- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborino986
csendes tag
Sziasztok!
3 éves fehér színű, kártyafüggetlen, kifogástalan állapotban lévő készülékemet mennyiért tudnám eladni?
Készülékváltás miatt válnék meg tőle, amúgy nagyon megszolgálta az árát:-) -
s3toraph
senior tag
válasz ikaros13 #7300 üzenetére
Akkor ez a ROM melyik szolgáltató kártyáját eszi meg? T-mobile? Azért kérdezem mert gyárilag függetlenként vettem, csak az a ROM roszalkodott ezért lecseréltem. Szóval most akkor ezzel amit felraktam függővé tettem? Nem gond csak akkor tudjam melyik szolgáltató sim-jével megy. Nem látom az összefoglalóban ezt odaírva a D62020.kdz-hoz.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
ikaros13
aktív tag
válasz s3toraph #7302 üzenetére
Szia,
Az, hogy egy készülék szolgáltató függő-e, vagy sem, nem a rajta lévő Androidtól függ.
Ha gyárilag független volt, akkor most is az, teljesen mindegy, hogy Telekomos, Vodás, Telenoros, vagy független ROM van a készüléken.
Vagyis:
Ha feltetted a D62020.kdz-t, akkor a telefon továbbra is szolgáltató független, egy független (szolgáltatói app-októl, beállításoktól mentes) ROM-mal. Így bármilyen SIM kártyát is raksz bele, működnie kell.lateralitási kvóciensem: -100
-
golyós
addikt
Függetlenített már valaki?
Megkaptam a kódot a Telekomtól de nincs felugró ablak ahová be lehetne írni a feloldó kódot.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Fiamnak szereztem karácsonyra egy független új G2 mini-t....5.0.2 van rajta.....de még nincs nálam a készülék.
Hülye kérdés tudom, de megnézné nekem valaki hogy a "Hill climb Racing 2" telepíthető-e play áruházból ?
(Hallottam ilyet hogy 4-es androidra már nem megy fel még erre a telóra sem....stb ...mert az F6-osra ami most van neki arra már "nem kompatibilis" )
köszi ![ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
köszi !
Közben sikerült kipróbálnom...megy rajta minden ami kell....------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
TIstvan4
tag
Szépnapot kívánok régi lg g2 mini ismerőknek!
Rootolni érdemes e a készüléket?
[ Szerkesztve ]
-
lali81
tag
Sziasztok!
Remélem jár még erre valaki...
van egy G2Mini-m: Telekomos, V20d-216-30 szoftververzióval.
Gondolkodtam a root-oláson mert a belső ram-on az Android elvesz már 5,5 GB-t ,és SD kártyára nem tudok menteni, és már nincs semmi helyem. Milyen /melyik megoldást javasoljátok? köszi! -
dzsordzs69
senior tag
Bocs, rossz helyre ment...
[ Szerkesztve ]
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam a bootloader kinyitásánál. Kicsomagoltam a telefon belső tarhelyére a aboot_D620_20c_patched fájlt de mégis valami elérési útvonal hibát ír ki.
Sdcard-ot kell megadni, mert a fajlkezeloben emulated van irva? -
frenk74
tag
Feltettem a LOS 14.1-et. Hihetetlenül gyors, pörgős, nagyon jó, de. Eddig a telón autóban bluetoothton keresztül hallgattam zenét, telefonáltam kihangosítva (összekapcsoltam a Pioneer MVHS300BT fejegységgel). Ezzel az új rendszerrel csak zenét tudok átvinni bluetoothon, a hívást nem támogatja, ki is írja a párosított fejegység nevénél. Érzékeli h hívás van folyamatban, mert a zenét megállítja, de már nem hangosítja ki a beszédet a hangszórókra. Valaki tud megoldást? Valamilyen bluetooth hack v hívás fogadó apk?
LineageOS oldalán azt írják a rendszerben nincs bug. Hát nem tudom. Jelezni nem tudom nekik, mert angolul nem beszélek. -
gyu456
tag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem! Nem tudom download modba rakni, hiaba nyomom a hang fel es utana usb egyszeruen csak a toltest adja...
Ilyen esetben lehet meg valamit kezdeni vele, vagy annyi neki?
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
félisten
Sziasztok!
Valakinél megvan a legutolsó hivatalos LineageOS build?
Sajnos már nem tölthető le.Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest