- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Miben jobb a kob mint a kovalski?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Klon
aktív tag
Telepitettem volna a poweramp-ot, de azt irja, h szabaditsak fel helyet...
Tobb mint 1GB ures helyem van, minden mas progi, jatek siman felmegy
Valakinek otlet? -
Weeman1
veterán
Annyira dícséritek a Django 1.4-et hogy inkább én is felrakom.
Xiaomi 11T Pro
-
Algotis
addikt
Nézzétek már meg légyszi, hogy django x1.4 alatt ha bementek a beallitasokba es ott kezdokepermyore akkor az nektek is varatlanul leall?
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Na újraraktam, és most jó!
Először nem raktam fel az alap launchert, csak az xperia-t, lehet az a baj. Most működik.
ja és kowalskit raktam a KOB 0.5 helyett.[ Szerkesztve ]
-
Klon
aktív tag
válasz Weeman1 #38266 üzenetére
Akksi hasznalatba szte ua. Tegnap tettem fel kepet a fogyasztasrol, az kovalskival volt. Most KoB van fent, es pont annyi a fogyasztas, bar 1 nap keves a teszteleshez.
Ami kovalski ellen szol, h neha leallitja a launchert.Az en fentebbi progi telepitesi bajomra nincs senkinek otlete?
-
Tutu7030
veterán
Django1.4+Kowalski az éjszaka (kb. 5-6 óra alatt) kereken 0% fogyasztást produkált.
Viszont, a wifit nem kapcsolja vissza, ha huzamosabb ideig alvó módban van a teló. Kell neki egy manuális wifi kikapcs/bekapcs, és akkor már csatlakozik rögtön.
És persze hiányzik a manuális backlight állítás, mert automatikusban a legkisebb fokozaton is túl erősen világít.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Weeman1
veterán
Felraktam a Django 1.4-et.
Sajna már a témákat sem engedi telepíteni a launchernél.
Másnak igen?Xiaomi 11T Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz david_97 #38271 üzenetére
A mobilnet mindig be van kapcsolva (3G), és a gmail szinkron is.
Ha működne normálisan a manuális backlight állítgatás, akkor még jobb lenne, mert én egész alacsony fényerőn szoktam használni.(#38273) Weeman1
Nálam semmi gond a kezdőképernyő beállítással/témákkal.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Weeman1
veterán
-
Jimothy
csendes tag
Sziasztok!
Gyári ICS-t használok, de kezd már nagyon elegem lenni belőle. Szerintetek érdemes kipróbálni a Temasek-féle 10.1-et? Illetve mielőtt felteszem, vissza kell raknom a GB-t vagy mehet rögtön ICS-re?
-
andriska0725
tag
sziasztok. a pac man romnál is működik a külső-belső sd felcserélése???
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #38287 üzenetére
Azok az aktuális jenkins build lognál megtalálhatók, vagy elnavigálsz a telón a cm frissítőre, ráfrissítesz a nightly listára és megnézheted ott is az adott romra kattintva, hogy mi változott.
Közben rájöttem, hogy végig kell pörgetni a topicot temasek hozzászólásait keresve a changelogért. Elég láma megoldás, ha már van neki a 2. hsz erre a célra.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Algotis
addikt
Az mitől lehet, hogy felteszek egy romot fullwipeval, nem működik rajta valami, megint fullwipe, újra feltesz és így jó?
Lehetséges hogy azért crahselt a kezdőoldal beállítás mert nem tettem fel az alap launchert, csak az xperia launchert?
[ Szerkesztve ]
-
rbence
senior tag
válasz Algotis #38292 üzenetére
Ja igaz,a DM-ben már benne van De hogy az a rom nekem mennyire unszimpatikus...
Akkor passzolok
Egyébként konkrétan mi nem működik? Mert a launcher lehet simán azért nem megy a beállításokban,mert nem a gyári,ahogy az előbb írtam"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Jimothy
csendes tag
Weeman1, Klon: köszi, gondolkozom rajta, csak a telefonom eddig valahogy nem volt jóban a Django romokkal
tami92: köszi a választ, igazából veszteni valóm nincs, csak tudod biztosra akarok menni, mert olyan jól belaktam ezt a gyárit már
-
Algotis
addikt
Ezt valaki magyarázza nekem el légyszíves:
PAC rommal 5 perc alatt töltődött 2%
Django X 1.4-gyel 5 perc alatt 9%
Ez azért van mert kevesebbet fogyaszt? Na de ennyivel?Androidos Outlookból küldve
-
Silenzio
addikt
Mi a baja a DjangoManouche X 1.4-nek? Miféle bugok vannak? Miért unavailable a download?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Tutu7030
veterán
válasz Silenzio #38298 üzenetére
Nem értem a kérdést..
DjangoManoucheX1.4LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
rbence
senior tag
Ki akartam próbálni egy old bootloaderes cm10.1-et,de az aio toolkit minden gondolkodás nélkül aborted-et ír ki a végső megerősítésnél. Nvflash driverek fent vannak és minden egyéb,ami kell,clockworkmod recovery-t gond nélkül telepíti.
Erre van valakinek ötlete?"...Life is too short to remove USB safely..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest