Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz persil #27505 üzenetére

    Inkább mondjuk azt, hogy kár eleve bejönni ide azzal, hogy másik telefon hú de szuperjobbabb. Oké, legyen. De ez O2X topic. Nem iPhone. Nem Galaxy S sokszám. Mind tudjuk itt, hogy az O2X-nél ma már sok jobb teló van, mégis itt vagyunk és használjuk. Szóljon inkább arról a topic, hogy tudjuk jobbá tenni az amúgy pocsék felhasználói élményt, ne arról, hogy miért szarabb ez mint a másik.

    És bocs a hangnemért, meg hogy viccesnek találod a bekezdéseim (szerintem nem azok, azok is csak egy véleményt tükröznek, és hidd el, nem vagyok egyedül vele), türelmes ember vagyok nagyon (a környezetemben mindenki ezért is becsül nagyon), de rohadtul unom, hogy minden második oldalt lapoznom kell teljesen, mert másik telefon istenítéséről szól, nem az O2X-ről, ami a topic eredeti célja. Akinek nem tetszik az O2X, ne használja. Nekem sem tetszik már sok szempont miatt, de használom, mert nem akarok legalább egy évig még telóra költeni, így igyekszem az igényeimhez igazítani ahogy lehet, ROM-ok variálásával, konfig fájlok turkálásával, stb. Nekem az okostelefon fogalmához ez is hozzá tartozik (imádom a Linuxot minden hibájával együtt), nem csak az, hogy alkalmazást lehet rá telepíteni.

    OFF: Továbbá ne lepődj meg egy Androidos telefon topicban, hogy valaki leszólja az iPhone-t és a komplett Apple környezetet. Ezen mondhatni természetes.

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Új hozzászólás Aktív témák