Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KPistike

    aktív tag

    válasz andreas49 #44966 üzenetére

    Üdv!

    Valószínű, hogy Neked van igazad :R , inkább csak biztosra megyek - illetve arra is gondoltam, mikor tegnap előtt azt írtam, hogy "talán addigra nem lesz értelme", hogy hátha abban a szűk 5 hónapban, ami az én példányom garanciájából hátra van, a gyártó mégis csodát művel, és kiadja OTA-n is. ("Félperces kabaré" műsorunkat olvashatták ;] , most pedig ...)
    Céges telefonként áprilisban egy Galaxy A3 (2017) modellt kaptam, arra október 10-én engedte ki a gyártó a 7.0 alapú rendszert (pontosítva: Telekomos az is, és szokás szerint magenta húzta az időt egy hónapig, vodkafonos készülékek már szeptember 11-én megkapták), így valami kontroll rendszernek maradok G4 esetében V20h rendszeren - ha egy app valamiért nem akar jól menni 7.0-án, láthassam, hogy esetleg Android újabb verziójára nem készítették fel.
    Ne aggódj, néha magam is úgy ébredek, hogy nem nagyon értem a saját álláspontomat :B , de fenntartom a jogot, hogy a jövőben meggondoljam magam, és kövessem az Általad közzétett leírást :R :K

    Xperia.ZENO @ 44986: Bár kiemelted, hogy S7 Edge-re vonatkozik a kérdésed, én a másikat választanám - bár ha nem lenne kötött a választék, sajátos szempontjaim miatt Huawei P10 Pro / Mate 10 Pro mellett döntenék.
    Lebeszélni sem akarlak semmiről, de úgy érzem, muszáj leírnom, hogy tegnap délután egyik kolléganő S7 Edge készüléke melegedett addig, hogy lekapcsolt - szerencsénkre 30 percnyi hűlés után az összes fizikai gombot lenyomva beindult, nem lett bootloop-os. Legalább lett egy biztonsági mentése :)

    [ Szerkesztve ]

    K. P.

Új hozzászólás Aktív témák