Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz djstavross #4041 üzenetére

    Na akkor már közelebb jutott ágymáshoz a két álláspont. ;) Mi az a konkrét szó/téma, ami nem érthető az első hsz-ben? Mert akkor azt rendbe tudjuk tenni, remélhetőleg el tudjuk magyarázni. :K Ami ott le van írva, az tényleg egy lépésről-lépésre történet, de látom, hogy még vannak fekete foltok (nem rólad beszélek feltétlenül, általánosságban). Tegyük rendbe, és mindenkinek jobb lesz a fórumozás. :)

    jooker: a fenti szól neked is. Nem az a megoldás, hogy "megsértődünk". Abból nem tanulsz, és később, ha jönnek az új ROM-ok, különféle újítások, méginkább el fogod veszteni a fonalat. Szerintem segítenénk mi szívesen, csak még nem találtuk meg hozzátok a közös hangot. ;)

    Mod: sőt, továbbmegyek. Nekem van egy Alapozó nevű poénos kis képződményem. Ha összeszeditek a fogalmakat, amire kíváncsiak vagytok (mi az a wipe, mi az a kernel, stb.), akkor nagyon szívesen bővítem szabadidőmben, és akkor elég lesz azt linkelni az újoncoknak. Amolyan fogalomtár jelleggel. Egy helyen, érthetően. Csak mondjátok, mit akartok tudni konkrétan.

    [ Szerkesztve ]

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák