Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amarton

    tag

    Egy kis összefoglaló az általam használt ROM-okkal kapcsolatban.

    Gyári 2.2-es ROM (V10B): Az akkumulátor használat katasztrófa volt. Laggolt minden része. Az aksi használat nélkül is csak fél napot bírt ki. Innentől kezdve soha nem volt gyári rom a telefonomon, de szerintem többet nem is lesz.

    Modaco FR15-19-Fear : Ezek már sokkal jobbak voltak. 1-2 napig simán elment a telefon. Bizonyos időnként újra kellett indítani, mert wifi-hez nem akart kapcsolódni, és a youtube hangok is elkezdtek akadozni. Általában az újraindítás megoldotta.

    Hell97 ROMok: Ezeket a ROM-okat használtam elég sokat. Nagyon jó ROM-ok, de igénylik 2-3 naponta az újraíndítást, mert belassul. Elég smooth és gyors romok. Különösen tetszett a TW4.5 launcher is. Üzemidő nagyon jó. 2-3 nap. Gyakorlatilag azt csináltam, hogy hagytam had kapcsoljon ki a teló, aztán reggelig töltés és meg volt oldva a restart.

    MIUI: Ez fél napig volt fenn, volt pár funkció ami nem működött, üzemidőt nem tudok mondani.

    CM7.2: Eddig ez tűnik a legjobbnak. Üzemidő jó, nem lassul be, nem nagyon kell újraindítani. A kernellel elkezdek még játszani. Dolphin browserben a görgetés lehetne smooth-abb, de ez már csak szőrszálhasogatás.

    Ahogy a ROM-ok fejlődnek egyre jobb a telefon is. Mostmár nagyon meg vagyok vele elégedve.

    http://kodolas.skoda-muszerfal.hu

Új hozzászólás Aktív témák