Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz Laca0 #48125 üzenetére

    Kíváncsi leszek ezek után a Nekeda-mra. A héten jött meg, elég masszívnak néz ki, deformációt nem vettem eddig észre. Lehet hamisat fogtál ki?
    Igaz én többnyire kényelmes kanapéról vagy fotelből nyomkodom, vagy a szép hatalmas nagy íróasztalom fölött. Ha mégsem, akkor a puha zsebembe kerül, ahol szintén vigyázok rá. Azt mondjuk nem értem minek szedegetted le állandóan a tokot. Nyilván nem arra találták ki, hogy állandóan ki-be pakold.
    Alap, hogy kijelzővel ellátott készüléket nem dobok be semmilyen éles vagy sérülést okozható tárgy (kulcs, toll, pendrive...) mellé, igaz nekem nem munkaeszköz, arra ott a céges.
    Kocsiba minőségi tartót használok, ami nem tud leesni, de a vezetési stílusom is olyan, hogy esélye nincs leesni. Egyébként meg többnyire olyankor is a puha zsebemben pihen, mert kocsiba BT kihangosító segítségével nem kell vezetés közben a telefont nyomkodnom... ;)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák