- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz Balázs1986 #40189 üzenetére
Ennek a postnak kapcsán jutott eszembe... használja valaki a Greenify nevű alkalmazást? (play store elérhető)
Elméletileg hibernál olyan alkalmazást, ami jó ha van de jobb ha nincs (pl facebook... nem szeretem ha fut, cserébe magától visszaindul, ugyanakkor mégis jó ha van, mert mi van ha fogok egy méteres csukát - tudom tilalom van még - hogy postolom ki eztnézdmegöcsém felirattal?! )... szóval ezzel a greenify-al elvileg van de nincs (csak akkor van ha én akarom)
-
Algotis
addikt
Húú, apám most vett egy GS2-t. Asszem meggyőzöm hogy az 2X jobb, és cseréljünk
Androidos Outlookból küldve
-
Engineer81
csendes tag
Sziasztok!
Django 1.5-tel akadt egy kis gond.
Sikeres telepítés, majd Titaniummal alkalmazások visszaállítása, arcfelismeréses+pin belépés beállítása, majd Titaniumból indítottam egy időjárás alkalmazás visszaállítást, ami nem ment le, csak pörgött.Újraindítottam a telefont és egészen egyszerűen nem az én beállításaimmal jött vissza. Nem az én háttérképemmel és nincs arcfelismerés, csak pin. Ez eddig nem lenne olyan nagy baj, viszont a pin, az nem az én pin-em. :-D Így most nem tudok belépni a saját telefonomra. Továbbá az újraindítás után az akksi kb 70%-ról leesett 3%-ra és elkezdett nőni. Fölment magától 10%-ig.
Van ötlet, hogy mit rontottam el? :-) Köcce előre is.
E.
O2x - 2.3.4
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40193 üzenetére
Délutántól az utolsó cm 10.1et nyúzom és a szintén 10.1temasekhez képest jóval több szabad rammal rendelkezőnek tűnik. ok,ok.. azért van a ram, h használják, de nem mind 1 hogy 30mbt kell kipótolni 60 ra, s ezért bezárni ezt, azt, vagy van 110 és jóval gördülékenyebb a működés. pont azokat az alkalmazásokat pakoltam vissza, mint ami temasek, vagy előtte PA (cm10) volt, s mégis oksabbnak tűnik eddig. YM videó chat van. Gtalké nincs(. Meglátom hová lassul pár napos intenzív használat után. Érdekes, de nálam jó az időjelzés. Automatikusan a zóna is és az óra is. Igaz) ez Kolozsvár és itt a +2 óra pont passzol)
-
Balázs1986
addikt
válasz tabletgenius #40210 üzenetére
Na majd kiderül, mit mutat hosszabb távon
Melyik baseband-et használod, azt megkérdezhetem? -
esox
senior tag
Nem sok Django X1.5 tapasztalatot olvastam az elmúlt napokban. Senki sem tért át? Tapasztalható érdemi változás az X1.4-hez képest?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40211 üzenetére
a tavaly májusi v20s-t.
-
god992
aktív tag
Nekem nagyon bejon az 1.5, felraktam hozza civz legujabb kernelet, es most fogom elerni a 100oras uzemidot, ami nalam nagy szam, mert eddig az osszes cm10-es, es gyari ics-vel(djangokkal is) max a ket napot ertem el,mert fagyott lassult, vagy ujraindult magatol a telefon, es ezzel a rom+kernel kombolval eddig semmi nyoma ezeknek a hibaknak, es mindezek melle az akku ideje is nagyon jo, nincsenek battery drainek, szoval ha django akkor ajanlom hozza a civz kernelt, soha nem voltam ilyen elegedett a 2x emmal!
-
Balázs1986
addikt
válasz tabletgenius #40214 üzenetére
Ahogy sejtettem...visszaálltam V20 baseband-re, most már nekem is jó az idő.
-
csampei
senior tag
Üdv Guruk!
Olyan kérdésem lenne,hogy használtam vennék mostanában ilyen telót.Mire figyeljek,hogy ne kurjantsanak át vele?Mik a gyengéi,rejtett hibáit hogy lehet tesztelni?Gondolok itt alaplap,proci,kamera stb...
Köszi előre is azoknak akik segítenek!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
esox
senior tag
Köszi minden visszajelzést X1.5-öt illetően. Akkor ma felpattintom.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
deminos
aktív tag
Ilyen vagy ehhez hasonló listát nem tudtok esetleg hőn szeretett telefonunkhoz?
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Balázs1986
addikt
válasz deminos #40223 üzenetére
Az a baj ezekkel a listákkal, hogy nagyon könnyen lehetnek tömegesen instabillá váló rendszerek kiváltói. Nem feltétlen derül ki pl. egy-egy összefüggés az app-ok között. Nálunk ilyen pl. a telefonkönyv app-ja és a PC szinkron app. Ha nem használod a PC szinkront, mert USB drive módban használod a telót, akkor gondolnád, hogy ok, törlöm, úgyis csak fut a háttérben feleslegesen. És amint törölted, pápá lesz az LG Synch vagy milyen nevű, alapértelmezett névjegyzéknek is (a SIM meg a Google megmarad). Ok, ez nem egy vészes kategória, de szemléltetésnek talán megteszi, hogy lásd, mire gondolok
Szóval, szerintem rendszer app-okat csak az távolítson el, aki tudja, mit csinál...ne hagyatkozzunk netes listákra
Gyári Gb-nél anno amúgy itt csináltam egy listát, hogy én miket szedtem ki. Kb. 18-20 apk volt.[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40224 üzenetére
és cm10.1-bol mit szedtél ki??
-
deminos
aktív tag
válasz Balázs1986 #40224 üzenetére
Ezzel a részével tisztában vagyok, amit leírtál. Egy kicsit pontosítanék akkor szándékaimon.
Tudom, hogy vannak egymásra épülő rendszer app-ok, de törölni rögtön nem akarom, pusztán csak fagyiztatni a TB-vel egyelőre. Aztán, ha stabil a rendszer és nem hiányzik nekem semmi, akkor azokat törölném is.
Amúgy meg részben ezért van ez a topik is: rootolás, főzött rom-ok felrakása, gyári rom gyomlálása, stb ...
Tehát aki idejár nem feltétlen "alap user", ezért bátorkodtam ilyet kérni.
Az arany szabályt meg tudom: Backup mindig.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Algotis
addikt
Emberek, nem akarom a 2X-et oltani, de apukám SGS2 után nem szívesen térek vissza a 2X-emre...
Annyira sokkal jobb a samsung, hogy legalább jól megcsinálta az ICS-t rá, semmi probléma van vele.
Van TRUE MULTITASKING, nem ilyen swap, meg zrammal kell szarakodni. Valahogy érzem, hogy tudná ezt a 2X is, csak sz@rnak a dolograAndroidos Outlookból küldve
-
Th3Ac3
tag
válasz Algotis #40230 üzenetére
4.1-es JB alapú ROM még annál is jobb rá, össze nem lehet hasonlítani az élményt e között és az S2 között. Főleg a ram sebességével, mennyiségével és sávszélességével van a baj az O2X esetében, mondjuk azt nem tudom proci órajel emelésével a memória is skálázódik e (a GPU biztosan nem).
Jó telefon lenne ez, de kár volt a Tegrára voksolnia az LG-nek, a grafikus processzor felépítése sem a legideálisabb az android platformhoz... ma is mibe futok először? Nvidia már 2015-re tervezi a Tegra 6-ot ARMv8-al (nem biztos hogy így hívják majd)... azért valljuk be eléggé nevetséges évente kidobálni az új chippeket, aztán csodálkoznak ha optimalizálatlan szutyok, mert idejük nincs rendes szoftvert alá pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
így nem jó a teló úgy nem jó,de mégis ilyenetek van
-
kemcsi
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni. Videót néztem a P990 2x-emen Lefagyott semmire nem reagált aksit kivetem azóta nem kapcsol be a telefon töltést sem jelzi . -
kemcsi
csendes tag
Köszönöm válaszod!!!!! Az aksi felvolt töltve . Ne haragugy tudatlan kérdésemért de nagyon kezdő vagyok mi ez a unbricker amiről írtál?
-
buchbinder
csendes tag
sziasztok!
remélem nem ütközik semmilyen szabályba a hozzászólásom.
eladnám P990 Optimus 2x telefonomat. a készülék nagyon szép állapotban van, JB op.rendszer van rajta. további infókat telefonon, vagy PÜ-ben. ár 40.000 Ft
70/317-48-71[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
ez elég off,de valaki nem használ valamilyen online tv programot?
-
buktagt540
senior tag
Ma egy S3 tulajdonossal csevegtem,előkaptam a telóm,használtam és mondta hogy milyen gyors!
-
tomibro
tag
Sziasztok!
Már nemtudom hanyadik romot pakolom fel és még mindig vannak hibák a rendszerben!
Kérhetnék egy rom kernel párost ami rootolt lehet esetleg oc-zni és jó birja nem merül meg nincsenek hibák benne? (4.0.x vagy 4.1.x vagy újabbak)
Köszi az ötleteket előrre is!
https://htech.hu A modellezők helye, ha 3D nyomtatás/elektronika kellene!
-
Weeman1
veterán
-
david_97
senior tag
válasz buktagt540 #40240 üzenetére
áruld már el mit használsz mert enyém lassu
-
rbence
senior tag
válasz kemcsi #40235 üzenetére
ITT találsz róla egy leírást,illetve a letöltési linket,ez töröl minden adatot a telefonról(az sd kártyát békén hagyja) és felrak egy CM10.1-et,ehhez még a megfelelő GAPPS-ot is fel kell tenni.Ha valami nem megy,az első hsz-ben rengeteg minden le van írva,illetve a többi, -velem ellentétben- Optimus 2x-es fórumozó is tud segíteni
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Th3Ac3
tag
válasz Algotis #40237 üzenetére
Csak ezzel meg az a baj ha venni akar az ember sosem tudja jókor vesz e hiszen mindig van miért várni a cserével. Ettől függetlenül azért úgy érzem az S3 és a hasonló tudású telefonok, jó ideig elegek lesznek még, hardveres fronton sokkal nagyobb előrelépések vannak mint szoftveresen. Az új generáció sem tud semmi olyat amiért érdemes lenne az elődöket cserélni.
A két éves O2X-en is máig majdnem játszható minden, majd ha kevés lesz akkor lesz váltás Lehet túl gamer szempontból nézem a dolgokat, de engem ez a része érdekel
A CM 10 tényleg jó, csak a ram kevés!
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz mr.szabados #40222 üzenetére
Hát köszönöm,de ezzel nem lettem előrébb!
A kérdésem még aktuális: hogy ha használtam vennék mostanában ilyen telót.Mire figyeljek,hogy ne kurjantsanak át vele?Mik a gyengéi,rejtett hibáit hogy lehet tesztelni?Gondolok itt alaplap,proci,kamera stb...
Köszi előre is azoknak akik segítenek!Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
deminos
aktív tag
válasz csampei #40249 üzenetére
Hibás O2X-ről nem nagyon olvastam még, de ettől még létezhet.
A telefon kipróbálása szerintem a legegyszerűbb dolog, mindent bekapcsolsz és teszteled. Máshogy biztos nem tudod meg, hogy minden rendben-e.
A másik kérdésedre a válasz: tudtommal az O2X-nek nincs rejtett hibája vagy hasonló gondja.
Gyengéje viszont van: kevés az 512MB RAM.Ui.: Esetleg azt nézd meg, hogy tényleg P990 legyen. A SU660 vagy P999 nem európába szánt verziója az O2X-nek. Azt hiszem az akksi mögött fogod fellelni ezt az infót.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest