- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryyuk
csendes tag
Üdv!
Milyen tokokat ajánlotok a telefonhoz? Fontos, hogy megfelelően védje a készüléket, de ne is legyen nagyon vastag továbbá a kinézet is számít. A összefoglalásban ajánlott tokokat már megnéztem. -
gabenn4241
tag
Üdv!
Én Imak Cowboy tokot rendeltem az Ebayről, mert elvileg ez az egyik legvékonyabb tok.
http://www.ebay.com/itm/IMAK-Cowboy-Shell-Ultra-thin-Case-Cover-LCD-Film-For-LG-Optimus-G2-D802-LS980-/221311313237?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item33872ea555
1700ft ingyenes szállítással, még nem érkezett de már többen vettek ilyet. Most jelenleg egy Goospery szilikon tokom van, fényes fekete, elég jól néz ki, és tutira véd is, csak kicsit így már vastag a telefon+ nem elég tapadós a fogása... barátnőmnek a G2minihez gyári LG tok van, ha meg tudsz barátkozni a nyitogatással nagyon frankón néz ki és jól védi a telefon kivéve a kis ablakocskát... (nekem szvsz nem adja)
[ Szerkesztve ]
-
Rájmó
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy hiába van a telefonom rezgő illetve normál állapoton, egyszerűen nem rezeg. Bedöglött volna a telefon? Tudna esetleg valaki valami okosat mondani erre? Android 4.4.2 van rajta, nem root-olt meg semmi, nem nyúltam hozzá.
Köszi előre is.Privátra illik válaszolni :)
-
Danny365
őstag
Kis érdekesség.
LG G Flex 2
- 5.5" 1080p
- Snapdragon 810
- 16/32gb
- 2/3gb RAM
- 13MP kamera a G3-ból, lézerfókusszal
- stb.Ezt szívesen zsebre vágnám.
-
Mauzes
addikt
Nálam kicsit hektikus az akksi, nektek nincs ilyen gond? Néha iszonyat jó (pl ma reggel 8 óta 5%-ot esett, pedig indexet olvastam meg telefonálgattam), néha meg beakad valami vagy nem tudom mi a gondja, de kb zuhan a töltöttség, 6 óra alatt esik 40%-ot használat nélkül.
Pl.:
Kb. -6,5 óránál jöttem el otthonról, és csak annyit csináltam, hogy bekapcsoltam a mobil adatot. A telefont nem használtam, végig a zsebemben volt, a belvárosban gondolom a térerő is normális, és mégis mintha valami elkezdte volna keményen leszívni...
[ Szerkesztve ]
-
-
solyom76
senior tag
Sziasztok,amint bekapcsolom az adatforgalmat full térerő mellet ezt kapom.
com.android.phone leállt.
Van erre valami mególdás?Köszönöm.
Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
laverdadb
tag
Keremszepen, a G Flex 2 nagyon ossze lett rakva. Vegre itt az igazi utodja a Snapdragon 800nak. Felesleges lett volna G2rol valtanom g3ra. Ez a 810 nagyon ott van a toppon. Kivancsian varom milyen lesz a G4 Bar, most hogy nemsokara Lollipoppon leszunk mi is lehet, egy ideig meg hasznalni fogom a G2ot, hihetetlen milyen jo kis masina ez... meg MINDIG
-
Danny365
őstag
válasz laverdadb #51416 üzenetére
Valóban jó cucc, bár én már csak a szinte nullával egyenlő dev-támogatottsága miatt se venném meg. No meg ebbe már igazán beletehettek volna egy új kamera-szenzort, ugyanaz van benne, mint ami a G2-ben... (meg G3-ban). Persze lehet vele szép képeket lőni, de ha egyszer van már jobb, meg amúgy is drága lesz...
-
badmad
senior tag
Sziasztok...sajnos elejtettem a telcsimet teljessen öszetört az érintő az lcd viszont sértetlen tudnátok esetleg valakit aki kicserélné.??Sajnos Én senkit sem ismerek...
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy G2-t. Most keresek hozzá védő tokot. A helyzet az, hogy valami nagyon strapa műanyag tok kellene, ami a kijelzőt is védi rendesen. Legfőképpen por és ütődés ellen. Építőiparban dolgozom. Persze azért vigyázok rá, de az ördög nem alszik Nézegettem, de vagy sima hátlapok vannak hozzá műanyagból, vagy ami kihajthatós az meg sima bőr (tehát ütődés... azellennemvéd). Szóval valami ilyesmire gondoltam:
Itthon ilyet nem is lehet kapni? Vagy csak én nem találtam? Esetleg valaki tud olyan helyet ahol be tudják szerezni? Ebay-ről nem tudok vásárolni sajnos, kártyám nincs. És nem szeretném bevállalni a kockázatát annak, hogy ha megkérek valakit, hogy rendelje meg nekem, esetleg mást kapok
A segítséget előre is köszönöm!Szép estét mindenkinek!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Quqesz
nagyúr
válasz Highground #51421 üzenetére
HI
Üdv a klubban! Én ilyen tokot használok és lehet kapni itthon:[link]
Bár nem teljesen olyan amit keresel,de műanyag tok, elől hátul körbevéve(kívül textil,belül bőr talán és van közte merevítő lap is). kb 5500 forintot kóstál(camponában annyi)...mágneszáras is,nem nyílik ki csak úgy...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Highground
aktív tag
válasz Quqesz #51422 üzenetére
Köszönöm Hülye fejemmel elfelejtettem két dolgot: Az egyik, hogy megtaláltam az Otterbox Defender-t, de megmondom őszintén a 11e ft-os árat egy kicsit sokallom Épphogy kiadtam a készülékért 62-t, most meg a tok rá 11-13e? A másik meg, hogy a csíptető része nekem eléggé fontos lenne Kiesés ellen. Ez a Ferrari-s nagyon szép, tetszene is. El is tudnám képzelni hétköznapokra, de sajnos a por viszont nálam állandó. Ha a víz nem is, de a por az tényleg elkerülhetetlenül körbevesz minden nap. Szóval szegény Ferrari-s tokot már látom magam előtt amint szétkopik rajta a lovacska fél év alatt Azért köszönöm, opciónak ez sem rossz, de sajnos a csíptető rész eléggé kellene.
-
kristof_
tag
válasz Highground #51421 üzenetére
Használd egészséggel. Előre mondom sosem használtam ilyet, de én egyedül ezt találtam amit itthon meg tudsz venni utalás nélkül és megfelelhet az igényeidnek. OtterBox Defender
Szerk: Akkor megtaláltad te is Frissíteni kéne az oldalt mielőtt írok
[ Szerkesztve ]
LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
batai15
félisten
válasz Highground #51423 üzenetére
Üdv! Örülök hogy végül a g2 mellett döntöttél. Kitől vetted?
-
Highground
aktív tag
válasz kristof_ #51424 üzenetére
Köszönöm neked is azért! Igen úgy néz ki valahogy az ebay-en kell megszereznem ha olcsóbban akarom. Csak gondoltam hátha vannak itt öreg motorosok akiknek vannak tapasztalatai/ismerősei/kapcsolatai/ötlete ezzel kapcsolatban. Bár sejtettem, hogy nem igazán elterjedt erre a telefonra a strapa tok, mert aki ilyet vesz az nem viszi ilyen környezetbe. De azért reménykedtem
batai15: Igen a végén ő lett a befutó! Még egyszer köszönöm a segítséget! "szdfmsz" kollégától vettem, picit több mint egy év gari van még rajta, ami a telekomhoz szól. Állítólag ez az a véletlenül független széria
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Highground #51426 üzenetére
Spigen slim armor +tempered glass?
-
Woolin
tag
Sziasztok!
Voltam a szilveszterkor porul járt G2-m a Váci úti LG szervizben ahol azt mondták, hogy 33ezer Ft-ért javítják meg. Nem egy vészes összeg, ettől függetlenül gondolkodok a G3-ra történő váltáson (részletre T-nél). Szerintetek? Mi a véleményetek róla? Tudom hogy ezt a kérdést a G3 topicban is feltehetném, de a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.
-
Danny365
őstag
válasz Woolin #51428 üzenetére
Bátyámnak G3-a van, az se rossz, de ha rá kéne fizetnem bármit is, én nem váltanék. A kamera gyorsan fókuszál. Nagyon. Ez tetszett benne, amúgy meg semmi újdonságot nem mutatott nekem.
@Highground
Véletlenül független széria a T-nél? Ez azért eléggé furán hangzik. Mármint tudom, megesik az ilyen, de G2-vel kapcsolatban ilyenről én még nem hallottam. -
pajibá
tag
válasz Highground #51426 üzenetére
Ment ám privi.
-
batai15
félisten
válasz Highground #51430 üzenetére
3k apron a slim armor meg 2k a glass. 5k az.
-
batai15
félisten
válasz Highground #51435 üzenetére
Hmm gondolom kártyásan vette?
Este van nem akarlak zaklatni. De kicsit utána járnék a dolognak. -
batai15
félisten
válasz Highground #51437 üzenetére
Mondjuk a 420 pozitív bizakodásra ad okot szóval nem lesz ott gond nyugi.
Csak hirtelen azt hittem valami frissen regelt emberektől szerezted. -
Highground
aktív tag
válasz batai15 #51438 üzenetére
Igen azért arra én is figyeltem. Ha friss reg lett volna akkor lehet jobban óckodok Rendes srácnak tűnt, nem volt vele gond. Mondta, hogy ha bármi van szóljak nyugodtan. De ráadásul (elmondása szerint) a bátyjáé volt a teló. Tehát nem az a tipikus megveszem-továbbadom drágábban dolog.
-
eladogeppc
veterán
G3-at ? Soha ! Volt már nem egy. Hemzseg a hibáktól.. még..
A kijelző is egy kaka már elnézést. Ha nincs hozzá mod, akkor nagyon ramaty a képe. (sharpening)
Széjjel kell mókolni, hogy úgy menjen, mint egy stock G2. És még teljesítményben sem hozza az elvártat !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
Dexxter182
tag
Bátrak lehet nekiugrani Új cyanogenmod
kíváncsi vagyokNincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
veterán
-
Rickenstein
senior tag
-
tepenzed
őstag
válasz Dexxter182 #51444 üzenetére
majd véleményt pls
-
nagyúr
Üdv!
Akiknek a B-tel-nél van garis javításon a telója, az megmondaná mennyi ideje van ott vagy mennyi időt töltött ott? Az enyém december 3-ai küldéssel még mindig ott dekkol. A telefonra csak habogás meg karácsonyra, ügyintéző betegségére hivatkoznak, nekem viszont a türelmem fogy, és a 30 nap biza letelt...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest