- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikaros13
aktív tag
CM13 helyzetkép... hátha van olyan, aki használja/használni szeretné rajtam kívül...
- Működik az NFC. Írás/olvasás OK. (amint megjönnek a TAG-jeim, tesztelem én is)
- A szabvány CM kamera le lett cserélve a SnapDragonCamera-ra. A mai NIGHTLY telepítésével, már az autofocus is működik.
- Infra is működik. Igaz, ez egyelőre még nem érhető el a napi official nigthly telepítésével, viszont innen letölthető, az amelyikkel igen.+ saját megfigyelés: valamit csinálhattak az akku/energia kezeléssel is. Ma reggel 6kor levettem töltőről, és egész nap be volt kapcsolva a WiFi és az LTE is, mire este hatkor hazaértem 78%-on állt. Igaz nap közben a telefonáláson és OneNote nézegetésen kívül másra nem volt idő. Szerintem nem rossz. Pláne úgy, hogy van olyan hely a munkahelyen, ahol se WiFi, se mobilhálózat... de legalább a zseblámpa funkció működött...
Persze, továbbra is gyors, pörgős, stabil. Bátran ajánlom a gyári KK és Lollipop helyett.
lateralitási kvóciensem: -100
-
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Van már működő root 20d romra? 2 hónapja kérdeztem, akkor még nem volt biztos megoldás.
Illetve a T-s telefon jelzett hogy van frissítés. Erről tudnátok mondani valamit? Ez is csak a 20d lenne?Köszi!
-
ikaros13
aktív tag
válasz robcsekwow #6107 üzenetére
Azért gondolkodtam én ezen.
Lehet, hogy csak a deep sleep működik jól. Nagyon jól.lateralitási kvóciensem: -100
-
nagyúr
Szerintetek le kéne cserélni ezt a telót egy Meizu m2-re vagy m2 note-ra?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
borat44
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy frissíteni szerettem volna az alkalmazásaimat, párat sikeresen frissített is de a nagyrészénél azt írta ki, hogy nincs elegendő tárhely a frissítéshez..pedig úgy van beállítva, hogy az sd kártyán vannak elvileg ezek az alkalmazások..
aztán most meg nem frissül a gyári accuweather app/widget órája. Hiába állítom be az ébresztőt nem ébreszt. Van hogy nem tudom feloldani a képernyőt elhúzással és knockknock-kal sem. A hátsó gombra reagál de a képernyőn semmire. Gyakran újra indul magától, kikapcsol.
Van valami ötletetek mi lehet? Kezdő felhasználó vagyok. Ezekhez a ROM ozás meg stb nem nagyon értek. Minden alkalmazás gyári illetve ami a play-ből letölthető.
köszi a segítséget
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz borat44 #6110 üzenetére
Én a Te helyedben megnézném windows alól,hogy a belső memóriában mik vannak. Onnan minden olyan mappát törölnék,ami ponttal kezdődik és a felesleges, játékok által ott hagyott mappákat is törölném..
Valszeg betelt teljesen a belső tárhely. Hiába raktál át sd-re progikat,játékokat, azok attól még a belső tárhelyen is bent vannak. Root után egy jó filekezelővel a data mappában láthatnád is..
Végső megoldás a factory reset lesz sztem
-
kalmika72
csendes tag
Olyan problémám akadt,hogy nem találom az EFS mappát. V20c-t akarom felrakni,gondolom elmentem a fent emlitett mappát és nincs sehol.Rootolt a telóm,se a root browser sem a X-plore nem látja,viszont tudom használni a telefonomat,az Imei számot kidobja a telefon és stimmel,ugyhogy ott kell legyen valahol...Nincs ötletem és a google se volt a barátom.
megbizhatóságom: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1008834
-
törölt tag
válasz kalmika72 #6118 üzenetére
Nem akarok nagy baromságot mondani, de az EFS mappa az nem samu sajátoság?Mellékesen DD-zve az összes partíció lejön,ha gondolod. De felesleges.. sztem
#6117: Akkor töröld pc-ről az összes LG meghajtót, majd pc reboot és utána dugd rá a telót és hagyd, hogy magától települjön a netről a driver.. Nálam nincs ilyen probléma Mint alatt
[ Szerkesztve ]
-
-
drmotto
őstag
-
Shany0811
tag
18 órája CM13-on, eddig, hogy is mondjam, minden fantasztikus! Gép behalási probléma megoldva, köszönöm a tippet, a driverek törlése valóban megoldotta a problémát. Kamera szuper, lagg nincs 300 - 350 Mb átlag szabad RAM, nincs felesleges app, egy darab sem!! SD kártyát felismeri azonnal, és a gép is tárhelyként. Tegnap óta most vettem a kezembe, aksi 97%-on és azt írja, hogy készenléti módban 19 napig él még !!!!!
-
Shany0811
tag
-
rvgy75
aktív tag
Hello. Rászántam magam bootloader nyitásra cm13 miatt.De nekem nem tiszta a leirás Lollipop 620r a készülékem 620c rommal. Le van irva meik készülékhez meik bint kell letölteni. De az alatta lévő szöveg összezavar. Akkor most a 620hoz valot másoljam a telora vagy a a620r-t?
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
rvgy75
aktív tag
válasz ikaros13 #6134 üzenetére
köszi.azt másoltam be én is de nem sikerült azért kérdeztem rá. De közbe rájöttem én voltam bamba. Mikor a terminálba kell beírni szöveget nem huztam csuszkát csak annyit irtam be ami alapbol látszik
[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Flinter
tag
Szervusztok!
Segítséget kérnék:
Az Összefoglalóban leírtak szerint (Android Lollipop 5.0.2 root) rootolni szerettem volna LG G2 mini telefonomat.Sajnos már a legelején elakadtam:
"1. Letöltjük, és futtatjuk a Kingroot LG G2 mini-t. Csak ez a verzió jó!"
Nos, a jelzett helyről letölteni próbálva a Kingroot LG G2 mini-t ez a figyelmeztetés/akadály fogad:
"Ez a fájl vírussal fertőzött.
Csak a tulajdonos tölthet le fertőzött fájlokat."Valakinek valami ötlete/információja...?
-
Csori96
tag
Sziasztok!
Amikor a telefont rádugom a gépre, a következőket produkálja:
1. Ha megnyitom a DCIM/Camera mappát, ahol több 100 kép van, akkor elkezdi szép lassan megjeleníteni a képeket, majd egyszer csak megáll, mintha megszakadt volna a kapcsolat. Ma nagyjából a 20. csatlakoztatás után sikerül felmásolnom néhány képet a gépre.
2. Néhány perc után, ha nem teszek semmit, megszakad a kapcsolat. A mappákat látom a képernyőn, viszont nem lehet velük már semmit csinálni.
3. Ha fájlokat másolok a telefonra, általában előbb-utóbb leáll a másolás, és megszakad a kapcsolat. Ritkán akár több GB-ot is sikerül egyszerre felmásolni, máskor pedig 100-200 MB után leáll.
A másolás minden esetben az SD kártya és a gép között történik. Az előbb felsorolt esetek után a telefon azt jelzi, hogy csatlakoztatva van, viszont a gép már nem látja. 32 GB-os Samsung Micro SD-t használok [LINK]. A telefon és az SD kártya július eleje óta van meg, viszont csak október környékén jelentkezett az első probléma (3-as pont), azóta pedig folyamatosan súlyosbodott (1-es és 2-es pont). Ma már szinte lehetetlen bármit is másolni egyik-másik irányba. A probléma fennáll XP, Win7, Win10 esetén, PC Suite használatakor is. Android 5.0.2 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Csori96 #6140 üzenetére
Ha belepofáz6ok: első lépéskénet megnézném másik usb kábellel és megnézném,hogy engedélyeze van-e az usb hibakeresés? Utána azt is,hogy a telefon kiírja-e,hogy engedélyezi a kapcsolatot XY gép számára?
Lehet,hogy rossz a kábel, lehet,hogy csak a pc engedélye a másolásra nincs meg, lehet,hogy az usb port hibás...
Látatlanul kb ennyi
-
Csori96
tag
válasz #84490496 #6141 üzenetére
Köszönöm az eddigi tanácsokat!
Az USB kábellel nem hiszem, hogy gond lenne. Tegnap két másik telefonnal is használtam, egyiknél sem jelentkezett probléma. Az USB hibakeresés engedélyezése sem hoz semmi változást, viszont nem ír ki olyat, hogy "engedélyezi a kapcsolatot XY gép számára". Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, mivel hónapokig tökéletesen működött. Nem kizárt, hogy a telefon USB portja hibás, viszont nincs semmi más, ami erre utalna.
(#6142) Shany0811
Nincs rootolva.(#6143) frenk74
Lehet, hogy kipróbálom a Total Commander LAN plugint, ha nem oldódik meg a probléma. -
-
Shany0811
tag
-
törölt tag
válasz Csori96 #6149 üzenetére
KB minek a vírusirtó androidra root nélkül? Mellékesen: abban nem lehet állítani,hogy miben "bízzon meg" ?
Sosem használtam vírusirtót telefonon. Mindig kigyomláltam a rendszerem, feltettem a 3-4 appot,amit használok és ennyi. Ja! Sosem csatlakozom sem ingyenes wifire, sem semmilyen megbízhatatlan helyre. Megszívtam már a bizalom árát, nem hiszek senkiben és semmiben
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest