Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Old FatBoy

    aktív tag

    Más téma :néhány személyes tapasztalat miután nem csak,hogy vissza szoktam olvasni de folyamatosan nyomon követem a fórumot.
    1:az akkumulátort nem csak a sokszori tapicskolás hanem majdnem anyira a kihangosított zenehalgatás is hamar padlóra küldi kb 7-8 órát bír így folyamatosan.
    Privát véleményem,hogy az adatkábel rádugásakor azonnal megkezdödő töltés sem tesz jót az aksinak ez más készülékeknél nem így müködik álltalában adat módban nem tölt az usb kábel csak ha töltést választasz pőlő SE X-1 clón,samsung mp5 player /saját tapasztalat/.
    2:
    Ezzel a softal:
    KM900AT-00-v10g-525-xxx-aug-18-2009
    Nekem müködik Wi-Fi-n a You Tube pontosabban müködne ha az adat csere a routeremen kb
    1-2 perc után nem szakadna meg!
    Több hozzászólásban is olvastam ezt a Wi-Fi problémát de megoldást egyben sem.
    Nagy segítség lenne ha valaki végre megmondaná mi a gond, a routeren már egy csomó beállítást kipróbáltam de nem segített.
    Az ikonok szerint működik a Wi-Fi és a Net is mégis a gazdagép nem talállható! hibaüzenet jelenik meg böngészés közben You Tube-n pedig pufferelés után elkezdi játszani majd újjabb puffereléskor:időtúllépés.
    Nállam ez kb 2 perc után történik a Wi-Fi-re való kapcsolódás után addig jó sőt előfordult,hogy 15-percig bekapcsolva hagytam és nem nyúltam hozzá és utánna rövid ideig megint jó lett.

    [ Szerkesztve ]

    Audiophile Troll

Új hozzászólás Aktív témák