- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
válasz szabeska #51549 üzenetére
Arra itt találsz választ - Fotók, videók mobillal
Danny365: Nem változik a kép, ha Normálból átrakom Éjszakaira, így lehet, hogy mégis engedélyezte.
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Danny365
őstag
válasz pappkarcsi #51551 üzenetére
Hmm, érdekes. Itt írja amúgy
- Normal mode now bypasses the automatic switch to night mode in low light (and the corresponding multi-frame smoothed/nr photo).
De végülis mindegy akkor. Mikor kijöttek az első Lollipop ROM-ok én is megvettem a Camera FV-5-öt, hogy majd szépen használom az új API adta lehetőségeket, de hát az nem igazán úgy van, ahogy én gondoltam... Valószínűleg a gyári Lollipoppal se lehet majd azokat a feature-öket használni majd, amit a Googli beharangozott...
-
addikt
Létezik itt olyan, hogy hivatalos JB rendszeren az OTA felkínáljon KK-re való frissítést?
Vagy a fő verzió ugrás csak kábelesen működik?Csak mert ismerősöm még JB-n van és állítása szerint "Wi-Fi-n nem kínál fel semmi frissítést".
Olyan nagyon nem foglalkoztam még vele, azt sem tudom, hogy milyen régiós telefonja van meg ilyenek. -
batai15
félisten
válasz pappkarcsi #51551 üzenetére
Amugy mi ez a fény mérési mód a camera fv5ben? Meg a fokuszalasi fajták?
-
nagyúr
Na megérkezett a telefon tegnap, de csak ma kaptam kézbe. Úgy néz ki cserélték a kijelzőt meg a felső felét (előlapot) a telefonnak mert fóliák vannak rajta. Ami igazán érdekes, az az, hogy egy egészen más garijegyet kaptam vissza És ezen a PCA szervíz nem nagykátai, hanem budapesti címe van, ráadásul eredeti LG Electronics Magyar Kft-s a jótállási jegy. De ahogy nézem, a Telemaxban volt szegény December 15-én
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Tsebacsi #51556 üzenetére
Ha a telemaxban volt nem is csodálom a hosszú javítási időt...gondolom bem kaptak visszajelzést a telemaxtól,ezért gagyoktak neked mikor érdeklődtél...viszont akkor nem ők szóréztak vele,hanem a hivatalos szervíz(mert ugye a telemax sajnos az)..bolti garis volt a telód?
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
laverdadb
tag
Nem ujdonsag, hogy jon a Lollipop, de azert nezzetek meg a CES-en keszult Ken Hongos interjut... 7:30tol lesz nekunk erdekes
-
sunboy81
tag
Sziasztok!
Szoftveres kérdésem lenne!
Jelenlegi FW: 4.4.2
Alapsáv: M8974A
Kernel:: 3.4
Cikkszám: KOT49I.D80220c
szoftver verzió: D80220c-466-92
32GBErre nyugodtan felrakhatom a magyar FW-t (D80220H) gond nélkül?
Xiaomi note 8 pro
-
laverdadb
tag
válasz madmike #51560 üzenetére
En mas velemennyel vagyok errol. A koreai verziora mar kint van egy teszt verzio (28d). A stabil romok kerekszammal kezdodnek, tehat a vegleges verzioszam valoszinu v30a lesz. Attol mar nem allnak messze, raadasul oktober 21.-i az a build. Ki tudja, mennyit haladtak a mai napig... A G Pro 2 koreai valtozatarol szinten megjelentek az elso kepek (v18a). Utolso infom az LG fejlesztoi csapatatol, januar vagy februar vegerol szol... G2re legalabbis. Az elmult idoben az LG eleg szepen osszeszedte magat frissitesek teren. Ez az en meglatasom.
Ui.: Hozzatennem, barmelyik pillanatban kiszivaroghat egy teszt verzio a D802es modellekre. (Csak ugy, mint ahogy a G3ra is megtortent.)
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Tsebacsi #51561 üzenetére
Van szervizes srácuk és mikor vettem a lg 4x-et (bolti garis szintén,de nem kellett szervizelni soha)tőlük mondták,hogy lg szervízben javíttatják(akkor a váci úton még nem is volt),de nekem olyan hibetetlen volt,mert hát ugye ott ül a szerelő srác...de tévedtem
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
reap3r
aktív tag
válasz vadászcsiga #51571 üzenetére
Rendben, köszi. Nekem igazából semmi bajom a C-vel, csak annyi hibát találtam eddig, hogy kamerázás közben sípolva/akadva/furcsán veszi fel a hangot, de még nagyon nem foglalkoztam nagyon azzal, hogy utánanézzek mi a baj, mert elég ritkán használom a videórögzítést.
-
Danny365
őstag
Itt egy kis videó a gyári Lollipopról G2-n.
-
Danny365
őstag
válasz Meggyi001 #51575 üzenetére
Valóban ugyanolyan 1-2 feature-t leszámítva. Bár nekem gyorsabbnak tűnt így videó alapján, mint a stock ROM G3-on. Legalábbis épp most volt itthon bátyám, neki a legújabb Telekomos Lollipop van a telefonján, és hát nagyon röcögött, főleg így, hogy én a CM12-höz szoktam.
Mondtam neki, hogy elvileg tudna javítani rajta, de nem akarja buherálni.@Fail3D!
Egyik kolléga itt a fórumon már kb. téglázta a telefonját ezzel, de hátha neked menni fog a koreai ROM a D802-esen! -
solyom76
senior tag
sziasztok.
valaki találkozott már olyan problémával,hogy amikor megosztaná a mobil netet azt írja ki ,hogy az autentikálás nem sikerűlt.. van erre megoldás?
4.4.2 van a telon.
meg fullon megy a 4G.
köszönöm.Az élet szép..csak élni kell!!! Clevo P15sm..
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Holnap érkezik a G2-m, és érdekelne hozzá a Spigen Slim Armor és az előlapi üveg. Ahogy átfutottam nagyjából ezt a terjedelmes fórumot, emlékszem, hogy valaki említette, hogy ilyet itt a hardveraprón is lehet venni, viszont én nem találom. Linkelné valaki? Vagy ha nincs, akkor egy gyors és megbízható beszerzési forrást?
Alternatív javaslatokat is szívesen fogadok.
Köszönöm!
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Tonimcfish
tag
hy all.
2 nap alatt visszakaptam lg szervizböl a telomat, rendesek voltak, mert a garim meg se volt, csak egy szerzödésem a telenor egyik partnerével, akitöl vette a cégem a telot. le a kalappal a szervíz előtt.
mivel kicserélték a kijelzöt a sárgulás miatt, ahogy hazahoztam rögtön feltettem a üvegfóliámat, ahogy a youtubes videon láttam, és nem hittem a szememnek, ugy simult rá , miután lenyomtam középen, egy az egybe , mint a videon. eddig csak sima fóliát tettem fel és féltem az üvegfóliától, de tök laikusként teljesen hibátlanul felment,szerintem el sem áll 1 mm -re van a szélétől kb. teljesen passzol. mindenkinek ajánlom
MI 14
-
batai15
félisten
válasz Den Hadnagy #51585 üzenetére
[link]ő tőle lehet venni.
-
laverdadb
tag
Jo lesz ez a Lolli. Viszont, nincs benne a tobb felhasznaloi mod, ezt a kepeken is eszrevettem. Vajon kiszedtek belole? Fura...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz batai15 #51587 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Írtam a kollégának.
Ez a kijelzősárgulásos mizéria, amiről itt többeknél olvastam... ez mennyire gyakori? Kicsit rámjött a para, hogy őszinte legyek
Az LG márkaszerviz amúgy olyan, mint a Nokia Care? Úgy értve, hogy ott nem is nagyon érdekelte őket, hogy hol vettem a Lumiám, csak az imei alapján meglesték, hogy meddig érvényes a gari, és simán foglalkoztak velem (illetve a készülékkel). Ez az LG-nél is így van, ha ne adj' isten oda kerül a sor? A ter-ero.com-ról rendeltem.
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
madmike
őstag
válasz Tonimcfish #51586 üzenetére
Melyik márkát vetted? Én is erősen gondolkozom rajta,hogy veszek.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Tonimcfish
tag
válasz madmike #51591 üzenetére
[Nillkin Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For LG G2 D802]
árba is jo, hologramos a doboz, és full szuper lett.
[ Szerkesztve ]
MI 14
-
addikt
válasz Den Hadnagy #51589 üzenetére
Lehet LG márkaszerviznél is nézik az IMEI-t, de attól függetlenül kell még nekik minimum a számla a garanciáztatáshoz.
A sárgásodás meg emlegetve van sokszor a topikban az biztos, de nehéz statisztikát levonni a gyakoriságáról.
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz Tonimcfish #51592 üzenetére
Köszi! Meg is rendeltem.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz Tonimcfish #51595 üzenetére
Ez a sárgulás nekem is nagy parám. Szolgáltatótól származó telót vettem használtam, most 14 hónapos, tehát még 10 hó gari van (lenne) rá. Pont most váltottam szolgáltatót, így függetlenítettem, ezzel a garim elméletileg úszott.
Egyébként van azzal kapcsolatban tapasztalat, hogy ha nem hivatalosan függetlenített telót leadsz a szervízbe, akkor az érdekli e őket? Anno a 4x-emet véletlenül rootolva adtam le kijelzőcserére és nem szóltak miatta.Tonimcfish
[ Szerkesztve ]
-
roli654
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nekem TMO-s rom van fent azaz usa, t-mobile. Nos enyém független és szeretném hogy független rom is legyen fent. Ezt a fajtát kell fel tenni: 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V20H? s hogyan tudom?
Joyetech evic vTwo mini + Merlin RTA!
-
Tonimcfish
tag
válasz madmike #51597 üzenetére
az tuti hogy aki megteheti közvetlen lg hez vigye váci utra.
nem volt meg garilevelem, számlám se, csak egy telenoros papir amin az imei volt a cégnév, vásárlás dátuma, meg a telenor partner bélyegzöje , ennyi kb, mondta a szervizes , hogy az üzletkötö lustaságábol nincs kitöltve a gari, de nem kötnek bele, megcsinálják. ha nem legal koddal kodoltál ki, akkor nem tudom mi lehet, mert lehet azt nem is nézik, hogy milyen szolgáltatós vagy, tőlem se kérdezték, de emailra is válaszolnak, szóval érdemes egy név nélküli levelet irni nekik
[ Szerkesztve ]
MI 14
-
madmike
őstag
válasz Tonimcfish #51599 üzenetére
Remélem nem lesz rá szükség, de ha mégis akkor elváltoztatott hangon felhívom őket egy nyilvános telefonfülkéből
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs