- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
Sziasztok!
Van egy kb. 2,5 éves készülékem, gyári JB rendszerrel, nem volt mókolva. Egy ideje már csak a gyerek használta játékra.
Most próbáltunk beletenni egy SIM kártyát, de nem ismeri fel.
Mi lehet vele? Tippek, ötletek esetleg?Köszönöm.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
Konyika
senior tag
válasz DrBubo77 #28659 üzenetére
Szia
A Cyanogenmod is fürge de nekem a Hanics jött be. Nem tudom fent van-e még valahol? De van több lehetöség, kinek mi jön be.
-
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a telefont, de az IS11LG_SystemBackupTest a feltelepítés után nem hajlandó elindulni. 4.1.2-es van a telón. Esetleg van más mód rootolásra?
Előre is köszi! -
Konyika
senior tag
válasz zedorf4 #28662 üzenetére
Szia
Csak más megoldás van!
Van itt egy kis leírás, Remélem hasznát veszed. Nekem már nincs meg a teló de ez alapján csináltam mindent.
-
zedorf4
csendes tag
válasz Konyika #28664 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem akar sikerülni a vége. A Hanics V3-at tettem volna fel, de nem tudom letölteni, mert nem tudok kapcsolódni a (#28603) számú hozzászólásban írt FTP-vel(talán én vagyok a béna). Ezután a Cyanogenmodokkal próbálkoztam, de azok nálam nem működnek rendesen. Hiába teszem fel a romokat a megfelelő GAppsokkal nincs Google Play egyiknék sem vagy eleve nincs billentyűzet illetve a legutolsó nightly verziónál meg a telepító varázsló áll le az első lépésnél...
-
-
ateszm
senior tag
-
zedorf4
csendes tag
válasz Konyika #28669 üzenetére
Megoldódott a dolog. Először is találtam egy még működő letöltési helyet (#28629) Aryon87 válaszában. Másodszor meg jól nyitogattam a dolgokat, mert a régi 4.1.2-t sikerült visszarakni, igaz KDZ-vel, de a lényeges "hiba" az sd kártyáról való telepítés próbálgatása volt. Bemásoltam a tárhelyre a V3-at és onnan egyből felment. Nem próbáltam a Cm-et de szerintem az is felmenne.
Egyébként már "csak" internetes rádiónak és zenelejátszónak használom a munkahelyen. Sokat akadozott mostanában, talán ez a frissítés segített rajta.
Köszönöm a segítséget! -
Konyika
senior tag
válasz ateszm #28670 üzenetére
Nekem és még több embernek is kellett a BL-nyitás anélkül nem ment anno
Visszagondolva, te jó ég mennyit mókoltam ezzel a telóval. Kismillió rom és kernel volt hozzá
Régebben már kibeszéltük, hogy valószínüleg nem egyformák a GSM boltos és a szolgáltatói telefonok ezért lehet eltérő a romcsere is.
zedorf4: Szivesen! Örülök, hogy sikerült
[ Szerkesztve ]
-
-
hanics
aktív tag
válasz DrBubo77 #28681 üzenetére
Boot loader nyitást csináld meg ha nincs meg.
Többnyire akkor szokott ilyeneket pirosan produkálni ha csak a root volt meg a ketyerén és a Bl nincs nyitva rajta.Valamit a romok nem vesztek el csak költözés alatt állok és amíg az uj lakásba nincs net addig az FTP-m se működik mivel privát volt és a saját gépemen volt.
A héten lesz internet ujra és akkor élni fog minden.
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
csákány.
aktív tag
Az AOSP Lollipop 5.1.1-ben van magyar nyelv? És, hogy van-e valami trükk, amire figyelnem kell telepítéskor?! Előre is köszönöm!
-
losilee1337
aktív tag
üdv a gyenge akksi okozhat lassulásokat fagyásokat?
Psn id: HungaryLosi
-
hagymas7up
tag
Sziasztok!
Nagyon sok a hsz. ezért ne haragudjatok, ha ismétlek.
Egy ismerősöm megkért, hogy próbáljak meg helyrehozni egy 4x HD telót, amit most kapott.
Annyit tudni, hpgy nem látja az IMEI számot. Az előzményekről semmi.
Lehet ezzel valamit kezdeni?Előre is köszönöm!
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
kill_bill1
tag
Hello mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A gyári JB rom nagyon belassult nekem, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni vele. Próbáltam más romokat (cm-10.1.3; Slimkat).
Ezekkel a romokkal a sebesség jó is volt, viszont mindnél kb 1 nap használat után eldobja a GSM hálózatot, újra kell indítani. Tudja valaki, hogy ez miért van? Van rá valami megoldás, vagy olyan rom ami ezt nem csinálja?
----
-
Borosz
őstag
válasz kill_bill1 #28687 üzenetére
Ha már romoltál akkor lehet ki kellene próbálni pl. a cm-11-20160320-NIGHTLY-p880-at ami a Cyanogenmod oldalon van.
Vagy akár az itt sokat emlegetett Hanics V3-at. -
DrBubo77
veterán
A hétvégén az LG Remote Care valami frissítést jelzett.
Arról van valakinek infója, hogy ez pontosan mit tartalmaz?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
wyk72
csendes tag
Van egy rootolt twrp-s 5.0 lollipopot futtató 4x hd-m. Szeretném visszarakni a gyári ICS-t. Sajnos az összes rom valahol bugos.
Elég hozzá a KDZ és a gyári V10a vagy kell még hozzá valami program?
Vagy elég ha ezt letöltöm BIN_LGP880AT-00-V10h-EUR-XX…zip 465,27 MB és akkor a TWRP is felrakja?[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Ha AiO-val nem tudom root után nyitni a BL-t akkor reménytelen a dolog? Olvastam fentebb, hogy ha AiO-val (root után 2-es menü) nem nyílik akkor már nincs is rá esély.
-
Srácok, elköszönök, már egy ideje a fiókban pihent a telefon. Nagy előrelépés volt 2013. augusztusában a ZTE Blade I. után, szerettem a telefont. De váltottam egy Xiaomi Note 2 Prime-ra. Minden jót nektek, friss romokat kívánok a csapatnak
-
kill_bill1
tag
válasz Borosz #28688 üzenetére
Kipróbáltam a cm-11-20160320-NIGHTLY-p880-at, de azzal is ez a helyzet, időnként eldobja a hálózatot. Pedig a sebessége nagyon jó, tetszene így a telefon. Nem értem mitől lehet ez. A gyári rommal nem csinálta, csak nagyon lassú volt.
Lehet megpróbálom a gyári ICS-t felrakni rá, hátha az gyorsabb és nem dobja el a hálózatot.
Ha valaki tud segíteni a gyári ICS-re való visszaállításban, azt örömmel venném. (Vagy más infót ami megszünteti ezt a hálózat dobálást)[ Szerkesztve ]
----
-
Borosz
őstag
válasz kill_bill1 #28698 üzenetére
KDZ-vel meg tudod csinálni. #1 hsz-ben magyar leírást találsz róla.
V20C-t javaslom. Én épp most tettem fel a V20D-t de folyton leáll sok android service. 20C-vel tökéletes.
Kis érdekesség: Root-oltam, ez még ment de sehogyan sem tudtam BL-t nyitni. Lemondtam a ROM-olásról. Erre megpróbáltam takarítani és a processzek között volt a kezdő képernyő és kezdőlap. Ott kitöröltem a kess-t és az adatokat mindkét processznél és ugyan alapra állt a home képernyőm, de most megint gyors lett.
Ki tudja meddig...
Szerk: cefet gyors lett. A menüben való navigálás, képnézegetés, app indítás, kilépés. Persze biztosan csak valami véletlen. Ennyire azért nem gyors.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs