- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Ezeknek a telefonoknak meg ki kell sutni az akkujat vagy en vagyok lemaradva mint a borravalo.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Saccco
nagyúr
válasz Marquess #12788 üzenetére
Szerintem nem laggol, mondjuk nekem 3 GB-os verzióm van.
--------
Akku:
Nem is lehet nullára meríteni, mert az elektronika megvédi.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #12802 üzenetére
Amikor hazaérek, megy rá a töltőre minden készülékem.
Nem érezhető akkuidő gyengülés még egy év után sem.
Haverom csontra lemeríti mindig, utána tölti a dolgait, de előbb kipurcan az akkuja. Saját tapasztalat is, a laptopom ami csak akkuról ment, hamarabb behalt akksiilag, mint az, amit többször menet közben is töltőre tettem.Vagyis az akku életciklusa annál rövidebb, minél többször volt csontra merítve, majd utána feltöltve. (legalábbis a mai modern akkuk, illetve ez csak saját tapasztalat)
-
Just_Reboot
addikt
Ha twrp-ben csinálok egy teljes mentést és felrakok egy Cyanogen modod és utána vissz akarnám rakni a TWRP mentést akkor visszemegy minden gond nélkül vagy szerencsétlen kedhetek KDZ-vel?
-
veterán
válasz Just_Reboot #12806 üzenetére
Mivel még csak 2 hete van meg a G3, ezért itt még ilyet nem csináltam, de G2-ön sokat, ott ment, előtte utána wipe-oltam....ha nem jó amit mondok, más úgyis szól majd itt....
https://gamergep.hu/
-
samu100
tag
Valaki megtudna dobni Kitkates, módosítatlan
../system/etc/camera_config.xml
../system/etc/media_profiles.xmlfájlokkal? Úgy néz ki, most egy kis időm felszabadul a szakdoga írás után. Próbálkoznék egy sort egy Lollis kamera moddal.
-
veterán
-
bigdigit
addikt
válasz RECSKA #12729 üzenetére
Nos ma volt időm végre már kicsit foglalkozni a telefonnal.Felkerült egy G3-as üvegfólia.Holnapra lesz 5000 körül valami utángyártott vagy milyen aktív flip cover is amit megnézek.
Viszont ntfs esetén nem ismeri fel a telefon a memória kártyát.Exfat viszont úgy látom működik.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Létezik valami link ahol megtalálhatóak a gyári romok?
-
Karcsi1964
tag
Nevetséges, hogy a 3,5 mm-es jack aljzat nem ismeri fel helyesen a csatlakoztatott eszközöket. Ugyanazt a fülhallgatót annyiszor másnak ismeri fel, ahányszor rádugom a telefonra. Az LG hozzáállása egyszerűen kritikán aluli ehhez a készülékhez, nem tudom, a többihez hogyan áll hozzá. A rádió végre stereo lett, és az mp3 fájlok ID3 tag kijelzése is rendbe jött az 5.0 kiadásával. Végre valami pozitívum is történt.
-
Kasya
nagyúr
válasz Karcsi1964 #12817 üzenetére
Akkor meg mindig nem javult meg a jack csati gond
Ezert is hallgatok csak BT-on zenet...(#12818) bigdigit:
55 HUN/HUNGARY V10L LGD855 1.22 GiB -- ugyanaz mint az alatta levo
56 6HU/HUNGARY V10L LGD855 1.22 GiB -- csak egy masik kiadas a "fuggetlen" verziohoz (ugyanaz mint a felette levo)
57 HUN/HUNGARY V20E LGD855 1.09 GiB -- Loli kiadas (Andoid 5.0)[ Szerkesztve ]
-
Karcsi1964
tag
-
LaciGSM
aktív tag
válasz bigdigit #12813 üzenetére
Nekem van ilyen tokom. sajnos nagyot csalódtam benne. nagyon nem tűnik minőséginek, az árához képest meg főleg! A Samu S5-öm flip coverje brutál minőség...
De rendeltem G3 hoz utángyártott no name quick circle tokot, és még az is minőségibb hatást kelt!
Szerint ettől jobbat érdemelt volna a teló!!!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
mckangi
senior tag
A lista első helyén a néma üzemmód javítása.
Poco F3
-
Just_Reboot
addikt
Srácok a CM11 mennyire használható? Vagy akkor már rakjak Cm12 őt?
-
plejik
addikt
válasz Just_Reboot #12829 üzenetére
A CM 12 - nél nem a legjobb a kamera...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
GGMPC
őstag
válasz DJ. Ru$y #12826 üzenetére
Te fater - mi vagy te itt - ügyeletes dementor?
Csak ingerült kirohanásaid vannak szinte.
Mi baj - akarsz róla beszélgetni?
Vagy befizesselek valahova így kari elött?Engedd ki a gőzt, nyugodj meg - hisz szeretünk téged mégha egy kicsit meg is vagy feszűlve!
Peace
Ui: a lényeg, hogy 1-2 baromságot leszámítva nagyon jól megy a 32/3 az 5.0-val - konkrétan az akadások 0%-ra redukálódtak, noha eddig sem volt panaszom rá.
Nagyon élvezem ezt a telcsit és a ChromeCasttal amit művel... Nyammi![ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
veterán
Üdv
Szerintetek tölthetem ezt a telefont Samsung [töltővel]? -
Just_Reboot
addikt
Na felraktam a CM 12 hát két szóval tudnám jellemezni: Qurva Jó! Jöhetne officialba is.
-
veterán
válasz SlyChocolate #12834 üzenetére
Teszt indul, kiveszem éjjelre, és holnap este 7-re van beállítva az ébresztő, előtte egy órával visszateszem az akksit .
(#12833) gyuri2008: Nagyon pofás darab, le kéne valahogy tesztelni , biztos jó drága is...
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
Lépj túl rajta, ha nem tetszik. Legalább offba teszem azt ami nem idevaló. Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor segítség kell akkor tudsz PM-et írni... Szóval nyugodj le és nem kell velem foglalkoznod.
gyuri2008
Elvileg szabvány a vezeték nélküli töltés, szóval nyugodtan próbáld rá.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Just_Reboot
addikt
A gyári rom DPI-je mennyi?
-
Helltak
őstag
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
A telefonra ráhajtott tokban megjelenő órát hol tudom digitálisról az analógra változtatni.
Egyik pillanatban még az analóg volt, aztán egy viber hívás után - miután befejeztem a hívást - átállt digitálisra.
A Beállítások/Kijelző/Álmodozás/Óra alatti beállításra gyanakodtam, de ott hiába állítok bármit is, zárt toknál csak a digitális jelenik meg.
Illetve nem rootolt teló esetén van lehetőség egyéb variánsok beállítására?
Láttam itt a topikban pár nagyon szép variációt, de gondolom ahhoz root kell.....
THXAz ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest