Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz dergander #10377 üzenetére

    Nálam most beállt az agyhalál :D
    Ha neked sose megy 130Mb alá, nem is tudom...te nem használod? :D
    Bár egész egyszerűen csak kijelentetted, hogy nem így van, de szerintem 1Gb ram-mal továbbra is gyorsabb lenne, legalábbis később kezdene belassulni. Nem azt mondom, hogy most lassú. De bőven elférne benne. Ha nem így látod, te tényleg nem használod. (Vagy fél percenként task killerezel. Akkor viszont főleg röhej, hogy szerinted elég az 512Mb.)
    Másrészt, nem tudom hány helyen megnéztem, a Tab 10.1-re én még 1db helyen sem láttam, hogy op.rendszernek 2.3-at írtak volna. A sima Tab-ra igen, 2.2-ről lehetett frissíteni...de az nem 10.1. Ez két külön eszköz. "...igy vagy úgy az utalás a Galaxy10.1böl eredendően arra a következtetésre jut azt ember hogy akkora kijelzőhöz kevés lenne ez a processzor+memorya de mégse" -ezt meg egyszerűen fel sem fogom.
    (Azt meg főleg nem értem, hogy ha a te telód jelenleg villám, meg S2 gyalázó, meg ilyenek, miért létfontosságú számodra, hogy mihamarabb 2.3 legyen alatta? Ejj, lesz itt nagyot nézés, amikor a 2.3 kijön, és nem háromszorozza meg a teljesítményt. Meg persze az üzemidőt. Így, a kettőt egyszerre :D
    Elméleteket tudsz gyártani, az tény :D Mindegy, most már nem is mondok rájuk semmit... :)

Új hozzászólás Aktív témák