Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #27813376

    törölt tag

    válasz eladogeppc #13259 üzenetére

    A legjobb LG készülék eddig a Nexus 5, maradjunk ennyiben ;) Ha volt már olyanod, tudod miről beszélek.

    A G3-at azért vettük meg itt sokan, mert tetszik. Vannak olyan funkciói amelyek máshol nem elérhetők. Bejön a külseje, erős hardverilag, a kamera sem egy rossz darab. Az ujjlenyomatokat nem gyűjti, ez különösen fontos. Lehangoló amikor egy drága készülék úgy néz ki valakinek a kezében mint amit összenyalt a kutya. Anno ezért imádtam a ZTE Blade első szériáját, kicsit ezt a feelinget hozta vissza nekem a Nexus 5.

    Lehet jobb készülék a Sony, vagy pl a Nexus 6, de ez bennünket nem zavar. Mi tudjuk, sem Sonyt, sem Motorolát nem szeretnénk idehaza látni. Samsungot sem. Persze nem állunk neki azokat alázni, egyszerűen nem érdekel. Mikor meghallom, hogy Sony, Samsung telefon, sosem érzek késztetést rá, foglalkozzak vele. Volt sok ilyen készülékem, mind a felsőbb kategóriából, de kiábrándultam. Lehet azóta jobbak lettek, de a takony effektust még mindig nem sikerült eltüntetni a készülékházakról, szóval nem altarnatíva. Nekem.

    Lehet fikázni a G3-at. Nekem semmi bajom vele, ráadásul a dual simeset vettem meg, ami mások szerint nem kiforrott még. Egy tökéletes készülék lett számomra. Melegszik? Hol? Mikor? Játék közben? Mért telefonon kell játszani? Aki meg játszani akar, ne ezt vegye. Ez egy elegáns telefon, amivel lehet mailozni, netezni, navigálni, naptárat szerkeszteni. Pont. Nekem erre tökéletes. Letiltottam az összes sallangot, game center és társai. Feltettem a Nova launchert, mint minden készülékemre eddig, nem érzek akadást a napi használat során.

    Béke van :)

Új hozzászólás Aktív témák