- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Heló, tudja valaki, hogy töltő csatlakozót a telefonon lehet e cserélni?
-
senior tag
válasz unyadavid #7201 üzenetére
~5 dollár körül található ebay-en, így gondolom a csere is megoldható. Minden bizonnyal forrasztani kell, így ebben járatos kollégát kell keresni. A fórumról 2-3 nevet tudok említeni, nem kifejezetten LG, vagy LG G2 mini területről, de ha alkatrésszel érkezel, akkor kézügyességüket adhatják az ügyhöz (de lehet, hogy akár az alkatrészt is meg tudják oldani).
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
Hogy tudom azt megoldani, hogy letiltom a gyári zenelejátszót és fájlkezelőből más programmal nyitom meg alapértelmezetten az MP3-as fájlokat? Egyelőre hiába van lejátszó alternatíva, ha rákattintok egy bármilyen zenefájlra, kiírja, hogy nem támogatott fájltípus.
-
senior tag
Beállítások --> Alkalmazások --> megkeresed a gyári lejátszót.
A részleteknél lesz olyan, hogy Megnyitás alapértelmezés szerint vagy valami hasonló, ha ide belépsz, akkor tudod törölni az alapértelmezéseit. Ezután egyet visszalépsz és akár a Letiltás gombot is megnyomhatod.Ezután elvileg, ha indítasz egy mp3-at, akkor meg fogja kérdezni a rendszer, hogy mivel akarod lejátszani és kiválaszthatod a másik programod. Persze lehet, hogy így is nem támogatott fájltípus üzenetet kapsz, az még lehet az app problémája. Milyen programot szeretnél használni?
-
kalmika72
csendes tag
Sziasztok,Már tavaly óta RR 5.7.3-as romot használok,amivel meg vagyok elégedve,viszont olyan gondom van,hogy minden újra bekapcsolás után elfelejti a bluetooth párositásokat.És mivel elég sok eszkózt használok,eléggé bosszantó a dolog. Találkoztatok már ilyennel?Rom hiba?Rakjak rá újjabb RR-t?Köszi
megbizhatóságom: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1008834
-
senior tag
-
TIstvan4
tag
Szép napot kívánok mindenkinek!
Érdeklődnék T.mini tulajoktól,hogy milyen tapasztalatok vannak a telefon tipussal kapcsolatban!
Vannak e negatív tulajdonságai?Érdemes e vásárolnom ilyen készüléket használtan ?
-
senior tag
válasz TIstvan4 #7210 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is szeretem! LOS14.1-gyel használom + Nova launcher, így olyan, mintha egy frissen kiadott telefonom lenne.
Viszont nem tudjuk mik az igényeid. Én amolyan alap felhasználó vagyok, céges levelezés, telefonálás, sms, viber, here, chrome, amit használok rajta és ezek rendben futnak. Lehet, hogy te sokkal több mindenre használnád és azoknál el-elhasalna.
Egyébként nem tudok negatívumot felsorolni, amire én használom, arra elegendő és boldogan nyomkodom 2,5 fél éve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
TIstvan4
tag
Köszönöm szépen a pozitív válszokat!
Már sikerült beszerezni kedvező árban egy használt minit.Jó állapotban van!
Android 5 van rajta.Látszólag minden normálisan müködik,amiket kipróbáltam. -
darkrock
aktív tag
Köszi. Valamelyik mar fenn volt és ott zavart, hogy nem lehetett áthelyezni az alkalmazásokat az SD kártyára.
-
TIstvan4
tag
Ismét üdv mindenkinek!
A minivel kapcsolatban érdeklődnék,hogy 4g hálózatot is tudja kezelni?
-
Karcub
senior tag
válasz TIstvan4 #7224 üzenetére
A készülék biztos tudja a 4G-t. Nekem is D620R van és megy. Lehet olyan területen vagy ahol nincs 4G lefedettsèg. Lehet más ok is, mondjuk az, hogy a mobilhálózatoknál be van-e àllítva hogy csatlakozzon 4G-re?
Mèg arra gondolok, hogy esetleg a díjcsomagod nem 4G képes.(de ez szerintem hülyeség lehet) -
-
nagyúr
Használ valaki ilyen Sandisk kártyát? Link
Van ennél gyorsabb kb. ezen az áron és 32GB-osban? Adoptable storage miatt kérdezem, a mostani kártyám tönkrement.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz vinpilu #7232 üzenetére
Ja ez volt ami tönkrement. Lehet ugyanezt rendelem mert ha gyorsabbat akarok akkor az úgyis drágább.1-szer vagy 2-szer írta ki CM13 mikor formázta adoptable storage-nak, hogy lassú lehet de nem volt vele probléma, nem éreztem lassúnak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Mit lehet tenni, ha egy G2 Mini csak a logóig jut el bekapcsoláskor? Működő telefon volt, csak fél évig nem volt bekapcsolva. Működik-e ilyenkor a recovery mód? Hányszor kell nyomkodni a power+volume down gombokat?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
senior tag
válasz Dilikutya #7237 üzenetére
Szia,
Nézz szét az összefoglalóban.
"Kapcsoljuk ki a telefont. Nyomjuk hosszan a hangerő LE és a bekapcsoló gombot és amikor megjelenik az LG logo, akkor engedjük el a gombokat, majd nyomjuk őket újra egész addig, amíg megjelenik a "Factory hard reset" képernyőn..."
Itt találsz leírást arról is, hogyan kell a gyári szoftvert újratelepíteni. Ezeket próbálnám meg.
-
hacsa
tag
Sikeres újrahúzás után, az SU csere nem megy. Az "mrw" könyvtárat nem találja. A telefon fájlkezelője alapján az elérési útja /storage/emulated/0/mrw így sem és az összefoglaló szerinti elérési út sem jó.
-
Dilikutya
félisten
válasz vinpilu #7238 üzenetére
A FR nem akart bejönni (nem tudom, meddig kellett volna nyomkodni a Vol- gombot), de ráhúztam egy stock 4.x-et, és életre kelt. Az okát most se értem, a telefonnal nem történt semmi, a fél év állást leszámítva.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
padzso
tag
Üdv mindenkinek!
Kissé későn csatlakozom a csoporthoz, de kisméretű készülék kellett, így kerestem és találtam. G2 mini lett.
Jelenleg LP van rajta, de lehet, hogy cserélni kellene. Igazából ami számít, hogy stabil rom legyen, legfőképpen hívásokra, internetezésre, kapcsolattartásra használnám. (FB és más förmedvényeket nem használom, max. böngésző alatt, applikációkat sosem telepítem.) Ja, és az akksiidő fontos, minél tovább bírja 1 töltéssel.
Érdemes lenne visszamenni KK-re? Köszönöm! -
-
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám egy g2 minivel.
Konkrétan nincs billentyűzet,sehol és sehogy. Billentyűzet nélkül meg használhatatlan a telefon. A topikot átnyálaztam,semmi leírást nem találtam spontán eltűnő billentyűzetről.
Hard resetet és factory resetet próbáltam,de nem váltak be, van bármi más ötlet hogy mivel próbálkozhatok?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok