Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    válasz kp78 #60774 üzenetére

    Nagyon komoly húzás az Vip-phone-tól! :Y

    Frissítést mivel ellenőrizted volna? Ha csak telefonból Wi-Fi-n vagy mobilneten, akkor próbáld meg számítógép/laptop-ról LG Pc Suite program segítségével is ellenőriztetni!
    Illetve mindenekelőtt ajánlom az Összefoglalóban található IMEI ellenőrző link segítségével megnézetni miket dob ki a telefonról (itt kiírja a hivatalosan elérhető legújabb szoftot is rá, az alapján keres a Pc Suite is).

    Gyári böngésző kezdőlapja azért nem jelent sok mindent. :)
    Én amit csinálnék azzal a telefonnal, hogy azonnal Hard Reset, majd ráeresztenék egy friss ROM-ot, belaknám és használnám.

    ---------------------------------------------------------

    @ad4m1337: Gyári KK rendszerről térve gyári Lolli-ra zavarhatóak lehetnek a korábbi megszokott extrák.
    Ugyanis valamiért LG eléggé megfosztotta tőlük ezt a ROM-ot. Párat említve itt már nincs Vezetéknélküli tárolás funkció, hagyományos néma mód sincs (ezt felváltotta a prioritás mód, ami nekem személy szerint jobban bejön), zárképernyős widget-ek sincsenek.
    Biztos van még több, csak ezer éve nem láttam már gyári KK Rom-ot. :)

    Előny viszont mindenképpen a pörgősség és a gyorsaság, valamint ami eddig nem volt (emlékeim szerint) és nagyon hasznos, az az Előlapi gombok elrejtésének a lehetősége.
    Plusz hasznosak még a Smart Lock lehetőségek, ahol megadható, hogy milyen körülmények között ne kérjen a telefon képernyőfeloldáskor biztonsági mintát (ha egyébként be van ilyen képernyőzár állítva).
    Meg itt is van még persze több hasznosság.

    Mindent összevetve jó a gyári Lolli, megérheti rá frissíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák