Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz haypro #26208 üzenetére

    "1. A lockscreen-re tényleg csak 2db értesítés fér?"

    Alapból a két legutóbbit jeleníti meg, alattuk pedig + jellel (pl: +2, +5, stb), hogy mennyi van még. Egy lefelé suhintó mozdulattal már kirakja a képernyőre az összeset.

    "2. Átlagban mennyi SoT-t (kijelzőidőt) bír?"

    Összefoglalóban benne van. A nagy átlagot hozza, semmi kiemelkedő nincs benne. Vannak akik panaszkodnak rá, hogy indokolatlanul merül, de ezt már más MM-re frissült telefon topikjában is lehet olvasni.

    "3. A hívás minősége milyen? (a hangszóró és a mikrofon is érdekel)"

    Semmi extra, én eddig jól hallottam mindenkit és mások sem panaszkodtak. Azért a régebbi CrystalTalk-os Motorolákat jobban csíptem (az újabbakat nem ismerem). Voltak akik panaszkodtak rá, hogy bekapcsolt Wi-Fi mellett ciripelő hangot hallottak, az szervizben javítják.

    "4. Van már rá hivatalos OTA-s Marshmallow frissítés?"

    Igen. 2015. október vége, november eleje óta.

    "5. Milyen lett az MM?"

    Vannak akik panaszkodnak rá (leginkább csak az üzemidőre), de sokaknak (köztük nekem) probléma nélkül üzemel.

    "6. A bőr hátlap mennyire kopik?"

    Amennyire koptatod. Minden bőr kopik, olyan nincs ami nem, ez ezzel jár. Leginkább az alsó sarkoknál szokott foltosodni, ahol a tenyeredbe támasztod a telefont. Az én tippem az, hogy a tenyér izzadása kezdi ki az anyagot. Van egy impregnált réteg a bőrre fújva, ami egy ideig véd, lehet nem hülyeség ezt néha újra lefújni. Pont mint a bőrcipőknél, télen fontos az impregnálás, mert a sós lé szétmarja a bőrt. Érdemes cipőboltos véleményét kikérni, hogy melyik bőrbarát (mármint a saját bőrödre nem ártalmas, hiszen fogdosni fogod, szemben egy cipővel).

    Régebben a szerviz cserélte az ilyen hátlapokat (bemész, leadod és kapsz egy újat). Most nem tudom él-e még az a jófejség.

    Én nem rakom fel mindig a bőr hátlapot, csak ünnepi "ruhának" tartom. Amúgy a hozzá kapott műanyag hátlap van rajta a hétköznapokban egy ultravékony TPU tokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák