- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
molbali
tag
Sziasztok!
A 2.2.1 nálatok nem csinálja azt, néha hogy a marketből letölti ugyan az alkalmazásokat, de folyamatosan azt írja csak ki, hogy telepítés és nem telepíti egy óra alatt sem. Először az app2sd nevű alkalmazás telepítése után jött elő, azt leszedtem jó lett. Aztán feltettem a skype-ot azután is ez lett. Leszedtem, jó lett. Ma feltettem valamit, megint csinálta, azt is leszedtem, de azóta semmire nem hajlandó megjavulni.
Hasonló tapasztalatok valakinek?
-
pepe62
aktív tag
-
roti86
őstag
válasz Blokkolnam0 #19606 üzenetére
Nem haragszom meg, de van digit. fényképezőm, egyszerűen kíváncsi vagyok milyen fényképeket és videókat lehet készíteni a telefonnal. Néha jól jönne egy egy A-es oldalt lefényképezni, amire a mostani fixfókuszos telefonom nem képes.
#19609 pepe62: ???
[ Szerkesztve ]
-
pepe62
aktív tag
válasz roti86 #19610 üzenetére
Csak tetszett Blokkolnam poénos megjegyzése!!! Nem kell félreérteni. Csak egy jót röhögtem hangosan. Amúgy sokan összekeverik az eszközök alkalmazhatóságát, amióta egy készülékbe több funkciót beleépítenek. Azért a telefon, az telefon, a fényképező, meg fényképezőgép marad...Nem kell minden funkciótól elvárni a maximumot.
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
molbali
tag
válasz Blokkolnam0 #19613 üzenetére
Ez egy market alkalmazás, amit 2.2 utánra fejlesztettek. Nem olyan app2sd amivel a 2.1 és alattiakat szoktuk tuningolni. Az alkalmazás lényege, hogy megvizsgálja, hogy melyek azok az alkalmazások amik simán mehetnek az sdre mert nincs pl. widgetjük, felsorolja őket és egy gombnyomással több appot is át tud helyezni az sd-re. Nem kell őket egyenként áttenni az alkalmazáskezelőben.
-
molbali
tag
válasz #99499520 #19611 üzenetére
Köszi Belu!
Akkor sajnos egyedi a problémám, a fene tudja mi lehet ez. Egyébként teljesen meg vagyok elégedve a 2.2.1-el.
Elméletileg a 19-re igért frissítés lesz a testupdate végleges verziója? Elméletileg lesz benne fm radió is BT és Wifi restart nélkül?
Minden jót!
ui.: És mihamarabbi frankón működő froyo-t a telónkra.
-
molbali
tag
válasz puszta123 #19620 üzenetére
Köszi! Ez már valami! Most éppen engedett megint 2 letöltést és telepítette is. Ha egyszer engedi akkor amíg ki nem lépek a marketből akár 20-at is telepíthetek. Ha legközelebb belépek megint semmit. A teló újraindítása is esetlegesen oldja meg a problémát. kb 5-ből egyszer hatásos.
Egyébként ezen kívül szerencsére nekem semmi más galibát nem csinál.
Mondjuk nem tudom mit értesz legújabb alatt, nekem az a testupdate nincs feltéve, csak az ip6v javítás.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Hol látom azt h működik az app2sd?
-
konczy75
csendes tag
Sziasztok!A páromnak van egy LG GT540-es telója,de sajnos hiába töltünk le hozzá órákat nem tudjuk beállítani őket,mert nem is találjuk meg sehol sem,csak ott ahol az alkalmazásokat el lehet távolítani.Kell hozzá valami program?2,1-es Firmware verzió van rajta , az alap verzió : 2.6.29Segítsetek légyszi Előre is köszönöm a segítséget
-
Birki
tag
válasz molbali #19621 üzenetére
Nekem sem csinált soha ilyesmit, mint neked. Az első test update felrakása után csak olyan volt, hogy nem indított el alkalmazásokat. Meg olyan, hogy a már Marketből feltelepített alkalmazások nem látszottak a My Apps menü alatt. Az akksi kijelzés is teljesen hibás volt...
Most már ezek közül egyik probléma sincsen.konczy75
Ha a többi alkalmazás között nincsen, akkor keressétek a widgetek között.[ Szerkesztve ]
Szerintem...
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz konczy75 #19623 üzenetére
milyen órákra gondolsz? Ha "widget"-eket töltöttetek le, akkor a képernyő egy üres területén tartsd nyomva az ujjad, míg megjelenik az hogy alkalmazások, vagy shortcuts, vagy akármi, és itt a "widgets"-eket válaszd ki. Itt már látni fogod, hogy milyen órákat telepítettél fel, és hozzá tudod adni a kívánt képernyődhöz...
de ezek a sima manuálban is benne vannak szerintem....vagy akárhol
Motorola Moto x
-
5150head
senior tag
-
-
molbali
tag
Testupdate-ből már jött ki újabb? Én csak azt tudom ami a rádiót tartalmazza, de elb@..a a BT és Wifi kapcsolatot. Ennél már van újabb? Mondom nekem semmilyen testupdate sem lett feltéve, de az akksi azért kicsit bajos. Lehúzom a töltőről, abban a pillanatban 86%-on áll a jelző meg ilyenek.
-
jaimee
csendes tag
Hát ez durva, Photo Hall-éknál egyet jelent a 3G a HSDPA- val durva...
http://www.photohall.hu/kartyafuggetlen_mobil/Page-2/?DescOrderBy=ASC
2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jaimee #19632 üzenetére
? 3G atviteli technológia...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tesopapa
aktív tag
válasz zoltan33 #19591 üzenetére
Nekem is ez volt. Aztán találtam a letölthető verziók közt egy olyan boot.img-t amivel sikerült. Később olvastam, hogy úgy kell megcsinálni, hogy a telefonnak fastboot módban kell lennie (kamera+bekapcs), a boot.img-t az sdk \tools mappájába (úgy mint a recovery.img-t raktad fel) rakd és a tools mappából parancssorba írd be:
fastboot flash boot boot.img
fastboot reboot.
A többi img fájlt ugyanígy: (pl. data, system..), csak a "boot boot.img"-t "system system.img"-re írd át a fenti parancsban.Ha valamit rosszul írtam javítsatok ki légyszi!!
-
5150head
senior tag
Srácok az enyémre valaki? feltettem az app2sd-t, 500 megára állítottam a st2 partíciót, de a quick settings a gyári memória mennyiséget írja ki? Elrontottam valamit, vagy a teló nem írja ki az sd-n lévő partíciót, csak alapból felrakja oda az appokat és kész?
Amíg nem tudom h működik e az app2sd addig nem akarom felrakni az appokat.[ Szerkesztve ]
-
SPY0817
aktív tag
valaki nem akarja hogyan lehet felrakni a 2.2.1 et? recoveryböl blogként vagy első hsz be? mármitn hogy lehet oda vissza.. meg esetleg a friss verziókat közzé tenni?
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
saloma
csendes tag
Sziasztok.lg gt 540-m van 2.1 rommal.Se bekaocsolva se kikapcsolva nem ébreszt.szerintetek mit lehet tenni?ha a főzött romot ajánlja valaki azt is írja,hogy hogyan?köszi
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz saloma #19644 üzenetére
csinálj egy hard resetet...
Androidos telefon kikapcsolt állapotban nem tud ébreszteni, mert nem "huzalozott rendszer", ha nem fut az OP rendszer rajta, akkor ébreszteni sem tud.Ha bekapcsolt állapotban sem ébreszt, akkor próbálj egy hard resetet (nehogy megkérezd hogy kell, google, vagy itteni kereső). Ha ez se segít, azért nézd meg a manuálban, hogy jól állítod-e be az ébresztőt egyáltalán
Ha sehogy sem megy, akkor én a helyedben vinném a szervízbe....(mert valszínű hardver hiba)Motorola Moto x
-
felixo
őstag
Csak egy kérdés :
Ha megjelenik a 2.2-höz a v4.4, akkor mielött feltenném ( most 2.2 v4.3 van), kell csinálni HR-t, vagy valamit, vagy csak simán ráteszem a cuccot SD-re és recoveryből restore ???
Választ előre is kjöszönöm !
Redmi Note 9
-
Birki
tag
válasz felixo #19647 üzenetére
Mivel nem csak frissítés lesz, hanem teljesen új rom, érdemes lesz HR-t csinálni. Készülj rá és mentsd az adataidat.
saloma
Csak állítsad be a task killert, hogy ne lője ki az ébresztőt.2.2.1
Pár hozzászólással feljebb linkeltem 2 oldalt, ahol minden le van írva a Froyo-val kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest