Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laci laci

    addikt

    Üdv mindenkinek.Szeretnék én is kicsit segíteni.Sokat olvasgattam más fórumokon egy-két dologról.Most jelenleg gjango 1.7.1+tpdeluxe kernel van fent.Valami nagyon ébresztgeti a telot:-Telefon készenlét:49%,Telefon készenléti állapot:47%.Ezután eredtem mit jelent ez.Az egyik bejegyzésben olvastam ilyet,hogy-"Piszkáltad a telefonod bootloader-ét? Esetleg cseréltél kernel-t? Custom ROM? Elvileg a bootloader megpiszkálása nem tett jót a telefonnak....Android-nál elvileg sok olyan helyzet előfordulhat, hogy " loop " alakul ki egy folyamatnál, azaz folyamatosan a rendszer egyik része dolgozni szeretne valamivel. Milyen programmal nézed, hogy mennyit ébresztett a telefon? Ha root-olva vagy, egy terminál emulátorba ezt pötyögd be:
    su
    dumpsys alarm

    Ez kilistázza, hogy mik tartják ébren a telefont, az Android Rendszeren belüli " összetevőket " is jobb esetben képes megmutatni."Meg kérdezem mi mit jelent az emulátorban,hátha valakinek is ilyen "baja" van.Folyt.köv.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s

Új hozzászólás Aktív témák