- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
válasz Blokkolnam0 #19798 üzenetére
ez fastbootos? fel tuzdja valaki rakni nekem recoverys változatban is? fastboot nem a barátja a gépemnek:S:S
-
Pubszon
veterán
válasz darál0w #19796 üzenetére
Én az FM, DIVX és PCSUITE hiányáról tudok(meg pár apróság), de szerintem az nem olyan nagy hiányosság mint az átlagnak a magyar nyelv.
Ha valaki a 4.4-et le tudja tölteni, örülnék, ha megosztaná, mert az oldal túlterheltséget ír.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Stevee83
aktív tag
Hatalmas problémám van. Egész este töltőn volt a teló, nem usb-ről hanem hálózatról. Reggel vettem le róla. Melóba menet 15perc zenehallgatás majd kb 3-4 órányi rádió kihangosítva és már sírt a telefon hogy dugjam töltőre. Létezhet hogy ilyen szar az aksi vagy mi eszi ennyire a rendszert? Remélem nem feküdt ki az aksim mert szeptemberi a teló!
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
quasimidi
aktív tag
OpenSwift 4.4 vagy Mirror
Itt a recovery-s verziója: OpenSwift 4.4 Recovery
[ Szerkesztve ]
-
quasimidi
aktív tag
Nem vagyok nagy fórumozó, de sztem nagyon jó közösség van itt (is).
Kösz mindenkinek a támogatást és hogy segítünk egymásnak.
-
denko
senior tag
hát igen egyetlen hátrány az okos teloknak hogy gyorsan merülnek..mondjuk volt kezemben galaxy as és kb 2x annyit birt..mind1 akkoris optimus jobban teccik...jobban nézki
-
denko
senior tag
meg esetleg tud e olyan alkalmozást ami elösegiti a telefon pontos helyének meghatározását (pc röl persze) gps felhasználva ami telefonban vagy vagy telefonszám alaján vagy imei alapján?!
létezik ilyen?? -
Crob
tag
válasz Blokkolnam0 #19817 üzenetére
de ez nem zip
-
Blokkolnam0
aktív tag
Persze hogy nem az! Próbáld ki: csinálsz a Recovery-ből egy backup-ot, az egy egész könyvtárat hoz létre, nem egy zip-et
Másold be a mappát,
Recoverymenü --> Restore --> és ott válaszd ki, és megy is fel (ha épp nincs kedve md5 mismatchel szórakoztatni )[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Crob
tag
válasz Blokkolnam0 #19820 üzenetére
jaj de nagy madár vagyok
pedig már csináltam is ilyet megeszi az agyamat a vizsgaidősuck
thx a felhomályosítást -
jooker82
nagyúr
Egy fontos kérdés
Sógornőm most vett egy ilyen kütyüt a vodától 1990 ft ért...
De jelenleg még a ténél van egy nokia cuccal
Namost a simről hogy lehet átvarázsolni a neveket egyikről a másikra??
Kell hozzá egy független tel?? v adatkábellel meg lehet oldani??
köszönömLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Blokkolnam0 #19825 üzenetére
Bocsesz,de nem tudok angolul..a forditóval meg nem sokra mennék....ja és még annyit,h két külön sim lesz tehát változik a telszáma....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz jooker82 #19826 üzenetére
ennyit azért mindenkinek tudnia illene, ejnye
amúgy meg tök egyszerű, belerakod a barátnőd SIM kártyáját az androidos telefonba, és átmásolod a kontaktokat a telefonra. Ehhez elvileg nem kell kártyafüggetlen legyen a telefon...mert ugye nem telefonálni akarsz vele, hanem csak kimásolni róla a számokat...de megy a dolog akkor is, ha pl. vcard formába kiexportálod a nokiáról a számokat, és ezt az android be tudja olvasni...
Én a helyetekben használnám a Google contact alkalmazását, nekem itt egy külön mappában vannak a számaim, és tök mindegy mikor milyen telefont cserélek, ha androidos, akkor ezeket le tudja szívni/szinkronizálni
de a google jó magyarul is:
http://forum.androidhungary.com/topic/nokia-nevjegyzek-masolasa-droidba[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
jooker82
nagyúr
válasz Blokkolnam0 #19828 üzenetére
De a tés simet fel fogja ismerni a vodás telefon??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
joestone
addikt
válasz darál0w #19830 üzenetére
valamennyire már nemzetközi , de a magyar nyelvi fájlok nincsenek benne a cyanogenmod romban. Azt meg nem hiszem , hogy elkezdik magyar nyelvi fájlokat fejlesztgetni.
A magyar nyelvhez ki kell egészíteni a rom forrásfájljait a magyar cuccal és újrafordítani.
Elvileg viszonylag gyorsan meg lehet csinálni pl a német nyelvi fájlok mintája alapján megcsinálni a magyar nyelvi fájlokat .
Viszont valamit eltolok , mert nem sikerül működő imaget fordítanom. Egyszerűen már maga az adb sem működik , pedig legalább annak illetve a shellnek mennie kellene. Már próbáltam 32 biten, 64 biten 1.5 jdk val m 1.6 jdk val mindig ugyanaz az eredmény.Egyszerúen nem értem mi a gond. A boot rész biztos jó , mert az a gyári maradt , és a quarx féle system image feltétele után az eredeti kernellel és bootimaggel is ment az adb .
Most nekifutok macen is. -
Blokkolnam0
aktív tag
-
norbi93
senior tag
meegy fel az uj 2.2, holnap irok h milyen
-
joestone
addikt
válasz darál0w #19833 üzenetére
igen , mert amíg ez nem megy addíg felesleges továbblépni . Illetve mindegy , hogy 2.2 vagy 2.3 imaget csinálok ugyanúgy nem működik az adb és mivel az nem indul ezért nem is tudom megnézni , hol áll meg a történet.
Mondjuk van egy elképzelésem , hogy mi a gond. Az androidban v5te illetve v7 procit lehet választani alapból nekünk meg v6 van a telefonban. Elképzelhető , hogy nem kompatibilis a v5te a v6 -al. -
Rossi
addikt
Üdv!
Vajon miért nem tudok csatlakozni a T-home-os Home Gateway WiFi-jéhez? Minden más WiFi-hez tudok, csak ehhez nem...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Pubszon
veterán
A 4.4-be egyébként már elég sok minden magyarul is van, ha a nyelvet magyarra állítsuk.
Gond az, hogy Talkba nem tud bejelentkezni.
Ez miért van?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
molbali
tag
Ha érdekel, nekem is volt hasonló. Egy gigabyte routrem volt amit lecseréltem emiatt. Mindig mindenhez csatlakozott a telóm. Azóta és azelőtt sem találtam olyan routert amihez nem csatlakozott volna. Nincs rá magyarázat. Egyébként az ominózus routerhez minden más eszköz amit közel hoztam hozzá csatlakozott. Még az elektromos fogkefém is.
Vettem egy tp-linket csak emiatt. Azóta minden cool.
A gigabyte egyébként eladó.
(Egy bökkenő van csak gt540 nem csatlakozik hozzá, ez meg pont egy gt540 fórum.)
-
Pubszon
veterán
-
Exelsior
senior tag
működik a 4.4.-es CyanogenMod rom. köszi a recovery linket.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest