- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci23-1
tag
srácok légyszi valaki segítsen!
Mindent megcsináltam az app2sd-vel ahogy kell ha nyomok neki egy tesztet akkor is azt írja hogy megfelelően működik. vagyis ezt:
1002.0M 164.2M
786.1M 17% /data/app
az app2sd működik
Akkor ha a beállítások/memóriakezelő miért ír ki csak 71.04Mb
telepíteni akartam egy nagyobb alkalmazást és azt már nem engedte! Légyszi
S.O.Smég csak most szeretgetem...tanígatom
-
Newt77
csendes tag
válasz #99499520 #12301 üzenetére
beluudj
Frenetikus bejegyzést tettél!
érdemes elolvasnia mindenkinek!
[link]
Keressétek Mihok Sándor illetve most már Attila Kovács bejegyzését!
Ennél őszintébb nem is lehettél volna!
Akkora lájkot nyomtam rá, hogy az egér az asztalról le is zúgott...
Végre!
Még ilyen bejegyzéseket, és a tetszik gombot se hagyjátok nyugton!
Faragatlan?
Dehogy!
csak őszinte!
Ez kell, higgyétek el! -
Tecsa
aktív tag
válasz #99499520 #12303 üzenetére
A lelkes "amatőrök" azért oda tudnak vágni a fizetett "profiknak". Csak ezt azok nem látják akiknek kéne. Nem is értem miért nem tájékozódnak ilyen fórumokon a "profik". Pillanatok alatt olyan dolgokra lehet választ találni. Főleg ha olyan helyen keres ahol nagyobb a létszám mert ott több lehet az "amatőr".
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
veterán
válasz #99499520 #12307 üzenetére
csak máskor a helyesírás... már feltűnt párszor priviben is, tudom sok fontosabb dolog van a világon nála, de azért törekedni lehetne rá mégis illetve nekem az 1.6-tal nem volt semmiféle problémám, nem volt instabil...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Newt77
csendes tag
és most már, Attila Kovácsnak köszönhetően, a Vodafone Facebook oldalán a lehető legfeltűnőbb helyen "támadunk"...
Aki teheti olvassa, és a tetszik gombot, most még inkább ne hanyagolja!
[link]
ezt ki ne hagyjátok!
Bezavartunk a nagy szifon "átadósdiba"
miközben ők szalagot vágnak...
Kötelező olvasmány!
[link]
Mindenkinek!
beluudj nagyon köszönjük!
Ez címlap![ Szerkesztve ]
-
veterán
illetve akkor már megtudtuk, hogy Kovács Attila = Beluudj...
Szabó Norbert? itt van közöttünk?Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
nah hozzátettem már én is a magamét...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
jó, hát szerencsétlen embernek, akinek most figyelnie kell az FB acc-ot is kiadták ukázba, hogy bárki jön be az ajtón, ezt kell hajtogatni, bármit is kérdezzen...
mondjuk nem mintha 2-3 napja ne egy Pannonos ügyfélszolgálatos ismerősöm hívott volna, hogy hogy kell ezt meg azt megcsinálni androidon ügyfélszolgálat odaát is rulz
[ Szerkesztve ]
-
Newt77
csendes tag
válasz Menthirist #12309 üzenetére
nekem lefagy sms írás közben, és ha el akarom indítani a kamerát, van hogy annyira lefagy hogy az aksit kell kivennem.
Kihangosítva pedig sokszor nem hallanak.
Azért van baja ennek az 1.6-k szerintem.
A 2.1-k meg már rég itt lenne az ideje.
nekem néha úgy tűnik, olyan mintha Vodafone 845-t venne az ember, és akkor van rajta 2.1 rendszer de frissítés meg nincs hozzá, nekünk meg marad az 1.6 és annyi.
Ez olyan cserbenhagyás szerintem.
Valahogy olyan mintha neki sem akartak volna állni annak hogy a vodás készletet frissítsék.
Volt raktáron, most itt van tessék...
...csak most a fejükhöz kaptak mert a konkurencia is elkezdte forgalmazni.Továbbra is ajánlom mindenki figyelmébe
[link]
írni olvasni...és persze a tetszik...ne feledjétek
Mindenkinek hatalmas köszönet aki ír, illetve olvassa(legalább)[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
A kérdésem így hangzik:
A képnézegető gond nélkül kezeli az animált gifet, viszont ikonnak berakva, csak az első képet rakja ki. Tehát, hogyan tudnám megoldani azt, hogy az ikon animált gif legyen? Létezik olyan program, amivel animált gifeket tudok berakni ikonnak? -
Tecsa
aktív tag
válasz Menthirist #12316 üzenetére
Az nem elvárt egy telefon központtól, hogy bármilyen kérdésben tudjanak válaszolni. Mert ember nincs aki már minden típust a végletekig ismert, már nem csak 3210 nokiák vannak, de hogy a frissítés amit kiadtak megöli a telót, és valaki aki csak "buherál" helyre rakja az vicces.
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
joestone
addikt
Na egy kis helyzetjelentés.
Működik a cucc , gyári kártyával tesztelem így sajna csak olyan 500 körüli értékek jönnek a quadrantból. Átdolgoztam elég szépen , így aki akar maga is bele fog tudni nyúlni a rendszeríndításba ugyanis csináltam egy külön init szkriptet , innen indul a swap, az app2sd. A gyári kártya miatt (lassú mint a csiga) a 2 menü szerinti app2sd beállítások élnek. A rendszeren a szabad hely 135M a teljes verzióval (a) , természetetesen bekapcsolt swap mellett ami a belső memóriából működik. Még meg akarom csinálni , hogy induláskor csekkolja , hogy megvan-e a swap image , ha nincs csinálja meg induljon újra és a következő induláskor már bekapcsolja. Még próbálok csiholni rajta , úgyhogy a link majd csak azután kerül fel a blogra. -
veterán
-
laci23-1
tag
válasz #99499520 #12319 üzenetére
Köszi a választ rendes vagy! Nem tudom hogy lehetne e még egy zaklatásom! Nem tudom tudsz e vagy más rá válaszolni.
Beilesztem mert egyszer már írtam csak akkor nem jött válasz!:Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat hogy a telefon nem mindegyik wifire csatlakozik! PL: a melómban AP-s wifi van és arra nem akar vagyis csatlakozik de nem tölti be az oldalakat! Van erre valamilyen megoldás?
A masik dolog!
Van olyan app amivel be lehet rendezni a telefon menüjében az ikonokat, valahogy úgy hogy külön progik játékok stb. mert ha feltelepít az ember pár dolgot a menüben nagyon nagy összevisszaság van. Jó hogy ABC sorrendbe rendez de akkor is rossz!
Nagyon megköszönöm ha tudtok válaszolni!Előre is köszi!
Lacimég csak most szeretgetem...tanígatom
-
veterán
válasz #99499520 #12327 üzenetére
és csak a te verziódban lesz az "én" boot animom, vagy már a joe-éba is azt akartok tenni? mert szerintem jobb lenne, ha az maradna a lehető legnagyobb mértékben gyári, a stílusosabb meg lenne a beluudj féle...
-
joestone
addikt
válasz Menthirist #12329 üzenetére
Két különböző release lesz.
Lesz a hagyományos black ebben az eredeti bootanimja lesz , és lesz egy white is amelyik a gyári kinézetű ebben lesz benne az általad készített bootanim. Mindkét release a és b verzióban készül.Alapból ap2sd -s lesz , de ezt mivel van kívülről elérhető konfigurálási lehetőség testre tudja szabni aki akarja annélkül , hogy új boot imaget kellene csinálnia .
-
veterán
válasz joestone #12332 üzenetére
az én bootanimom szerintem csak valami egyedi designosba illene, egy gyári kinézetre hajazóba nem igazán... pláne, hogy majd még készül a többi elem is, az egészeg el akarom vinni egy kicsit fallout-scifi irányba...
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
Még a swap fájl cache particióba költöztetése kapcsán vannak megoldandó gondok , de a gyári kártyával ezek vannak :
-
veterán
azt hiszem, hamarosan városlátogatás lesz, és egy 4-8 gigás class 4-6-os kari vétele
márkában van, amit ne vegyek? kingmax? silicon power? a-data? (a kingston-t spec a fényképezőgépem nem szerette, abban most sandisk van)
boltban 4 gigás class 6-os A-data 3k...
4 gigás cl6 kingmax 2500
8 gigás cl4 kingmax 4200
4 gigás cl10 silicon power 4300jogos, hogy a jó sebességhez jó IO eszköz is kell alá (normális SD), mint a pc-k esetén is egy jobb hdd sokat dobhat egy lassabb gépen is...
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Menthirist #12342 üzenetére
nekem marad a csoda class2-es sandisk 8G kari, eddig ez valt be. persze nem garantalt hogy mindegyik ezt nyujtja. class4-es 4G kingston erezhetoen lassabb a teloban es a kartyaolvasoban is. ha lehet valami tesztelt kene. cl jeloles nem minden.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
miselin
tag
válasz joestone #12337 üzenetére
A gyári appok, frameworkok deodexálását már megcsináltam, ha szükség van rá, itt vannak. Le is gyártottam vele egy romot, tegnap óta van fent is van, és egyelőre stabilnak tűnik.
A linkben nem rom tölthető le, csak a gyárilag odexelt cuccok, deodexelt változatai.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, ma reggel megvolt az első váratlan előjel nélküli újraindulásom , hehe...szeptember végén vettem, azóta sokféle rom volt rajta, de ez az első reboot...remélem több nem lesz, hmm..
érdeklődve várom az új zip-eket!
Motorola Moto x
-
Newt77
csendes tag
válasz morneo.it #12346 üzenetére
"Zuzzunk oda rendesen!"
Hát nem is szabad hagyni magunkat!
Írjatok még, és ti se hagyjátok, sőt, a hibákat is jelezzétek, ne legyen már a frissítéstől annyi tégla!
Az lenne a legjobb , ha a hozzáértők is leírnák nekik a véleményüket, így ellehet érni azt hogy odafigyelnek ránk.
Az LG igencsak tojik az egészre, semmire nem válaszolnak telefonügyben, a voda meg legalább továbbítja az üzenetet, akinek kell...
Fogjunk már össze, csak így lehet elérni dolgokat! -
samu74
addikt
válasz moonman #12340 üzenetére
Így,ékezetek nélkül te sem vagy hiteles...
Csak halkan mondom,a telefon használható az 1.6-os rendszerrel is...Annyira nem használhatatlan a teló,csak így ciki hogy húzzák a frissítést.De semmivel nem adják ki hamarabb,ha a ott anyázzátok őket.
[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest