot módban (kamera+bekapcs) és parancssorból bemész a könyvtárba majd beírod simán a parancsot:
fastboot flash boot boot.img
lefut kiírja hogy kész utánna:
fastboot reboot
és kész. felteszed az update.zip-et recoveryből telepítés resi és megy is -
barnaki
aktív tag
Srácok az update.zipet hogy teszem fel recoveryből mindig elfelejtem, mire kell lépkedni?
2.2 új frissítésére gondoltam a boot.img már meg van
Beluudj-nak valaki tudná linkelni az új frissítést privátban, még nem jó a gépe, csak 4shared-ről tud tőlteni, én nem vágom, hogy kell feltenni oda cuccokat.
[ Szerkesztve ]
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
joestone
addikt
A boot.img recoveryből telepíthető verziója a 2.2 höz :
http://www.4shared.com/file/G1FHTWFe/22audioipv6update.html -
barnaki
aktív tag
most nézem kijött még egy update flashupdate_signed
illetve flashplugin.apk a kettő együtt kell, az tuti
-
Metzger
tag
Az miért van,hogy az 1.4.2.1 iszonyatosan belassult? Néhány dolognál gondolkodik elég sokat,pedig kilőttem minden olyat ami feleslegesen fut a háttérben.
Minden jóban van valami METAL!!!!
-
barnaki
aktív tag
hát 4pda-an ezt írják
Sikerült létrehozni Flashlite: 1. Keresztül rekaveri meg flashupdate_signed.zip. 2. Állítsa FlashPlugin.apk és újraindít.
2Quarx: jelölje be ezt az egyik dolgozó.
2ALL: A standard web-böngésző jeleníti meg csak az swf formátumot Flashlite, azaz hagyományos flash játékok, stb Nem működik!
p.s. Ne felejtsd el biztonsági másolatot telepítése előtt rekaveri!
Ez google fordítóval van, mert nem tudok oroszul.
Szerintem a flash tartalmú oldalak mennek, de nem vágom.
2.2-re van csinálva
-
Metzger
tag
válasz joestone #18966 üzenetére
Mondjuk úgy tettem fel,hogy mielőtt 2.2t feltettem backupoltam recovery menüben és tudod én voltam az aki először töltötte le az 1.4.2.1et és fel is raktam én korábban ezt a patch-et. Utána backupoltam,felment a 2.2 de visszacsináltam 1.4.2.1re. Akkor nem lehet hogy a backuppal le lett mentve ez is? Mert akkor elvileg benne kellett volna lennie eddig is ennek a módosításnak nem?
[ Szerkesztve ]
-
Metzger
tag
válasz joestone #18968 üzenetére
Okés.Ja és a vicc az volt hogy fel volt húzva a proci vmi 700valahány megahertzre és úgy lassult. Lassabb volt mint a gyári,ezért visszaállítottam először 600ra de csak mégrosszabb lett. Meg a szabad memória is kissebb lett. Amikor korábban kilőttem azoakt,amik nem kellettek,akkor volt ilyen 60-70 mega szabadon,de most(ugyanazokat a progikat futva hagyva) max 38-40 mega
[ Szerkesztve ]
-
barnaki
aktív tag
Ha valaki feltette a flashupdate_signetet irja meg pls, hogy mi történt. Én most nem tudom, majd csak reggel. Kösz
-
molbali
tag
Sziasztok!
Joe! Amit a 2.2-höz csináltál a fastboot img feltevést kiváltó recoverys megoldást, az mindkét lépést megteszi egyben vagy utána fel kell tenni a quarx féle update.zip-et is? (Mert ugye ott 1. lépés fastbootból. 2. update.zip.) Mindkettő ki lett váltva általad, vagy csak a fastboot rész?
szerk.: (Köszi a gyors választ)
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok
egy kérdés:hogy szól ennek a telefonnak hangszórója?
pl ha mp3 at rakok csengőhangnak?
elég hangos?tiszta a hangja? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz joestone #18968 üzenetére
40en van a swappiness? Nekem akkor csinalt ilyet.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
joestone
addikt
válasz wwenigma #18975 üzenetére
Kikapcsolt swappel.
A proci frekvenciakezelésénél toltam el valamit. A sima overclokos kernellel rendben van.
Azért , hogy egységes legyen a dolog az init.qcom.post_boot.sh -ben húztam fel az alapfrekit és nem fordíatottam új kernelt a cpufreq.h fájlban módosítva az alapfrekvenciát.
Úgyhogy a kernelből húzom fel és csinálok új bootimaget. -
BogyóBP
addikt
Sziasztok pár napja a telcsim kiirkálja időközönként hogy ez meg az a modul elszállt vagy nem válaszol kivánom e bezárni. Miért van ez?Hogy tudnám elejét venni annak hogy ezt megfékezzem? Lehet csinálni egy totál formatot vagy gyári beállítást visszaállitani? Raktam fel rá virusírtot de az nem talált férget, esetleg egy új ROM (2.1 van fenn jelenleg) megoldaná a problémát? Köszi előre is!
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
GhostBear
csendes tag
Sajnos a tegnapi, 2.2.1-es frissítéshez kiadott fix nem oldotta meg a Bluetooth kihangosító gondját. Annyi változott, hogy most már nincs rettenetes zaj a fülesben, helyette csönd van csak. Az IPV6 és a telefon kihangosító üzemmódja viszont javítva lett.
-
Falconer
aktív tag
válasz flash- #18973 üzenetére
Én SE W960hoz és Nokia 5800hoz tudom hasonlítani, mind a kettőhöz képest.... hogy is mondjam... egyszerűen fos. (jut eszembe W850hez képest is gáz) Hangos meg fel lehet ismerni, meg nem is recseg, viszont tompán szarul szól.
Más tapasztalat:
fülhallgatón keresztül nagyon jó hangja van, viszont az alap sistergés az eléggé nagy, ami halk zenénél baromi zavaró. Ezt úgy lehet megoldani, hogy ha hangerőszabályzós fülesed van, akkor azt teljesen lehalkítod, a teló hangerőt pedig felnyomod maxra. Igy lesz a legkisebb zaj-jel arány. -
ERPY
őstag
válasz Falconer #18985 üzenetére
Én nem tudom te milyen fejhallgatóval hallgatod, de nekem egy leheletnyi alapzajom sincs. Direkt kipróbáltam mindenféle hangerő beállítás mellett. Ellenben PowerAMP-al nagyon szépen szól fejhallgatón keresztül. Nemtudom kihangosítva kinek mániája egy telefonról zenét hallgatni, szerintem elég beteges dolog, de ezzel nem megbántani akartam senkit. Ez kb. olyan mint telefonon filmet nézni. Persze nem vagyunk egyformák, és ez jó, káosz lenne.
Valaki többször kérdezte hogy a RockPlayer lejátsza-e az avit. Minden elterjedt formátummal elboldogul feliratkezeléssel együtt 2.2.1 alatt is, annak ellenére hogy nem tartalmazza a Divx kódeket a rendszer. Persze MKV-t nem próbáltam, nemhiszem hogy a HD anyag vagy egy 5.1-es hang telóra való lenne. (Tudom nemcsak HD minőség lehet MKV)
-
molbali
tag
Az új 2.2.1 frissítéssel nekem már megy az onair-ben az ftp kapcsolat is. Szerencsére. Ez nagyon hiányzott. Sokkal gyorsabb mint a webdav (http) kapcsolat. 2.2.1 alatt csak az működött eddig.
Belu írta, hogy a frissítés után 6.1.2 a "Mod version" szám. Én rátettem a frissítést, de nekem, még mindig 6.1.1-et ír ki. Ellenben valószínűleg működnek a változások, mert megy az ftp ami eddig nem ment. A többit még nem tudtam kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Hupsz, most nézem a RockPlayert, na mondom kipróbálom divx-el, szedtem egy kis videót, és már semmit sem játszik le a Rock, mindenre forceclose-ol. Hogy mi lett vele nemtudom, pedig ment eddig.
Uninstall, na mondom felteszem újra, de már a marketben sem találom. :-(
[ Szerkesztve ]
-
quasimidi
aktív tag
CM alatt a compcache beállításával (->default) növelhető egy picit a teljesítmény.
-
darál0w
Jómunkásember
látom akad még gond az 1.4.2vel és a 2.2vel is...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
barnaki
aktív tag
válasz #99499520 #18978 üzenetére
Hallod beluudj feltettem én is a updateflash_signed.zipet, recoveryből, de van még ott egy flashPlugin.apk- is. Vele mit kell kezdeni simán telepítsem fel? Vagy root explorer-ben itt is kell csinálni data-án belül egy mappát, mint a kalibrációnál?
pls
Amúgy tényleg jobb lett a érintő a kalibráció óta
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...