- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexxter182
tag
válasz Mauzes #51641 üzenetére
Nekem csak akkor hülyéskedik a Knock On ha Knock Code a feloldás, viszont ott rendeszresen, ha sima húzás akkor megy rendesen. Ezért nem is használom a Knock Code-ot
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
papp053
tag
Sziasztok
Eddig csak aktív olvasója voltam a fórumnak, ma alaposabban is olvasgattam kamera ügyben, mert hát az enyém elég karcos volt, szörnyen homályos, színtelen volt a kép. g2 mini fényévekkel jobb képet csinált, mint az én telom.
Két hete már rendeltem e-bay-ről másik üveget szétszerelő szettel, és egy komplett üveget a 3 gombbal.
Aztán az egyik xSide által írt hozzászólásban olvastam a körömreszelős sztorit, mondom nincs mit veszítenem téptem egy kb 2*2mm-es darabot és elkezdtem finoman dörzsölni az üveget, pár másodperc után szörnyen karcos lett, aztán pedig kezdett kitisztulni, kb 5 perc alatt lecsiszoltam az egészet, és olyan éles képet csináltam vele, hogy öröm nézni.
Köszönöm szépen xSide-nak hogy megosztotta a körömreszelő eme felhasználási formáját! -
szabeska
addikt
sziasztok. vásárolt telefont állítok vissza kdz updaterrel. twrp és root volt rajta, amik nekem egyelőre nem kellenek. fel is ment a gyári szoftver, de hardveres gombokkal nem jön elő a factory reset menü, szoftveresen pedig nem tudok resetelni, mert folyamatleállási üzenetek ugranak elő folyton, ergo használhatatlan a teló. mit tudok tenni?
[ Szerkesztve ]
F1
-
logarithm
őstag
válasz szabeska #51661 üzenetére
Így próbáltad? -> "Az új KnockCode-os romokban, állítólag megváltozott a HardReset. Ezért ha a fenti módszerrel nem működne, akkor próbáljuk meg úgy, hogy kikapcsolt állapotban, nyomjuk a hangerő le és a bekapcs gombot, majd amikor felvillan az LG logó, akkor egy másodpercre elengedjük és újra nyomva tartjuk, de nem a bekapcsot, hanem a hangerő fel és a hangerő le gombokat. És be fog jönni a HardReset menü."
-
pit450
aktív tag
Tudna valaki linkelni lollipop témákat ?
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz Dexxter182 #51651 üzenetére
Nekem sincs knock code, de nálam néha mintha nem reagálna. Mondjuk nem gyakori, de azért olyankor idegesítő.
Persze lehet, hogy balfasz módon koppintok.
-
w333
félisten
válasz Drahcir #51659 üzenetére
Nálam ezért nem ilyen drasztikusan ... de kb. 5 óra ébrenlét volt ami azért kicsit sok, Google kereső most frissült 7 -én nálam még nem ajánlotta fel, de gondolom emiatt lehet, megvárom a frissítést de ha nem lesz változás akkor a Google keresőt le fogom tiltani, szerintem ez lesz a hiba okozója ...
(#51666) Dexter-2000
4G / LTE lefedettség kevés, ezért volt mondtam
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Drahcir #51669 üzenetére
Közben megnéztem a másik telefonon ... nem a Google kereső hibája lesz mert az le van tiltva és mégis az S4 (i9506) ugyan ezt csinálja Link
Valami a Google -nél nem jó, nálam kb. 2-3 napja jelentkezett, addig jó volt
Szinte biztos hogy a Play Szolgáltatásokkal van valami gond
[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Van olyan 3rd party launcher, amivel működik a knock on (kikapcs, mert a bekapcs megy)?
-
-
bajnokpityu
félisten
20d óta mik változtak a jelenlegi firmig bezárólag?
eladó topping dac
-
Mauzes
addikt
válasz hard74 #51675 üzenetére
És ez független az általános beállításoktól, tehát dupla kattra mindig a lock screen jön be (kvázi lezárja), vagy ha nekem az általános képernyő beállításnál "képernyőzár - semmi", akkor csak simán kikapcsolja?
Csak azért kérdem, mert ez fizetős, nem tudom kipróbálni. Valaki tudna segíteni, akinek Prime van?
-
senior tag
No, az új LiquidSmooth-ban (2015.01.03.) már működik a profilban a saját fénykép alkalmazása. Eddig 110%-osan meg vagyok ezzel a ROM sorozattal elégedve :-D Íme 2 kép: egyik és a másik.
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Mauzes
addikt
válasz BeastMode #51679 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik.
Azóta arra jöttem rá, hogy mivel a notification független a launcher-től, arra tapizva működik a knock on kikapcs. A bekapcs meg alapból megy mindig. Szóval nem veszted el teljesen a knock on-t egyik launcher-nél sem, pl ha a dodol tetszik jobban, vagy csak nem akarsz fizetni a Nova Prime-ért.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári fülest kicserélik-e garanciával? (nagyon halk valamiért)
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Atish19
őstag
Mit szóltok ehhez a csomaghoz? Megéri? vajon eredeti lehet a tempered glass?
-
randras_83
addikt
válasz daninet #51683 üzenetére
Tegnap ismét voltam a váci úton a nexus miatt (szervizes elcseszte a hatlapom, nem pattant be rendesen) előttem egy srác vagy G2 vagy G3 volt nála a fülessel volt gond, elhalkult az egyik oldal simán cserélték neki.
@Atish19: éppen megérheti, bár én nem szeretem az ilyen tokokat, illetve ezeket az autós tartókat sem, mivel a nagyon rázkódik a hajlítható kar miatt ( egy F.O.S.)
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Mauzes
addikt
Az időjárás app widget-je csak a gyári launcher-ben működik nálatok is? Próbáltam pár egyéb launcher-t, és az időjárás widgetet egyszerűen nem töltik be (szürke marad egy hibaüzenettel). Dodol-on és nova-n sem sikerült...
-
Atish19
őstag
válasz randras_83 #51685 üzenetére
A tartó annyira nem érdekes csupán szerettem volna 1 csomagban a tokot és a fóliát megszerezni és csak ezt találtam. A tartót meg felfogom úgy, mint járulékos haszon kitudja lehet még hasznát is veszem majd
-
Indiant
addikt
Valahogy megoldható a három vízszintes vonalas gomb kirakása G2-n? (CloudyG3)
A beállításokban ezt a fajta gombot nem ajánlja fel. Ha jól tudom Menü gomb.ui.: megtaláltam a #47408 választ
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz morneo.it #51680 üzenetére
Ezt szerintem csak azért sem érdemes már telepíteni, mert ez még a "kovácspistáék" CM 12-esén alapulhat, nem a hivatalos CM-es srácok által kiadottan.
Indiant(#51619):
Szerintem is igazán kipucolhatta volna emberünk a körme alól a ganét a kép elkészítése előtt.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ha valakit érdekel, ide jöhet majd az OFF Android -t használók OFF topikja
-
hard74
senior tag
válasz fery02 #51692 üzenetére
Szerintem még eléggé gyerekekcipőben jár a hivatalos cm12,majd egy pár hét után én is visszatérek rá. Addigis nálam ment vissza a AICP.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
w333
félisten
válasz Rickenstein #51695 üzenetére
Javítás alatt ... köszönöm az észrevételt !
-
Danny365
őstag
válasz Rickenstein #51695 üzenetére
Mivel az Android végén a d a magyar nyelvben is használatos d hangot jelöli, ezért nem kell kötőjel...
-
Den Hadnagy
senior tag
Tudom, hogy nem a reklám helye, de én itt vettem, szerintem jó az ár, készségesek a diszpécserek élőszóban és emailben is, gyors volt a szállítás. Garira nyilván nem volt még szükség (tegnap vettem át a készüléket) - ne is legyen - úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de alapvetően jó benyomásaim vannak velük kapcsolatban.
Gyári, bontatlan csomag, fülessel.
Ha netán valaki ennek a remek gépnek a beszerzését tervezi.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
Tud valaki olyan adblocker-t, amihez nem kell root, és jó is? Adfreehez és Adblock plushoz kell, ha jól emlékszem.
Csak a frissítési problémák miatt nem akarok rootolni egyelőre.Azt hol kell beállítani, hogy gépelés közben magyar szójavaslatokat adjon a telefon?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest