Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz ntomka #10246 üzenetére

    Telefonon főleg tapasztalható, ugye itt eleve a forrás sem a legerősebb.
    De laptopon is ez a helyzet (x-fi extreme audio for notebook hangkártya). Sajnos komolyabb rendszeren, vagy akár fejhallgató erősítő segítségével kipróbálni nem tudom.
    Még azon gondolkodom, hogy lehet, hogy valami fura véletlen egybeesés folytán pont úgy jött ki, hogy még nem járatódott be (de szép magyar szó ez :D ), de már kezdi elveszteni a kezdeti túlzott basszust (amit többen is írtak, hogy idővel tompul), és ennek a kettőnek az együttes hatását hallanám (vagyis, hogy nem hallom :D )? Ha van esélye, hogy így van, várok még vele. (Nem szedtem szét a garancia miatt, így nem tudom, ebben a modellben van-e kondi, de még esetleg arra gondoltam, hogy azzal lehet baj...de lehet, hogy hülyeség.)

    Skynet258: :R

    cassius.clay: Az valóban helyes és igényes, hogy a zenék mappába vannak rendezve. De arra kényszeríteni a felhasználót, hogy egy bizonyos nevű mappába pakolja azt, amire szüksége lehet, kissé...hát...ideje múlt :) Persze, egyik variációnak éppen jó, de egy modern op.rendszernél én már nem ezt alkalmaznám / ajánlanám, mint elsődleges megoldási módot :) (meg azért na...megnyitni egy fájlkezelőt nem tart több ideig, mint bemenni a Beállítások / Hang / Telefon csengőhang -ba :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák