- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz bbalika81 #13843 üzenetére
Tudom nem vigasztal,de nálam is bénázik először nincs aztán meg van olyan mint a mesében hol volt, hol nem. Rendesen el szívta a ramot. Remélhetőleg igyekeznek javítani az apróbb hibákat. Amin totál ki akadtam a sim kártyámon egy huncut név sem maradt. Ja mentés meg sehol sem volt róla. Ezt be sz@ptam.
Szomorúan tapasztaltam,hogy ebben sem lehet áthelyezni SD re. A fájlkezelőből megint kimaradt a telepítő. Bootloader sajnos zárva. Hirtelen ennyi. -
senior tag
válasz bbalika81 #13843 üzenetére
Nekem megy a rezgés. Lehet, hogy egy factory reset jót tesz neki frissÍtés után.
badboys: Továbbra sem értem, hogy miért szeretik a userek a sok üres RAM-ot. Azért van, hogy használja ki a rendszer rendesen. SIM-edet sajnálom, az elég kellemetlen, nálam nem volt ilyen.
Szerk.: Úgy látom ez RAM para máshol is megvan? Tehát miért jó a sok üres RAM? Gyors a telefon? Gyorsan töltődnek az appok, főleg a gyakran használtak? Jól kezeli a multitaskot? Ha ezek megvannak, akkor ki fenét érdekel, hogy közben mennyi a szabad RAM?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest