- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
a nyitas az engem is erdekelne
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
válasz Blokkolnam0 #12908 üzenetére
ha mukodik a dolog akkor en is vevo lennek ra
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Sziltam
csendes tag
Hi!
Tegnap felraktam az black 1.4.2b-t. Beírtam az init,ch-ba a jogokat. Minden működött, ameddig nem indítottam ma újra a telefont. Azóta semmi csak LG logó. Felraktam recoveryből a javító patchet, de semmi. Újraraktam az 1.4.2b-t, de semmi, csak LG logó. Ötlet?
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sziltam
csendes tag
Megoldódott! Letöröltem az EXT2 partíciót, újra létrehoztam, formáztam és települt. Most megy az 1.4.2b.! Csak nem tudom újra merjem.-e indítani! Ezt már reggel szedtem le, elvileg a javított!
-
veterán
kis információ: ha lassú a telefon, célszerű megnézni, mit telepítettünk utoljára mert mondom csak lassú most valami miatt... aztán amint átváltottam egy másik live wallpaperre arról, ami épp volt (egy új, havazós fás tájkép), egyből meglódult minden... szóval kissé lehet elszúrtak valamit optimalizálás terén a készítők
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Menthirist #12915 üzenetére
én is pont most keresgéltem ilyen cuccokat
találtam egy olyat, ami csak ho...és be lehet tenni bármilyen képet mögé. nem lassít
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
molbali
tag
válasz Menthirist #12915 üzenetére
Öt perce próbáltam ki én is a fás havazós live wallpapert. Vakítottam másoknak, (egy vendéglátóipari egységben) hogy ez mekkora dolog, aztán a telefon olyan nyugdíjas tempóra váltott, hogy kiröhögtek. 2 perc alatt nyitotta meg a 3d gallery-t. Pedig a csávó éppen azért kérte el a telómat, hogy megnézze, mert karácsonyra ilyet szeretne az asszonynak.
Nem a legjobb reklám volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
most hreztem keleti pu-on, alvasbol nem terrrt magahoz, 1.4.2a. minden force close, restartkor is.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
veterán
viszont feltettem az első iköhöm navigációmat... köv hét szerdán visznek le szegedre, mert egy grafikai munkám lesz egy épületen, és nyomni kell róla fotókat a meló előkészítéseként... nem én fogok vezetni, meg nem is erre fogunk támaszkodni, de azért kipróbálom menet közben, hogy hogy szuperál... (meg ha esetleg eltévednénk, tudunk mihez nyúlni )
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
srow
csendes tag
nekem olyan problémám lenne, hogy mindent a leírtak alapján csinálok az app2sd-vel kapcsolatban, de nekem a gsciptnél mikor megnyitom a app2sd scriptet akkor csak a kék kis ablak jön fel és nem történik semmi. mi lehet a probléma?
A tényálladék? Mi lesz most? - - - Buy the ticket, take the ride.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Menthirist #12921 üzenetére
én feltolnék többet is a helyedben
egyik oda, másik vissza...esetleg ha vmelyik kakukk, akkor váltás
-
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Menthirist #12925 üzenetére
de minnél többről van tapasztalat annál jobb
javaslom mellé még az sygic aurát. esetleg ndrive is
-
veterán
-
Tecsa
aktív tag
válasz Menthirist #12927 üzenetére
én próbáltam a "navigálj és menj" et hát nagy csalódás volt az előző telóhoz képest, fél napig keresett műholdat, és utána is lassan futott, de lehet hogy a gyári 1.6 hibája. Holnap ha minden igaz megy rá fel 2.1 azzal is megpróba majd.
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
aPoFa
tag
Az 1.4.2-t hanyagolom egy kicsit, akármit csinálok ugyan ott megáll. Az 1.4.1b-vel állandóan azt írja ki, hogy sérült SD, de windows felismeri, rendesen formázza. A gyári görög 2-1-el tökéletesen működött.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Menthirist #12927 üzenetére
akkor annyi
nembaj...az is jo tapasztalatmegosztásra
-
afro9
tag
sziasztok, vettem egy 8GB SDHC kártyát, a telón android 2.1 black 1.3b04 by joestone fut. Végigcsináltam ezt a leírást: app2sd
De nem hajlandó észrevenni a kártyát. Kicsit kísérleteztem, és arra jöttem rá, hogy ha a FAT32-es első partíció nagyobb 4Gb-nál, akkor a mobil azt írja rá, hogy séült kártya és le akarja formázni... :SLehetséges hogy 2.1-es android GT540 -ben csak 4GBig használható??
köszi a válaszokat! -
-
joestone
addikt
Ha nem akarod a procit magasabb órajelen járatni ,mint 600 MHz akkor nem. Az 1.4.1 ennyiben különbözik az 1.3 tól. Az 1.4.2 kapcsán pedig ha olvastad a mai napi bejegyzéseket akkor elég sok probléma merült fel ugyhogy az egyenlőre inkább béta.Hétvégén szétcincálom és a felmerült problémákat megpróbálom megoldani , megkeresni , hogy mi okozhatja a jelzett gondokat. Elég sok minden bolygatva lett az 1.4.2 ben azokból kell kitalálni mi okozza a problémát.Lehet a probléma forrása a jit , lehet probléma az app2sd, lehet gond a cache partició átrendezése .
-
afro9
tag
Azt, hogy eredetileg Vodás, és most független. És nem lesz-e véletlenül megint vodás (mivel Telenoros vagyok).
Elolvastam azt a blogot már pársor, nagyon jól le van írva minden, de ott pont azt írja, hogy idézem: "A működéséhez sd kártya szükséges , amelyen az első a hagyományos FAT partició a másodiknak EXT2 -nek kell lennie.Mindkettő elsődleges"
És mivel a FAT max 4GB lehet, tehát ebből az jön le, hogy itt van a kutya elásva..Használ itt valaki joestone ROM-ot 4GB -nál nagyobb kártyával és lát is belőle annyit?
-
afro9
tag
-
joestone
addikt
A telón keresztül csinálod ?
Ha igen akkor ne foglalkozz az üzenettel , hanem indítsd újra a telefont.
Célszerű úgy csinálni telón keresztül , hogy adattár mód bekapcs így tudod particionálni a gépen , ha megvan a particionálás akkor teló újraíndit és csak az újraindítás után kapcsolod ki az adattár módot a státuszbár lehuzásával és az adattár kikapcsolása gombra bökve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest