Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quattro

    tag

    Sziasztok!

    A testvéremnek ajándékba egy LG G3s okostelefont néztem ki, már meg van a telefon, ma vettem kézbe. Mielőtt átadom neki kipróbáltam a telefont. Kérem nézzétek el, hogy nem tudok visszaolvasni minden hozzászólást és meglehet, hogy amit kérdezek már kitárgyaltátok itt. Ne haragudjatok ezért és nem is vagyok okostelefon szakértő.

    Szóval.
    Mivel nem új telefonról van szó, azzal kezdtem, hogy gyári visszaállítást eszközöltem.
    El is kezdett szépen dolgozni, kiírta, hogy "Android frissités folyamatban" de mielőtt végzett volna a frissitéssel kiírta, hogy a "Google keresés leállt". Itt csak egy OK-ét lehetet nyomni, semmi mást. Ezt megtettem és a hattér fekete lett, a piros lett tovább villogott és ennyi. Vártam vele pár percet de semmi. Majd megnyomtam a bekapcs gombot de itt sem akart nagyon csinálni semmit. Többször megpróbáltam bekapcsolni míg végre nagy nehezen elindult a telefon. Ezt a folyamatot, a visszaállítást többször megcsináltam (3x) de mindig ezt csinálta.
    Miután a telefon elindult, nem vettem hibát észre a telefon működésében, igaz mindent nem tudtam kipróbálni rajta. A telefonon Android 5.0.2 van.

    A leírt jelenségből vmi hibára kell következtetni vagy ez még nem jelent semmit?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák