- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Ennek a telefonnak a Pokémon GO adja be a végső döfést.
Egyszerűen használhatatlan ezzel a gyári fos GPS vevővel. Vagy eldobja, vagy 30-40 méterrel odébb mutatja a saját pozíciót.... -
törölt tag
válasz bokrosolajos #6953 üzenetére
Igen vannak hibái. Na meg a wifi eldobálás is idegesitö 5.0-nál.
08.05 ig eltudok állni a vásárlástól. De az a baj 25 ért nem nagyon találni jobb telefont .
Egy javítást dobhatna az Lg.
[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
Elég jó ez a ressurection remix rom,úgy lehet testreszabni ahogy akarod,jobb mint cm13
-
-
Mákosmetélt
tag
Sziasztok,
olvasgattam itt a fórumon, de nem lett teljesen egyértelmű a dolog, így inkább megkéreznék valami hozzáértőt
Van ugye a G2 minim Tmobile-os gyári 4.4.2 (V10g-216-30) rendszerrel. Rootolva sincs.
Ezt szeretném az LG-s 5-ös androidra frissíteni, ki is írja a telefon hogy V20b elérhető.
Az lenne a kérdésem, hogy ha felfrissítem és nem tetszik az új rendszer, akkor vissza tudok állni szabályosan a jelenlegi gyári verzióra? Vagy ahhoz hogy a 4.4.2-t visszategyem, kell már valami 3rd party progi, netán rootolás, ilyenek?
Illetve a másik kérdés, hogy érdemesebb lenne-e feltenni egy sima HUN LG-s Romot ami nincs telefosva előre telepített cuccokkal, nem pedig a T-s romot. Attól ha jól tudom még nem lesz kártyafüggetlen a telefon, hogy nem szolgáltatós Romot teszek rá?
Sorry a láma kérdésekért.. Köszi előre is!
Üdv.Éljenek a nyulak!
-
ikaros13
aktív tag
válasz Mákosmetélt #6959 üzenetére
Üdv,
Frissítés után, csak egy KDZ telepítéssel tudsz visszatérni régebbi rendszerre, ami adatvesztéssel jár.
És igen, érdemes szolgáltató független KDZ-t telepíteni, maga a telefon ettől nem lesz kártyafüggetlen.lateralitási kvóciensem: -100
-
Mákosmetélt
tag
válasz ikaros13 #6960 üzenetére
Szia, köszönöm!
Tehát akkor a visszaállítást előző verzióra a topic összefoglalójában leírt flashtool programmal tudok, amihez a kdz-t innen kell letöltenem:
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=57
Ezek a romok akkor megyegyeznek a gyárival, nem hekkelték meg őket?
Az vili hogy minden odalesz, előtte jól lementek mindentKöszi még1x,
Szép napot!Éljenek a nyulak!
-
ikaros13
aktív tag
-
kalmika72
csendes tag
Mitől van az hogy az "Android operációs rendszer" meg evett 785 Mb háttérben.Ez mit jelent?És ez nem wifi hanemmobil adat.
megbizhatóságom: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1008834
-
Janusz001
őstag
Lollipopban van valami lehetőség bejövő hívás tiltására? Mondjuk foglaltat jelez vagy hangposta, miegymás. Vagy külön program kell hozzá?
-
Winnie The P
őstag
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Fejlesztő13
tag
válasz Winnie The P #6968 üzenetére
Resurrection Remix V5.7.2. alatt tesztelve a telefont 2 fajta sebezhetőség van jelen.
-
nagyúr
válasz Winnie The P #6968 üzenetére
Ajaj, ezt javítaniuk kéne...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
petarda92
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek már érdemes cserélni az akkumulátort? Tudom, hogy KitKat-en jobb volt az üzemidő, de azért ennyi idő alatt ennyi merülés nekem soknak tűnik. Főleg úgy, hogy nagyrészt wifihez csatlakozott, ekkor nyomkodtam inkább, 4G-n 2-2,5 óránál többet nem volt. GPS 6-7 percig volt bekapcsolva.
-
törölt tag
válasz Fejlesztő13 #6969 üzenetére
Stock kitkat: 4 potenciális fertőzés. Sem root,sem semmi mókolásom nincs. A büdös életben nem lesz rá patch lg részéről sztem
-
gadna
csendes tag
Törött G2 Minit keresek, ha van valakinek, írjon már priviben, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
rozsi71
tag
Sziasztok!
Próbáltam feltenni az xposed-et, de nem akar működni.
Lollipop van a telón,5.0.2, telenoros V20a.Még mindig nincs lollira xposed? Mert az xda-n azt írják, hogy amit letöltöttem, arra való.
Látszólag feltelepül, de az első indításkor a frissítés gomb inaktív. Valamit rosszul csinálok?
Köszi.
-
rozsi71
tag
Rászántam magam, feltettem az xposed legújabb verzióját ( xposed-v86-sdk21-arm.zip)., de kdz újratelepítés lett a vége...
Kiírta a teló, "lg smartcover leállt", és hiába okéztam, nem tudtam továbblépni. Rossz ez az xposed verzió, vagy én rontottam el valamit?
Ha másik verzió kell, akkor melyiket érdemes?Köszi.
-
rozsi71
tag
Üdv, újra én!
Kis segítség kellene xposed ügyben, mert még mindig itt tartok...
Feltelepítettem TWRP-vel, látszólag minden jó is lett, majd wipe, reboot, és a következő kép fogad:Többször is próbáltam, több verzióval, az eredmény ugyanez. Mit kellene máshogy csinálnom? Vagy az installerrel van a baj?
Köszi.
-
D0zeR
tag
Sziasztok, ha tmobilos telefonra gyári rendszert flashelek akkor elveszti a garanciáját? (csak hogy gondolom így nem lesz rajta a tmobil szemete)
-
thomasa
senior tag
Olyan volt már valakinél, hogy este még használtam, töltve volt, reggelre se kép se hang, nem reagál se töltésre, se bekapcsolásra? Aksi ki aksi be, semmi.
-
glacious
addikt
válasz thomasa #6991 üzenetére
Egy teljesen lemerült Li akksi kb. 3V feszültségű, de attól nem fog elindulni a telefon, mert 3,4-3,5V körül kapcsol ki 0%-ot jelezve. Vagyis, dugd egy nagy teljesítményű töltőre és ne nyúlj hozzá pár órán keresztül, talán magához térhet.
Valószínűleg azért csereérett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz thomasa #6995 üzenetére
Irj légyszi egy aktuális akkufeszt és hogy mekkora árammal,milyen feszültséggel töltötted? Merthogy vagy full bl törlés volt( bár akkor is jelzi a töltést kb 2 mp-ig,) vagy simán full mélykisütött az akku. Utóbbi esetben labortáp, 4.2V 3A áramkorlát és kb 20 perc után már mehet a gyári töltő.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz #84490496 #6996 üzenetére
Másfél éve használom, kb ugyanolyan életvitellel, naponta töltöm esténként, nap végére kb 50% ha este nem teszem fel a töltőre akkor reggelre kb 35% volt eddig. De most fel sem villan a kijelző, biztos, hogy nem aku, ahogy olvasgattam emmc hiba lehet, ami gyakori ennél a típusnál. Csak vártam egy megerősítést, másnak volt-e hasonló problémája esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hétfőn veszem át az új telóm.
Ezúton is kívánok minden G2 mini tulajnak további kellemes és hibamentes használatot, egyúttal köszönöm Nektek,hogy egy ilyen fantasztikus közösségben lehettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest