Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Tovább.
Az előző hozzászólók alapján átnéztem a fényképezőgépet. A 100 vagy 200 ISO tényleg jobb, gyorsabb lesz a keresés és a kép is rendben van. Ennél is jobb eredményt ad, ha a fehéregyensúly is be van állítva fix-re, a pl. napfény beállítással egész jó a színhatás. Ezt is automatán keresi, sokat téveszt és lassítja a fényképezést. Egy jó szof-ot kellene írni hozzá.
A kép szerkesztése viszont brutális. -
Vovi1
aktív tag
Elemi hibám, hogy szemüveges vagyok és nincs mindíg rajtam a közellátós okulláré. Nem látom, melyik az eleje és a vége, nincs tapisgáló kiinduló pont. Pláne a gond inkább a szabadban, erős fénynél jelentkezik, amikor a zöld amúgy is haloványabb.
Ez saját szoc. probléma, nem von le a kütyü értékéből. -
VIBO
őstag
csajom elsőre lefagyasztotta 2 perc alatt
azé ez cink hogy nem lehet beletekerni
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Racecam
nagyúr
Én sem látok szinte semmit közelre, de én már a korom miatt (nem, nem fekete vagyok ), viszont kitapogatom, melyik felén van a bekapcs gomb és a másik oldalon alul a bazi nagy zöld kagyló. (Ami ráadásul zölden világít is olyankor. Fényt meg még látok. )
VIBO: A telefont, soha többet ne add a kezébe.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
verser233
senior tag
Eszembe jutott még egy kérdés:
A tesztben az van írva, hogy füles van a csomaghoz, DE én eddig akárhány képet láttam róla, mindig úgy láttam, mintha ott középen egy felvevőgomb lenne. Nyugtassatok meg, hogy ugye az headset?
Ha igen, akkor azzal tudom stoppolni a zenét is vagy csak a bejövő hívásokat tudom felvenni vele?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Racecam
nagyúr
válasz verser233 #607 üzenetére
Sajnos az nincs benne, úgyhogy kénytelen voltam venni egy ilyet: Jabra BT3030, ezzel a médialejátszótól kezdve, a telefonálást is irányíthatom. Igaz, ezt sem a saját fülesével használom, hanem ezzel: Shure SE530.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
athos83
csendes tag
-
Judy30
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi válaszoljatok erre a kérdésemre:
"1. egy word file-t akartam megnézni rajta (sima doc), elmentettem a saját memóriájába, de azt írja ki a megjelenítésnél, hogy nincs elég memória. Mi lehet a gond? Gyakorlatilag csont üres a saját memórája.
2. az enyém gyári független, és nem tudom, hogy a Tmobilos milyen, de ezen a T9 nincs meg magyarul. Ezzel lehet valamit kezdeni? Már nagyon hozzászoktam a T9-hez."Azóta van még 2 gondom:
3. Kb. 5 perc fölött beszélgetés után a hangszóró elkezd melegedni. Ez mitől lehet?
4. A kocsimban van egy Nokia bluetooh kihangosító, csatlakoztattam hozzá az LG-t, és ha hívok valakit, visszhangzik. Próbláltam a hangerő csökkentésével elhárítani, de nem javult. ???Nagyon köszönöm!
JudyASUS A6U-K5050
-
Scenic
tag
1. Nagy valószínűséggel a word fájloknak van méret korlátozása a telóban és amit meg kívánsz nyitni túllépi ezt a határt. Más ötletem nemigen van, nekem nyitja a word és excel fájlokat is és ehhez nincs köze a belső 8GB memóriának
2. Ezt passzolom! Az enyém is független, de van magyar T9 rajta viszont én nem használom!
3. Na, ilyet sem figyeltem még meg, de elképzelhető, hogy arrafelé van az adója és az melegszik. Annó az U700-asom egész "teste verejtékezett" 5-10 perc telefonálás után, de ettől még nem volt hibás a készülék, max zavaró picit, sőt télen akár jól is jöhet...
4. Ezt megerősítem, nekem a gyári menüjében sikerült hangolnom rajta annyit, hogy 5-ös hangerőig nem visszhangzik a másik félnek. Kicsit macerás, de úgy tűnik működik!
XPERIA Z2
-
erdoke
titán
Próbáltam háttérképet beállítani, olyat, ami a menük mögött is látszik. Tényleg nem lehet?
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Azt hiszem, az ilyenek miatt nem lesz nekem a közeljövőben zárt oprendszeres készülékem.
Viszont pozitívum is van, az otthoni, rejtett SSID-s, titkosított, MAC-szűréses WiFi hálózathoz gond nélkül kapcsolódtam vele. Igaz, a böngésző szétfagyott. Mi az Opera Mini telepítésének a trükkje? Elég a Java fájlokat felmásolni és futtatni, vagy a netről kell bűvészkedni?
-
TheDragon007
senior tag
Hova lett az a sok hsz a 615 után?
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Racecam
nagyúr
-
verser233
senior tag
Sziasztok ismét!
Ha offline profil módban van a teló, akkor fel tudok csatlakozni a wlanra?
-
verser233
senior tag
no, csak megvettem! Majd jövök még
-
erdoke
titán
Opera Mini honlapján megadod a számodat, és elküldik a linket SMS-ben. Vagy a címet is bepötyöghetjük, ha az jobban tetszik: mini.opera.com
-
Judy30
csendes tag
-
Vovi1
aktív tag
Úgy tűnik, sikerült az USb-t megoldanom. Vettem egy külső PCI-os USB kártyát és kis játék után elindult az XP-n, a W 7-en nem! Alaplapról letiltottam, talán a kábelcsatlakozással is gond volt, toldóval használtam.
Három víruskergető működik a három Winch-en. Egyedül a Trend MS talált vírust a mem. kártyán aki felmásolta magát a kütyüre is, valószínűleg blokkolta a port felismerést. Ennyit a Nod -ról és a pandáról.Ma is próbáltam fényképezni, hát nem erre való. Fényben nem látszik a képernyő, a világos ingem visszatükröződött, pláne nem láttam semmit. A szabadban a képek sötétek, az élességgel probléma van, mire elkattant, a kutyám régen bemozdult.
-
VIBO
őstag
vmi messenger cucc van hozzá?
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérni, hogy ha valaki lenne olyan szíves, válaszoljon az alábbi kérdésekre. Megkönnyítené a mobilvásárlásomat. Szóval az Arena, és az 5800 között vívódok, legfőképp, de más is szóba jöhet.
- Melyiknek jobb a hangja, kihangosítva/agybadugós fülessel?
- Melyik készít szebb képeket?
- Melyiknek élesebb, szebb a képe?
- Melyiken élvezhetőbbek a filmek?
- Lehet MSN-t rakni az Arenára? Gondolom nem, szóval marad az Opera--->Ebuddy
Összességében ti melyiket vennétek meg?Köszi előre is!
-
VIBO
őstag
válasz -Valinas- #630 üzenetére
5800nak jobb a hangja
lehet az jobb képeket is csinál, nem vagyok biztos benne, de az arena nem nagy cucc ilyen téren sztem
dee videot azt szépet csinál
sztem abban jobb az arenaarenénak szebb a képe
mivel nagyobb a felbontása ezéé arenán jobb filmet nézni talán
de sztem kb ugyaz a szituutolsoelőtti kérdésed meg is válaszoltad
probáld ki mind a kettőt és dönts
[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
Köszi a gyors válasz!
Az Opera mennyire használható? Van valami hátrány erre a készülékre? Teljes képernyőben műkdik? A másik kérdésem pedig, hogy a menübe belenyúltak a Trések? Mármint csak dobáltak bele egy mobiltévét, aztán annyi, vagy háttérrel, ikonok stílusával is variáltak?
Az 5800-nak fülessel is jobb a hangja? -
Scenic
tag
v10i szoftver van a gépen.
A szerviz menübe a következő kóddal lehet belépni: 1809#*900#
Ha bent vagy lépj az Eng Mode > Audio Tunning > Bluetooth Headset > Echo Canceller > EC > EC ON/OFF menüponthoz és állítsd ON-ra, majd "SAVE"!
Nekem 5-ös hangerőig nem visszhangzik, illetve eddig se én hallottam, hanem a másik fél!XPERIA Z2
-
verser233
senior tag
Nekem volt 5800-asom, és egyáltalán nem voltam elájulva a hangzásától, szerintem Aréna jobban szól. N85 és az N96 volt az amire azt mondtam. igen, ez jól szól! De az 5800-asra semmiképp, olyan tök átlag. De ez fül kérdése
Na szóval, ma már nyomkorásztam kicsit az Arénát, tetszik eddig nagyon bár a beállításával eltököltem egy csomót kicsit másképpen megy itt mint mondjuk WinMo-n vagy Symbianon. Viszont, szerintem érdemes lenne javítani a tesztben, hogy a csomaghoz járó füles az nem egyszerű füles hanem headset! Az a kis izé fehér az a mikrofon és meg lehet nyomni, hívást tudod vele fogadni/letenni, viszont zenére nincs hatással.
Csak telefonálásra próbáltam ki röpke egy percre, de működik, bár azt mondták halk vagyok.Viszont van nekem egy Sennheiser mm ip50-es headsetem amit anno Iphone-hoz használtam és az is működik vele, úgyhogy én ezt használom, fel/ le tudom venni a hívást viszont a zenét ezzel sem tudom kontrollálni sajnos, de jobb mint a semmi, úgyhogy gyári fülest én vissza is csomagoltam, és ennél nem mondták, hogy halk vagyok.
Egyelőre ennyi
-
verser233
senior tag
Nálam a szoftververzió: V10a. Ez régi?
Ja még egy kérdés az opera mini böngészővel kapcsolatban:
Ma a telón a googlebe beírtam, hogy opera mini, rámentem a legelső linkre, letöltöttem, és kiírta, hogy nem támogatott formátum. Tudnátok segíteni, hogy melyik verziót kellene letöltenem?
-
okros02
csendes tag
látom páran érdeklődtek az msn iránt.bár irtam már,de azért most megteszem ujra.én nekem lételemem, napi több órát is telóról tolom,a munka miatt.ne a böngészős ebuddy-t használjátok, semmire nem jo. töltsétek le az ebuddy-t.igaz h még nincs erre a telefonra kifejlesztett verzió...de ha a letöltés elött kiválasztod pl a viewity vagy reinor típust, akkor is tökéletesen működik, és 100x jobb mint a böngészős, pl operán futtatott.zenébe esélytelen beletekerni, ezt is irtam kicsit hátrébb.nekem tűnt fel elsőnek,mert elég sok nagy mixet hallgatok és macerás akár a 10. percig is eljutni.jártam ugy h a folyamatos több percen át tartó tekerés miatt kifagyott.ezt NAGYON elcseszték.ha a filmekbe, videokba bele lehet tekerni, akkor nem tudom a zenéknél ezt mért nem lehetett megoldani.nekem az aksi alakul, lassan 3 napig bírja. közbe megy az ebuddy, és a zene is napi több órát.nekem elsők között volt meg a telefon, már több mint egy hónapja, úgy mint haveromnak ,és ö is azt veszi észre h az aksi egyre tovább birja.vagy csak nem vesszük észre hogy ahogy az ujdonság varázsa mulik, mi is ugy tapisgáljuk egyre kevesebbszer??? kétlem, de ez is benne lehet.igeneis lehet vele gyönyörű fotót csinálni, de nagyon kell figyelni a beállitásokra, a körülményekre stb.nem az a fajta amit csak előssz és ott áll előtted a tökéletes kép.meg kell szenvedni érte alaposan.a video szerintem nagyon komoj, top3 a legujabb, legjobb telók között.a pixont pl gyalázza. azért az 5800 hangosabb, és zenére alkalmasabb, de ennyi.nagyobb, kakibb az anyaghasználata,stb stb.és röhej h a kijelző miatt a képeket nyújtja, meg a filmeket is.sok mindent irnék még de unom már és gondolom ti is xd
-
verser233
senior tag
Azt meg lehet valahogyan oldani, hogy naptárba beírok valamit és mellé egy telefonszámot, hogy aztán később mikor rábökök, onnan egyből hívja fel az illetőt? (ergo mint egy linkként kéne megjelennie) Iphone,5800,Htc tudta..........
-
Vovi1
aktív tag
Legújabb szoft az EU függetlenhez a 10a_02, már korábban írtam róla, vigyázni kell a telepítésével, automatikus telepítésnél tré mobilt telepít!!!. A gyári szoft szinei jobbak, látványosabb a kék rengeteg árnyalata. A menűsorrendet is átírták 3-4 saját menűvel csrélték, nem lett jobb. Pl én sokszor használom a hívásinfót, persze a második sorba került, az eszközkezelő panelre rá sem lehet tenni!!! ( tudom több módon lehet elérni)
A zene nem éri el egy SE spec mobil szinvonalát,de jó lehet hallgatni. A dolby áthelyezi a hangot a fülvonalra, érdekes hengzást ad. Nekem a zene kereső rendszer nem jött be, logikátlan. A képeket és a videókat a feltétel napjához teszi, ez jó.A képeket a nap, óra, perc elnevezéssel tárolja, meg kell szokni.
A tapiskoló kapacitív, nem kell nyomkodni, finom kéz kell hozzá. Az elején sokszor mellé lehet nyúlni, meg kell tanulni használni. nem való favágóknak, kőfaragóknak és balettáncosoknak - továbbá a sokat szabad ég alatt tartózkodóknak, illetve a kocsiban is nehéz kezelni napsütésben - ez GPS probléma is.
Minden filmet konvertálás után kiváló minőségben játszik le, a kijelzője eszméletlen jó. Jobb, mint a szgép monitorom.
-
VIBO
őstag
hol tudok letölteni hozzá cuccokat(játékok, alkalmazások stb)
-
Muty
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vettem a trémobilnál egy arénát. Nincs meg régóta, de már pár nap alatt kiidegel a szürke a háttér (meg persze hiányzik egy-két ikon is). Szoftverfrissítéssel el lehet tűntetni a tm-s menüt? Olvastam, hogy óvatosan kell, mert alapból a tm-osat állítja vissza. Hogy lehet ezt megtenni?
Van hátránya, ha átállítom?
Még egy olyan kérdésem lenne: be lehet valahogyan állítani, hogy híváskor csak egyet csippanjon?Előre is köszönöm a segítséget és bocsi, ha olyat kérdeztem, ami már lerágott csont.
-
verser233
senior tag
2 új dolgot fedeztem fel, megosztom, hátha nektek is az:
1. Ha repülő módban vagy, az időjárást meg lehet nézni Wifi-n keresztül (ez csak azért érdekes mert ugye önmagában repülő módban még a wifire sem lehet felcsatlakozni, ami szerintem egy hatalmas nagy hiba, és baromság) - Menj repülő üzemmódba, bökj rá az időjárás ikonra, frissítsd és már kérdezi is melyik wifi hálózatra akarsz felmenni.
De amint írtam sajnos csak ez működik így.2. ha a gyorsikon panelen vagy (lehet, hogy a többin is nem tudom), és fent a felső sorban megbököd, mondjuk ott ahol az töltöttségjelző van, akkor legördül egy amolyan gyorsindító menü, szerintem nagyon jó, erről nem is tudtam
Eddigi akksitapasztalataim meglehetősen jók, legalábbis rosszabbra készültem, így egész nap hordtam magammal a töltőt
Szóval tegnap reggelre feltöltöttem, és 7-től kezdve hálózatra tettem, persze 3g kikapcsolva, nekem nem kell. Elég sokan hívtak is, reggel zenéltem egy 20 percet kb, meg levélekérdezés opera mini letöltés ez kb olyan 10 perc, napközben egy kis nyomkorászás,végső beállítások, este 30perc zene és megint levélellenőrzés, ekkor már 2 csíkom volt este 7 órára, aminek örültem, mert igazából kétségeim voltak, hogy egyáltalán hazaérek-e úgy, hogy még bírja. Aztán még 1,5 órát keményen dolgoztattam, kíváncsi voltam, tényleg mennyit bír: fényképeztem,fm transmittereztem (ami egyébként elsőre nagyon de nagyon gyenge volt, N85-öm ebben sokkal jobb vételbe adta a zenét), bluetoothon keresztül kiraktam a házimozira a zenéket (ez már sokkal jobb minőség volt), videóztam, mindent amit csak lehet ezen a telefonon, és így adta meg magát este fél kilencre. Így elsőre azt mondom nem rossz, én rosszabbat vártam, mert nekem a prada-s tapasztalataim katasztrófálisak voltak.
Témák,háttérképek programok stb.... engem is érdekelnek, én csak a mylgarena oldalt ismerem. Tippeket én is várok
Amúgy szerintetek mennyi az esélye hogy ezt a firmware-t az okos ügyesek fel tudják hackelni mint a viewty-nál?
-
Vovi1
aktív tag
válasz verser233 #649 üzenetére
536 - os hozzászólást lásd. Vigyázni kell vele.
Nincs sok kiegészítő, talán csak a belépő képeket lehet változtatni. A hagyományos játékokat lejátsza, de szerintem ez nem a teló célja, a gombok hiánya miatt nehézkes.Az akku tényleg sokáig bírja, egész nap zenét hallgatok, videót nézek, az USB zsinór is elég újratöltést biztosít, ha az szgépre töltve hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest