- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
válasz DroiDMester #29646 üzenetére
Nem lehet a romod barmolt össze valamit? Próbáltad már 4.2vel mit csinál?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
laca71
aktív tag
Szia
Ha a V2-es romodat felteszem , akkor is eltünik a knock-on ?
-
nagyúr
válasz apaszka #29648 üzenetére
Töltöm már felfelé(már 27%) neked G.Drive ra a STOCK V10E KDZ -t! Ha felért belinkelem!
------------------------------------------------
laca71, Tybike81 : nem a romomnak semmi köze hozzá(ahogy írta head1shot kolléga nála se megy) meg XDA -n is panaszkodnak!Addig Semmi gond nem volt, még ma délelőtt fel nem tettem ezt a ROHADÉK Vodafonos V20B -t
A V2 romomban TÖKÉLETES a KnockON és a Knock Code is! Nyugodtan feltehetitek! amíg csináltam a rom -ot KB 20X telepítettem újra semmi gond nincs vele!
Ellenben a Vodás V20B vel annál inkább!
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz DroiDMester #29657 üzenetére
Köszi!
1.5 giga volt mi max lejött,aztán vége! Már 3 pc-n próbálkoztunk + a laptopom itthon de nem jutott el egyik sem a végéig! Nem semmi az LG szervere. De a tied lementem,és felrakom én is valamelyik tárhelyemreHa sikerül elérni a full gyári állapotot hamar,akkor a V2 is felrakom kipróbálni.
Aztán hétfőn újra full gyári kell. Tényleg hibás a mikrofonom. A telenortól is felhívtak,hogy mi van a telómmal,de csak haló-ztak,mert csak kattogást hallani. De minden másra jó! ROM-olni......[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nagyúr
válasz apaszka #29648 üzenetére
No felért! a STOCK OPEN V10E => D80210E_00.kdz
---------------------------------
Tybike81 : úgy tedd fel ahogy leírtam Full WIPE mindegy mi volt előtte a telón! És azt is írtam hogy SEMMI más nem kell mellé benne van minden![ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
-
Tybike81
őstag
válasz DroiDMester #29657 üzenetére
A v1es romodra nyugodtan tolhatom, miután töröltem mindent? Semmi plusz nem kell hozzá?
-
apaszka
veterán
válasz DroiDMester #29659 üzenetére
Köszönöm!
(#29660) toto0569
Szervizbe nem vihetem azzal,de azért köszi! Mentem,mert biztos ami tuti!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
belua27
tag
v20b t szeretném rootolni a fent leírtak szerint de sehogy sem jön be a recovery valakinek ötlet?
-
nagyúr
válasz Azharel #29656 üzenetére
Úgy néz ki megtaláltam a helyreállítást!
a Service menűben nyomkodtam már össze vissza mindent(Stock V10A rom al) és egyszer csak jó lett!
gyanítom hogy attól jött helyre volt olyan menűpont hogy Update Touch Firmware nem 100.% hogy ez de az 100% hogy a service menűbe turkálva jött helyre!
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz DroiDMester #29664 üzenetére
Imába foglalom a neved ha valóban így van !
-
apaszka
veterán
Na,már itt tartok. Már csak az alapsáv verzióm nem az igazi!
Lehet ROOTolni,és ha gyárit kapok mehet fel?
Vagy ,ha ráengedem a PCSuite-t nem rakná rendbe?https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szabo.norbi
tag
válasz apaszka #29662 üzenetére
Annyi ötletem lenne a számodra, hogy kdz-vel rakd vissza a 4.2.2 aztán LG PC Suittal frissítsd le a 4.4.2-re. Így nekem már Samsung is állt helyre teljesen(akkor IMEI szállt el), meg a G2-el is volt hogy 4.4.2 után downgradeltem 4.2.2-re IMEI-m volt de hálózatom nem és akkor helyre rakta a PC Suit!
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Fapuma77624
tag
-
Azharel
aktív tag
LOL ! Erre miért nem gondoltam istenem Update touch frimware-re bökve azonnal megoldotta a gondot ! Ezerhála.
-
nagyúr
válasz apaszka #29666 üzenetére
Mi a gondod az Alapsáv Verzióval?
Nálam most gyári Stock V10A és ugyan ez a verzió!
Minden JB Rom nál ez az Alapsáv(Modem) Verzió száma!
head1shot : Akkor jöhet az ima..........***************************************************************************
Fapuma77624 : Tárcsázóba be pötyögöd 3845#*802#[ Szerkesztve ]
-
Fapuma77624
tag
És a service menu h jön elő? Bekerülhetne az első leirasba.
-
Azharel
aktív tag
válasz DroiDMester #29670 üzenetére
Ha kell még véráldozatot is bemutatok ! xda-n megakartam osztani a megoldásod, de ahogy látom már megelőztél
Fapuma77624
3845#*802# Csak az lg saját tárcsázójából működik, nálam exdialer-ben nem megy.
De látom már megelőztek a válaszban.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tybike81
őstag
válasz DroiDMester #29637 üzenetére
Röviden az eddigi tapasztalat: super a v2, gyors, stabil, és úgy nézem a kamera is jól veszi a hangot
-
apaszka
veterán
válasz DroiDMester #29670 üzenetére
Én is most nézem a régi mentésem. Bocs Másra emlékeztem. Marha rég használtam gyárit!
Bocsánat! Engedem rá a frissítést!
-
nagyúr
válasz Tybike81 #29674 üzenetére
Sajnos a Videó felvételi hang nem lett olyan jó mint a V1 ben, de így is több mint 1. Teljes napot azzal pöcsöltem el hogy ennyit kihozzak belőle!
Ezért nem tettem fel tegnap még a romot nektek,
fülessel viszont nagyon ütős lett a hang sz.tem!A többit meg majd meglátjátok ha felteszitek többen,
és jönnek a vissza jelzések![ Szerkesztve ]
-
Fapuma77624
tag
válasz DroiDMester #29673 üzenetére
Ezt a CloudyFlex-et probalnam de elriasztottatok ezzel az ez nem megy meg az nem működik. KnockOn már megy? Es abban bent van már a KnockCode? És h is teszem fel?Most 4.4.2. 20bEUR van fent. Ezt kaptam otán,viszont nincs benne a KnockCode...
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz Fapuma77624 #29677 üzenetére
Mi nem megy, nem működik CloudyFlexen?
szerk. amúgy most jött ki a CF 2.1.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
No és végre van Dori kernel KitKatre is, yay!
-
Danny365
őstag
válasz Fapuma77624 #29681 üzenetére
Jaa, hogy nem magától a ROM-tól lettél elriasztva, sorry. CloudyFlex-szel egyébként semmi probléma nincs, nyugodtan felteheted, ez az "eltűnik a Knock On funkció" valóban elég bizarr, CloudyFlexnél nincs ilyen gond, ne agggódj.
Felrakni meg igazából semennyire se bonyolult, persze ha még nem csináltál ilyet, biztos megnő majd kicsit az adrenalinszinted, mikor telepited.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Működik a V2 ROM -ommal az új Dorimanx-V4.1 Kernele
viszont most hogy van sTweaks és sok beállítási lehetőség tesztelni kell milyen beállításon megy a legjobban!
-
törölt tag
válasz DroiDMester #29684 üzenetére
Várjuk a fejleményeket
-
Wade0303
aktív tag
válasz DroiDMester #29684 üzenetére
A v1-es romoddal ma vettem fel hosszabb videót zsibongós, zajongós, labdapattogós, szélfújós játszótéren és kristálytiszta a hang végig! Gratulálok hozzá, nagyon jól működött. Említetted, hogy a v2-esben kicsit rosszab, szted hasonló körölmények között rosszabbul teljesítene hangfelvétel tekintetében?
-
k5.20
senior tag
válasz Fapuma77624 #29691 üzenetére
Pl.: [ITT]
-
laca.1
aktív tag
és ha van root hogyan megy föl a twrp?vagy 4.4-re még nincs,nem értem v2 hogyan fogom föl pattintani
ehhez hol találom a leírást?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest