Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pestibenji

    senior tag

    válasz DroiDMester #33269 üzenetére

    Cloudyfa le is vette a kernelt ugyebár, gondolom, mert merítette az aksit, mint állat, és nálam 2x restartolt is magától a teló. Nekem is csak kb 1 napig volt fent.

    Amúgy mikor szoksz le arról, hogy mások helyett tudd a dolgokat? :DDD Mégis miért gondolod, hogy valaki nem ért hozzá? Samsung Galaxy S2-vel (2,5 évig) dorimanx-et használtam, mert ott az volt a legjobb, és az steaksben akkor még kb 10x ennyi állítási lehetőség volt.

    Minden alkalommal amikor felraktam a dorimanx-et, beállítgattam úgy az stweaksben a dolgokat ahogy én szeretem. (Akármikor akármilyen ROMot, appot, kernelt felrakok mindig az az első dolgom, hogy végignézem az összes beállítását és úgy állítom be ahogy nekem kell)

    Próbálgattam mindenféle hotplug/governor/IOscheduler kombót, de csak nem akart közel sem olyan smooth lenni, mint a Simple kernel vagy a stock. A HYPER+ROW+MSM hotplug kombó volt még a legjobb, de egyszerűen az se volt olyan smooth. :N

    És akkor még nem beszéltem a hibákról amik jelen voltak... Gyors töltés néha ment néha nem (ezt más is jelezte itt a fórumban), amikor ment és játszottam töltés közben akkor olyan forró volt a telefon, hogy tojást lehetett rajta sütni... Az Order & Chaos Duels kb 10 perc után laggolt rajta, ez is csak ezzel a kernellel volt jelen eddig, pedig már fél éve játszom..

    És persze, én elhiszem, hogy nem lassúra volt neked belőve az stweaksben, de alapból sokkal lassabb a dorimanx, valamennyivel nyilván jobban fogja bírni az akkuja ;] (én nem éreztem különbséget akkuidőben)

    Én elvárom egy ilyen telótól, hogy amint hozzáérek lefolyjon a képernyő olyan smooth legyen, minden animáció simán és akadásmentesen menjen, villámgyorsan nyíljanak meg az appok, stbstb... A dorimanx sajnos nem olyan kernel ami erre van kitalálva és ez nem vélemény hanem tény! :R

    (#33270) Gazsi00

    Nem is lehet úgy beállítani, hogy érdemlegesen jobb legyen az akkuidő, de a sebesség mindig sokkal gyengébb nyugi :DDD
    Persze lehet, hogy ha leveszed 1,2ghz max órajelre akkor valószínű tovább fogja bírni :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák