Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    Üdvözletem a mélyen tisztelt topiklakóknak
    Nincs ilyen telefonom, de remélem ez az állapot már nem tart túl sokáig. Végigolvastam róla sokmindent, és pár dologra kíváncsi vagyok, amikkel kapcsolatban csak homályos válaszokra leltem.
    Az egyik ez az updatelősdi; látom hogy van hozzá TWRP, ha azzal csinál a tulaj egy komplett mentést pl Kitkaton, utána unrootolja, feltolja rá a hivatalos frissítéseket, de nem jön be neki, akkor - ha jól olvastam - az sdfuse módszerrel történő visszaállítás után bukja a gesztus funkciókat. Simán TWRP-ből nem lehet visszaflashelni a kitkatos mentést..? Egyáltalán mi az oka, hogy a TWRP itt nem olyan mindenható?
    A másik, ez is ilyen flashelős kérdés, hogy itt nincs olyan megoldás (vész esetén), hogy asztali gépről zetor módon ráküldeni egy tuti gyári romot, fizikai eléréssel, minden partició ott kezdődik ahol kell, ott végződik ahol kell, és az van rajta ami kell? Azt olvastam, hogy nem látja a pendriveot otgvel recovery alatt, ez azt jelenti, hogy előre el kell rajta helyezgetni mindent ami egy esetleges kármentéshez kell, mert ha megfeküdt, az isten se éri el a saját tárterületét..? Ilyenkor jöhet jól ha az usb kapcsolatot fel tudja építeni a conan-módszer PC-ről, erre irányult a kérdés, hogy ilyenkor game over van?
    A harmadik ez a stock androidba bootolás, gyakorlatilag 2 db system partició van és azt indítja el amit választotok? Olyan szinten ketté van szedve, hogy lehet pl az egyik rootolt a másik nem? Vagy ez inkább csak valami felület-féle?
    Xposed láttam ment többeknek, ezt örömmel látom, erősítsetek meg hogy frankón használható vele.
    Minden esetben KK van rajta, vagy már Lollival árulják?
    Azért kérdezgetem ezeket, mert azok közé tartozom, akik szerint a "jobb" és az "újabb" az két teljesen külön fogalom, és annál nyugodtabb vagyok, minél átjárhatóbbak a különböző verziók, adott esetben oda-vissza.

    Köszönöm, remélem nem probléma hogy ennyit kérdeztem :R
    Mindenkinek nagyon kellemes kockulást kívánok továbbra is!!!

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák