-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz iTomi81 #46199 üzenetére
Üdv
1.sztem nem gyengébb,elég jól látható napfényben is(amit láttam is az 4x hd vs g3 ott az ips jobb volt)
2. fél éve nem sárga(aki jobban hajtja a procit ott elkébzelhetőbb a hiba,de nem általánosítanák,van akinek 1 éve semmi)
3.passz,pl utálja a toccsanóvízt
4.tapasztalatom szerint jól érzékel,gyorsan reagál általában,de az alap fényerő alacsonyabb autó mód alatt,kicsit feljebb is tekerhették volna(pl sötétben)...olyan szokott még előfordulni,hogy híváskor lassabban reagál és szabadban kell 2-3 sec mire látod ki hív(de ez sem állandó jelenség)..nekem 50%+auto,de sötét szobában néha kiveszem az auto mellöl a pipát olvasáskor(de az asus tabon meg nem tudom annyira letekerni,hogy ne barnitson a fénye)
Sztem nem fogod megbánni,nagyon jó teló.Más
Lehet nekem újdonság, de a névjegyzékben két újjal csippintve lehet kicsinyíteni/nagyítani a névjegyeket[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Laca0
addikt
válasz SztiviVander #46180 üzenetére
Tévedsz. Július elején jött OTA-n.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
szabo.norbi
tag
iceq9999:
iTomi81:
1. Semmivel sem rosszabb a kijelzője a samunak az amoledétől, az túlszaturált, azért tűnik élénkebbnek, az ips lcd inkább valósághűbb színeket jelenít meg, napsütésben is nagyon jó a fényereje!
2. Ez inkább telefon függő, ki milyet fog ki. Nekem pl. 3 hónap alatt besárgult, valakinek egy éve semmi baja, tényleg telefon válogatja. Samunál szinte mindenki tapasztalja 6-12 hónap után a beégést itt ilyen nem fordul elő.
3. Nekem volt S4-em is, nem lehet egy lapon említeni a kettőt, sokkal jobb a G2, mind kijelző, hardver, gyorsaság, nekem a GUI is jobban tetszett, felhasználóbarátabb, véleményem szerint.
4. Szuperül teszi a dolgát, régen voltak vele gondok még 4.2.2-őn, azóta teszi a dolgát rendesen!Jól döntöttél, hogy a G2-őt választottad, magasan a legjobb telefon még mindig!!!
[ Szerkesztve ]
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Quqesz
nagyúr
válasz szabo.norbi #46204 üzenetére
Na milyen az o+o?sokkal v nem éri meg kuporgatni miatta?
iceq9999
De van még 14 napja,ne vedd el a kedvét te kis trollLaca0
Elvileg a vodás is 6HU,de mégis függünk tölük...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
szabo.norbi
tag
válasz Quqesz #46205 üzenetére
Csütörtökön kapom kézhez, csúszások voltak a kínai hosszú aranyhét miatt. Ha végre nálam lesz írok majd esetleg, hogy megérte-e váltani!
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
beta
aktív tag
válasz rangersanyi #46208 üzenetére
Nah nekem is jon a telo telenortol holnap. Alig varom mar, hogy eltehessem az xperia sola-t a fiokba, nagyon elegem van mar belole...
kerdesek: telenorosra tudok fozott romot rakni, vagy csak a szolgaltatos jatszik? Ha igen, mennyire erdemes fennhagyni a stockot/melyik a legujabb telenoros rom?
szerk: rangersanyi nem neked akartam valaszolni, csak veletlenul a valaszra nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
SztiviVander
őstag
-
laverdadb
tag
válasz SztiviVander #46211 üzenetére
Ezen elmosolyogtam azert
-
iTomi81
tag
Még egy "buta" kérdésem lenne. A samsung telefonra ha felmásoltam 3 könyvtárat más más képekkel, azt a galéria is 3 könyvtárként kezelte és amelyikbe bele mentem annak a képeit mutatta csak. Az LG is így csinálja (nem úgy mind a WP hogy ömlesztev mutatja) remélem... ?
-
szabo.norbi
tag
válasz iTomi81 #46213 üzenetére
Külön kezeli. Nem is értem mi értelme lenne, ha feltennél három mappát pl. nyaralás, kirándulás, család néven, aztán egybe tenné az egészet.
Quqesz: Én is várom már! Kicsit retro hangulatom van már a K510i-től.
[ Szerkesztve ]
-
Pali982
csendes tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem ilyen telót,szeretem de a telefonálás egy kín vele. Minden egyes telefonálásnál közlik hogy nem nagyon értik mit beszélek(nem vagyok beszédhibás). Azt mondják olyan mintha a víz alól beszélnék és csak nagyon halkan érteni engem.Már szinte "ugatnom" kell hogy tisztán értsenek és ne állandóan vissza kérdezgessenek.Ezzel kapcsolatban van tapasztalatotok?Kiborít lassan.
Köszi a válaszokat!
Pali -
Laca0
addikt
válasz SztiviVander #46211 üzenetére
Hiába mosolyogtok, én már akkor megkaptam. Skype-n írtam a barátomnak, hogy milyen frissítés érkezett. Megnéztem az üzenetnaplóban a dátumot. Július 3-án érkezett és június 20-i dátumú volt a szoft. Ezt is leírtam.
Ő is ugyanonnan rendelt, csak kicsit később. Nála is pár nap után megjelent a frissítés.
32GB-os verziók. Lehet, hogy ez is fontos infó.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
gusthy
veterán
válasz laverdadb #46182 üzenetére
Sajna ez ennél kicsit bonyolultabb. Az ügyfélszolgálat elég sok butaságot mond sajna, viszont az a helyzet, hogy tényleg esetleges, hogy működik a G2-n vagy se. A G2 egyik natív könyvtárában van egy bug, azért nem megy feltétlenül. Gondolom, ez függ az aktuális firmware verziótól is, hogy benne van - e a hiba. Lehet, hogy neked attól működik, hogy közben az LG javított valamit, de ebből nem indulhat ki a Telekom.
Mindenesetre dolgoznak rajta. -
SztiviVander
őstag
jó persze elhiszem hogy európai d802-d van és nem mondjuk usa f320 verzió (aminek a fw verziói tök mások). mondjuk egy build.prop -ot azért megnéznék. de azt áruld még el hogy tőlünk miért sajnáltad ezt az infot? mert június óta azért jó sokat kérdezgettél itt, de valahogy nem találom hogy ezt az apróságot megemlítetted volna. nem csak neked van 32gb-os verzió hanem kb a fórumozók felének
-
Laca0
addikt
válasz SztiviVander #46222 üzenetére
Más dolgom is van, minthogy a hsz-okat bújjam. Nem gondoltam, hogy mindenki mindenről beszámol. Gondoltam, nem csak én kapok értesítést. Ráadásul a többségnek szolgáltatói készüléke van, ami köztudottan sokkal később kap frissítést... már ha kap...
Mit nézzek meg a fájlrendszerben esetleg, ami tisztázza a helyzetet?
A dolgot annyi zavarja még meg, hogy augusztus 23-25-én újra kellett raknom a telót egy félresikerült root+mod miatt, tehát ettől régebbi mappa nemigen lesz.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz szabo.norbi #46224 üzenetére
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Mike81
senior tag
Szia! Nekem előtte S2 volt ami ugye amoledes. Amíg azt használtam addig az volt a számomra jó. Mikor váltottam G2-re akkor meg ettől dobtam el a hajam:-) Szóval szerintem ez egyén függő. Ha valaki bele van buzulva az amoledbe annak soha nem lesz jó 1 ips. A sárgaság meg érdekes kérdés. Van akinek fél éves telónál elő jött van akinek 1 éves telón sem. Lehet hogy használat vagy, melegedés függő. Én 65%-on használom automatán de nekem így is olvasható a kijelző. A Samsungokkal szemben az aksi az ami eladja ezt a telefont. Egy Samuból nem hozol li 4-5óra kijelző időt szerintem. A régi Samut az asszony használja. Az ő használati szokásaihoz elég de nekem már nem. A kijelző meg túlszaturáltnak tűnik most már :-))
[ Szerkesztve ]
-
MFalcon
tag
Sziasztok! Miért lehet az, hogy a galériát sehogy sem tudom úgy beállítani, hogy a képeket automatikusan feltöltse Boxba? (Dropbox-szal gond nélkül működik)
Felhőbeállításoknál galériához pipa be megvan. Van esetleg még valami beállítás, ami felett átsiklottam?
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
Laca0
addikt
Gyerekek! Tévedtem! Július elején az F-est kaptam meg. Megtaláltam egy akkori screencapture-t.
Viszont továbbra is kérdéses, hogy hogyan van G-s most a telómon, ha csak szeptember végén jelent meg. Ugyanis azóta biztosan nem csináltam frissítést. Az augusztusi téglásítás óta lehet nem is mertem volna ilyen frissítést csinálni
Pláne, hogy akkoriban nagyon kellett a teló, nem hiszem, hogy kockáztattam volna...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
veterán
Há egyik éjjel öntudatára ébredt a telefon, és a wifin frissítette magát..... aztán mire lehúzta volna magát a töltőről és kibújt volna a tokjából, hogy elmeneküljön, épp felébredtél, és megzavartad....... így azóta is tovább játssza a szerepét, hogy ő egy kis ártatlan telefonocska......de nem sokáig.....
https://gamergep.hu/
-
Snoop27
őstag
-
RomiJosy
aktív tag
Elkezdtem Rootolni a telefont,de sajna elakadtam.
Android 4.4.2
D80220d-216-30
Az első hsz szerint letöltöttem az iroot25-öt,a telefonon bekapcsoltam az usb hibaelhárítást,telepítettem a számítógépre az LGMobileDriver-t.
Rendszergazdaként indítom a root.dat fájlt,rádugom a telt,kéri,nyomjak egy gombot a klaviatúrán de a gomb nyomása után egy fekete ablak bevillan és semmi nem történik.
Másik usbt próbáltam..Hol hibázok?
HR kell előtte?
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Looserke #46221 üzenetére
Nem tudom, hogy ők mit csinálnak, de azt gondolom, hogy ha van egy publikus API, akkor azt ér hívni. És ha bugos, akkor bugos. Amúgy fogalmam sincs, hogy ugyanazt csinálja-e, lehet, hogy teljesen máshogy broadcastol, attól, még, hogy tv. Nem hiszem, hogy ég, készüléktípus miatt fog a Telekom technológiát váltani.
-
randras
veterán
Mi ez a kijelző sárgulás story, ne borzongassatok
-
teo77
őstag
válasz alex devil #41496 üzenetére
Ennek a módszernek valóban helye lenne az összefoglalóban! Méghozzá elsődleges megoldásként az ioroot előtt.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
veterán
-
RomiJosy
aktív tag
Lejött egy apk fájl. Ezzel mit is kell kezdeni? Rakjam a telóra,vagy futtatnom kéne a géppel valahogy?
,,indítsd egy cmd ablakban a root.bat-ot és akkor látni fogod hogy mi a hiba a gépeddel.,,
Sajnos ehez hülye vagyok,nem tudom,hol lehet a cmd ablakot futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz RomiJosy #46242 üzenetére
Telefonon telepítsd, aztán indítsd el, tovább nem tom mit csinál, mert én nem ezzel csináltam anno..... valamit átír meg telepít talán, meg újraindít asszem, többiek mindjárt írják esetleg....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt ha beleteszed akármelyik mappába és elindítod, csinál neked egy parancssoros (cmd) ablakot az adott mappában...
Megy ez még sok módon is persze, de most lusta vagyok leírni....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#46244) toto0569 : vagy ja....
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
dorika87
őstag
Az én telóm is független 16gb-oss 2013 decemberi és jelenleg a D80220f-466-92 szoftver verzió van rajta és még nem jelzett, hogy lenne hozzá frissítés.
Ez vajon mitől függ, hogy ki kapja meg előbb illetve később?
Vodás kártyával használom, de gondolom az számít, hogy maga a telefon gyárilag független. -
RomiJosy
aktív tag
válasz toto0569 #46244 üzenetére
Tényleg elindult.
8 - Most nyomjunk egy entert a gépen és folytatódik a rootolás.
9 - Ha végzett és a telefonon visszajön a recovery menü, akkor válasszuk a "Reboot system now" menüt.Nyomtam egy entert,eltünt a progi a sz.gépről és a telefonon az van,nincs parancs,egy kibelezett android fekszik,alul sárga írás
-
FrankMonzano
őstag
Valakinek frissült már a telenoros készüléke akár OTA-n,akár PC SUITE-al 20g-re ??
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest